Ei tietoa

Oliivi Pizzeria

Arvosana 3.3 / 5

Arvostelut (6)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Keskimääräistä parempia pizzoja ja kasvisvaihtoehtoja.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 06.12.2014
Arvosana: 0

maksoin juuri 19. 95e kahdesta hampurilaisateriasta kotiinkuljetettuna, joka sisälsi kaupan pahanmakuisia halpis jauhelihapihvejä, 2siivua juustoa, pari suikaletta salaattia, eldorado sinapin ja ketsupin, suolattomia ranskalaisia. Jäi syömättä.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 06.11.2011
Arvosana: 0

Iskender kebab tuli pöytään epäilyttävän nopeasti. Liha osoittautui todella sitkeäksi medium kuivaksi kumiremmiksi. Oli käynyt joko mikrossa tai seisonut kauan lämpöisenä vesihauteessa olevassa astiassa. Kastikkeet olivat täysin mauttomia ja leipää annoksessa oli todella paljon. Ehkä 2-3 kertainen määrä yleisesti tarjolla oleviin Iskender annoksiin.

Ravintolan puoli on siisti eikä keittiön hygieniassakaan liene mitään vikaa. Kebab annos nyt vain sattui olemaan selkeästi keskivertoa huonompi.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 08.08.2011
Arvosana: 0

Lounasannokset, kebabit ja pizzat ovat keskimääräistä parempia, mutta hinnoittelu on kuitenkin jo kipurajalla, kun ei olla ihan manskulla...

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 8€ Lisätty: 09.05.2010
Arvosana: 1

Tasoltaan ihan kohtalainen karvakäsimesta. Pizzat välillä jopa todella hyviä, kebabit vähemmän hyviä, joten jos etsimällä etsit juuri hyvää kebabbia tämä ei ole sinun paikkasi, valitse Ismet. Paikka tosi ahdas, kotiinkuljetuskin taitaa tätä nykyä löytyä joten ei tarvitse paikan päällä kärvistellä. Kaiken kaikkiaan keskitason mesta ihan mukavilla jampoilla. Lehdetkin taitaa löytyä, joten pystyy lukemaan julkkisten uusimmat tötöilyt ja katastrofiuutisoinnit keltaisen lehdistön julkaisuista, sekä kommunistilehdestä, joka tosin ei mahdu täysin auki ahtaille ja pienille pöydille.

Hinnat ihan perustasoa, vähän halvemmat ehkäpä kuin Ismetillä. Mutta Ismetillä saa kyllä paremmat salaattikamat kaupan päälle että että..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 15.03.2010
Arvosana: 2

Tämän seudun ehdottomasti kilpailukykyisin pizzeria. Ei kannata aina välttämättä Helsinkiin ajaa syömään.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 27.01.2010
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Asemantie 1, 03100 Vihti - Reitti
09 223 4483
http://www.oliivipizzakebab.com/

Vaihtoehtoisia ravintoloita