Ei tietoa

Firat Pizzeria & Kebab

Arvosana 3.6 / 5

Arvostelut (18)

Todella pettynyt. Makua vain salamissa, jotenkin jopa sipulista oli saatu maku pois. Ylihintainenkin, jopa pitsan puolituksesta 2€ ja se oli pakko ottaa, kun myyjä näki, että valitsimme yhdessä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 12€ Lisätty: 22.12.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Maailman paskin ja kallein pitsa! Hyi vittu.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 11.10.2015
Arvosana: 0

Tosi hyvää pizzaa. Asiakaspalvelu voisi olla vieläkin parempaa, mutta ruoka on taivaallisen hyvää. Nelostietä ajaessani haen aina firatista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.08.2015
Arvosana: 0

Todella hyviä pitzoja saa täältä,vaikka riippuu paljon siitä,kuka ne tekee/valmistaa. .. joskus pizza on ihan öljyssä ui ja josku ei tihku paljon yhtään rasvaa,maku on kuitenkin aina yhtä hyvä:) toivoisin kuitenkin,että jos asiakas maksaa esim jauhelihapizzan,niin täytettä olisi (meetwursti,jauheliha) enemmän kuin ruokalusikallinen. Broilerilohkoperunat erittäin maukkaita. Asiakaspalvelussa varsinkin sillä miehellä on parantamisen varaan. Paikka viihtyisä ja siisti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 27.07.2015
Arvosana: 0

Ruoka olilähes syömäkelvotonta. Pitsassa Pekoni raakaa,pitsa ui laatikossa jossain nesteessä ja maistuivat aivan kamalilta. 4 eri pitsaa ja kaikki oli kamalia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 06.07.2015
Arvosana: 0

Asiakaspalvelussa reilusti parannettavaa. En ymmärrä asennetta, että jos asiakas maksaa hirveän hinnan ruoasta, ei edes ystävällisesti voi hymyillä ja sanoa päivää, kiitos ja hyvää ruokahalua. Täysin yksinkertaista. Eivät ansaitse asiakkaita tällaiset paikat! Ja koettu on MONTA kertaa eli huonon päivän piikkiin ei voi laittaa! Hyvähän se on, kun tietää että paikalla ei muita vastaavia ravintoloita ei ole, jolloin kaikkien on "pakko" tulla tänne. Kilpailijaa kaivataan!

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 23.05.2015
Arvosana: 0

EI NÄIN! Todella ylihintiasta pitsaa (10e peruslätty...mitääh?).

Asiakaspalvelu käsittää vanhemman äijän joka lompsii tiskille sanomatta mitään yhtään mihinkään.

Menut on kyllä hyvät ja kertovat asiansa, ja itse paikkakin on siisti ja asiallinen. Mutta kun astuu tiskille niin tuntuu kuin myyjä vain toivoisi miun painuvan helvettiin.. Yhtään ainoata kommenttia en kuullut tehdessäni tilausta...

Ja teinpä senkin virheen että otin lätyn mukaan ja vasta hotellihuoneessa avasin laatikon.. Kirkkoveneen muotoon väännelty palanut ja rasvasta pehmennyt "kiekkonen" ui pahvilaation pohjalla omassa liemessään kirjaimellisesti. Pahimpaan nälkään oli pakko leikellä jokunen palanen ylirasvaista ja sijoitettuun euromäärään vähätäytteistä viritystä. Oli siis kohtuullisen kuvottava yllätys..

Oikeesti mie syön melkeen kaikkee mut nyt on pakko ensimmäisen kerran sanoa, että oli elämäni huonoin pitsa. Ei tätä saatana saa alas millään...

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 09.04.2015
Arvosana: 3

hyvä on asiakaspalvelussa on korjattavaa

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 29.03.2015
Arvosana: 2

toosii maukas pitsa todella hyvä 8/8

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 04.11.2014
Arvosana: -3

Todella hyvät ja isot pizzat. 8/8

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 04.11.2014
Arvosana: -3

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Keskitie 1, 44500 Viitasaari - Reitti
014 572 145