Ei tietoa

Grilli Pizzeria Kir-Si

Arvosana 4 / 5

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Gluteeniton pitsa parhaimpia mitä olen syönyt. ☺ Itse en ole keliaakikko, mutta silti välillä kokeilen myös gluteenitonta ruokavaliota ja täällä se onnistuu. Monet annokset onnistuu saada gluteenittomina ja ne on maukkaita. Suosittelen paikkaa lämpimästi. Hinta-laatusuhde kohdallaan.

     
     
     
Kokemus: Lounas Lisätty: 17.01.2016
Arvosana: 0

Tältä grilliltä saa melkein mitä tahansa keksii tilata. Lounaalla käyn ja runsaasti on salaattia ja ruoka on maukasta ja isot annokset. Suosittelen lämpimästi. Toisinaan on päivällä jonoa, mutta ilmeisesti muutkin ovat huomanneet mistä sitä hyvää ruokaa oikein saakaan :)

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 03.09.2015
Arvosana: 0

Ranskalaiset aivan liian rasvaisia, epämiellyttävä sivumaku. Lihapiirakka oli kuiva koppura. Kahvimaito kokkareista. Nuorella myyjättärellä paljon opittavaa asiakaspalveluammateista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 14.07.2015
Arvosana: 0

Pekonihampurilainen maksoi 4,20 ja oli maukas ja täyttävä hampurilainen. Sämpylä oli tuore ja sopivan kokoinen. Sisällä pihvi, pekoni-siivuja sekä paistettu kananmuna. Hinta kohdallaan.
SUOSITTELEN lämpimästi. :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 4€ Lisätty: 17.10.2013
Arvosana: 2

Grillit ovat siitä jänniä paikkoja, että niistä on vaikea sanoa etukäteen, tuleeko eteen loistavaa settiä vai kehnoa apetta. Valitettavasti nyt osuttiin jälkimmäiseen.

Pekonihampurilainen on kaikin puolin varsin vaatimaton esitys; pekoni on kovaa, pihvi ei parasta lihaa, sämpylä rasvainen. Lisukkeista kurkkusalaatissa on epämiellyttävä sivumaku. Ranskalaisia tulee vino pino, mutta ne näyttävät ja maistuvat lötköiltä halpisranuilta. Muistijälkeä ei juurikaan jää.

Odotusaika kohoaa lisäksi melkein puoleen tuntiin, vaikka jonoa ei käytännössä ole. Valitan, mutta näillä näytöillä ei toista käyntiä tule.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 8€ Lisätty: 22.04.2012
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Patruunantie 13 A, 62800 Vimpeli - Reitti