Ei tietoa

Easy Kitchen Katinkulta

eurooppalaista, aamiaista
Arvosana 2.2 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen

Arvostelut (5)

Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Seurueemme otti alkuun koivugraavattua lohta, riimiporoa ja etanat, lohi oli oikein hyvää, eikä porossakaan ollut mitään valittamista, etanat tuli asianmukaisesti etanapannussa ja leipä oli kauniisti paahdettu. Koko seurue otti kuhaa pääruoaksi ja se oli oikein hyvää! Olimme positiivisesti yllättyneitä ruuan hyvästä laadusta! Palvelu oli hieman verkkaista ottaen huomioon että ravintolassa oli lisäksemme muutama pieni seurue.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 33€ Lisätty: 17.01.2016
Arvosana: 0

Todella surkea palvelu ruokalistoja piti odottaa puolituntia kukaan ei tullut kysymään haluatteko juoda jotain. Alkuruuan etanat tuli paistetun leipäpalanpäällä..joka oli tosi kovaa ruuan tulo kesti todella kauan erittäin huono palvelu muutama pöytäseurue lähti ennen kuin saivat ruuat koska palvelu oli niin hidasta. Ruoka oli hintaansa nähden kallis annos oikea pettymys ruoka oli haaleaa. Ei ikinä toisten tulla enää

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 26€ Lisätty: 22.03.2015
Arvosana: 0

Siisti paikka ja kohtalaisen mukava, joskin hitaanpuoleinen palvelu. Ruoka ei innostanut- lohikeitto oli vetistä, salaatti kylpi kastikkeessa, joka oli useammankin seurueen jäsenen mielestä aika erikoisen makuista.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 20.04.2014
Arvosana: 0

Menimme nauttimaan hyvästä ruuasta. Pettymys oli suuri. Ei mitään muuta makua kuin rasva. Eikä ulkonäköään houkutellut. Suosittelisin kokin käyttämään yrttejä mausteina. Ketsuppi ja sinappi olisi ollut näiden annosten kaveri.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 13.04.2014
Arvosana: 0

Hotelliaamainen ei ollut mitenkään erityinen. Vohvelit olivat parasta, munakokkeli aivan kauheaa.

     
     
     
Kokemus: Aamiainen / brunssi Lisätty: 04.02.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (0)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Vaihtoehtoisia ravintoloita