Lounas käynnissä

Taivaallinen Rauha

kiinalaista
Arvosana 2.6 / 5

Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa
Liikuntaesteetön

Arvostelut (17)

Suhit olivat varsin vaatimattomia, salaatit tuoreita ja raikkaita. Lämpimän puolen ankassa on paljon kehittämisen varaa kuin myös vartaisssa. Parasta ja takuuvarmaa oli friteerattu kana. Riisi oli paakkuista, taisi ollla säilytyslämpötila väärä. Heti puolenpäivän jälkeen ei minkään olisi pitänyt olla hiukan pielessä. Palvelu oli todella ystävällistä. Sunnuntailounaan buffetruokailijoita oli jo puolenpäivän aikaan runsaasti. Jaksakaa vielä vähän nähdä vaivaa ruoan laadun suhteen niin paketti on OK. Ravintolasali on kodikas, eikä minkäälaista musiikkia luojan kiitos, Oli mukava seurustella ruokailun lomassa..

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 21.01.2018
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Tilasin listalta kanaa, bambua ja kiinalaisia sieniä. Aika perus ok setti. Sienet oli purkkiherkkusieniä, mutta ehkä ne on kasvatettu kiinassa ;) Alkusalaatissa ollut levä oli erittäin maukasta. Palvelu oikein ystävällistä. Sisustus kaunis. Kankainen servietti extraa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 13€ Lisätty: 30.08.2016
Arvosana: 0

Pakaste sushia joka oli esille tuotaessa jäässä! Iltabuffetissa syötiin. Hapanimeläkastike maistui aivan ketsupille.. Friteeratut tuoteet aivan viileitä vaikka saman tien otimme niitä kun esille laittoivat. Listalta tilattu jälkiruoka annoa olo jotakin sanoin kuvaamattoman pahaa eli ollut onnistunut edes banaanin friteeraus vaan kylmää!! Annoksen esille pano leikataan jätskiä paketista suoraan fritit läiskäysty lautaselle... Plussaa että hanajuomat kuuluivat hintaan. Jälkiruoka kun tuotiin esille ei viety likaisia astioita pois ollenkaan ja samoin seisoi pöydissä likaiset astiat. Toiste ei tarvitse mennä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 14.12.2015
Arvosana: 0

Hyvää ruokaa buffetissa, perjantaisin pippurikana joka on ihan parasta :)

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 07.08.2015
Arvosana: 0

Olen syönyt a la cartesta, buffetista sekä hakenut take away annoksia. Suosittelen kiinalaisen ruoan ystäville...

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 26.07.2015
Arvosana: 0

Olen ostanut vain takeawayta. Annokset riittävän suuria eikä järjettömän hintaisia.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2015
Arvosana: 0

Ruoka oli mielestäni melko hyvää,vaikka valmisruoalle maistuikin. Kaikki arvostukseni kuitenkin lähti, kun löysin fantastani kaksi muurahaista. Juomapöydän luona näin lisää muurahaisia. Kävin valittamassa asiasta, mutta mitään hyvityksiä ei tullut, vain pahoitteluita. Kuulemma on nyt se aika vuodesta ja että fantasta niitä aina löytyy. Fiasko.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 15€ Lisätty: 06.06.2015
Arvosana: 0

Viikonloppubuffetissa käytiin. Aivan kamalaa ruokaa.
Kaikki maistuivat valmisruoalle. Riisi, sushi, kevätkääryleet kamalan kuivaa roskaa. Kanapalleroista kenties jäänyt kana kokonaan uupumaan.
Kaiken kruunasi tarjolla ollut ankka, missä ei muuta ollut kuin luuta.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 21.04.2015
Arvosana: 0

Viikonlopun lounasbuffet oli surkein, jonka olen ikinä kiinalaisessa ravintolassa syönyt. Kastikkeet olivat todella teollisen makuisia, friteerattujen kanapallojen taikinakuori kostea ja oudon makuinen ja riisikin oli tahmeaa eikä uutta ruokaa tullut pöytään vierailumme aikana. Omasta mielestäni hanakokis oli aterian parasta antia... Sisustuksesta kuitenkin plussaa, viihtyisän näköinen ravintola.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 15€ Lisätty: 05.04.2015
Arvosana: 0

Reippaita makuja. Riisi hieman jämähtänyttä, muutoin oikein hyvää. Friteerattu tavara poikkeuksellisen hyvää. Sieniä liian monessa soosissa, mikä harmittaa sieniallergikkoa kovasti. Tarjolla myös muutamia nigirejä ja makeja.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 25.04.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Fanit (1)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (0)


Sijainti

Asemakatu 4, 84100 Ylivieska - Reitti
(08) 425 678
http://www.taivaallinenrauha.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita