Keittiö auki

Hangon Makaronitehdas OY

pasta- ja viiniravintola
Arvosana 1.5 / 5

Ravintola Hangon Makaronitehtaalla valmistamme päivittäin luomutuorepastaa, jonka raaka-aineina ovat italialainen durumvehnäjauho sekä luomu-kananmunat. Leivomme myös päivittäin kotoisan tuoksuvaa Tehtaan luomuleipää valkoviinijuureen. Kastikkeemme hautuvat pitkään saaden arominsa korkealaatuisista raaka-aineista sekä tuoreista yrteistä. Yrttien tuoreuden takaa Tehtaan oma luomukasvimaa, missä luomuyrttimme kasvavat. Keittiössämme valmistuvat myös herkulliset omat makkarat.

Makaronitehtaan alakerrasta löytyy viihtyisä Vinoteca sekä aurinkoinen Lounge-terassi. Voit valita lasillisen kuohuvaa runsaasta ja laadukkaasta kuohuviini- ja samppanjavalikoimastamme tai tutustua huolella valittuun viinilistaamme. Halutessasi voit nauttia ruokaa myös Vinotecan ja Loungen puolella.


Asiakaskokemus

Lapsiystävällinen
Kasvisruokaa

Arvostelut (20)

Voihan NoHo. Ei hyvää kannata muuttaa, vaikka sen halvalla tekee:( Ennen söin useamman pomodoro pastan kesässä. Nyt valitsen tehdä sen kotona!
Purkkaa jauhava tarjoilija ei tehnyt myöskään vaikutusta.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 17.07.2024
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Pil pil pasta oli ihanaa. Ylitti odotukset, koska mietin haluanko maksaa paljon pastasta, jota tekee helposti hyvää kotonakin. Kynttilät pöydässä, vaan ei palaneet. Mutkaton palvelu, kiva miljöö.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 12.08.2021
Arvosana: 0

Kävimme juomassa kuumana helleiltana limut terassille. Emme ilmeisesti olleet haluttuja asiakkaita, sillä palvelu oli erittäin töykeää. Meitä palvellut englantia puhuva mies puhui meille tympeästi ja unohti lopulta palvelun kokonaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 25.07.2018
Arvosana: 0

Makaroonia Hangossa. Pasta Carbonara oli maukas Hangon regatta sunnuntain piristys. Toinen annos oli aasialaisilla mauilla ja kookoksella höystettyä kanapastaa. Se yllätti maukkaudellaan myös. Vaikka ravintolalla oli useampi pitkä kiireinen päivä takana, tarjoilu sujui hyvin ja pääsimme jatkamaan matkaa tyytyväisinä ja vatsat täynnä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 16€ Lisätty: 15.07.2016
Arvosana: 0

Hieno ravintolaelämys! Pilpil pasta loistava. Vaikka iso annos niin ainahan voi jättää osan syömättä.Oli kyllä niin hyvää että teki mieli nuolla lautanenkin puhtaaksi.Todella nopea ja ystävällinen palveu.Hangon parhaita ravintoloita!

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 20€ Lisätty: 16.08.2014
Arvosana: 0

Pilpil pasta oli ihan maukasta, mutta pastan määrä oli niin ylimitoitettu, että siitä tuli ähky jo pöytään tuodessa. 1\3 pastasta tuli syötyä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 10.08.2014
Arvosana: 0

Söimme lounaan kesäisenä arkipäivänä terassilla, toista kertaa tätä virhettä ei tehdä. Tilaamassani pestopastassa pasta oli tosi hyvää mutta siihen se jäikin. Pestossa ei basilikaa, tai listassa mainittua persiljaa, ollut kuin muutama muru, pääraaka-aineena oli suolainen maapähkinärouhe ja hieman eltaantuneen makuinen öljy. Kysyessäni tarjoilijalta asiasta, kommentti oli: "meidän pesto on tämmöistä". Pyytämäni lisäparmesaani maksoi 2€! Annoksesta jäi syömättä yli puolet. Vedestä ja alkuleivästä tuli myös lasku, aikamoista kiskontaa. Muun seurueen tilaama sienipasta oli ok, lisäparmesaani maksoi taas sen 2€. Bolognesessa ollut hyvän kuuloinen "valkoviinissä haudutettu naudanliha" oli jauhelihaa, puolet jäi taas syömättä.
Pöydässämme hääräili kaksi tarjoilijaa, joista kumpikaan ei tiennyt mitä toinen oli tehnyt.
Paikka on kiva ja pasta hyvää, harmi, että palvelu ja soossit pilasivat kokemuksen.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 18€ Lisätty: 28.07.2014
Arvosana: 0

Parin vuoden tauon jälkeen taas Makaroonitehtaalle einehtimään. Rantakadun ravintolat pullistelivat 20 ja risat, hyvin ruskettunutta ja trendikästä nuoriosa, tätä ihmetellessä selvisi syykin. Hangon regatta.
Olisiko ollut virhe tulla juuri tänä viikonloppuna Hankoon?
Ehkäpä oli, koska tunnetusti kun asiakkaita on paljon, ravintoloiden taso sekä palvelussa että ruoassa notkahtavat.
No Makaroonitehtaan tarjoilijat olivat kyllä tosi ystävällisiä ja ruokakin tuli nopeasti pöytään.
Mutta se mikä jälleen kerran ihmetytti, oli annosten keskinäinen erikokoisuus. Lapseni sai aimo kasan pastaa Pomodoro kastikkeensa kera, mutta aikuinen iso mies noin 80% siitä määrästä mitä lapsella oli lautasellaan. Sen lisäksi Bolognesen luvattu haudutettu naudanliha ja pork belly maistui ja näytti ihan tavalliselta jauhelihalta. Ei ruoka pahaa ollut, mutta sitä voisi kyllä 17 eur annoksessa olla 50% enemmän.
Siinä mielessä mikään ei ollut muuttunut kahden vuoden aikana, vaan annokset ovat edelleen, ainakin aikuiselle miehelle turhan pieniä ja hintasuhde jää liian korkeaksi.
Valitettavasti.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 17€ Lisätty: 06.07.2014
Arvosana: 0

Palvelu oli todella sujuvaa ja ystävällistä. Sisustus erittäin onnistunut, ikkunat merelle loivat kivan tunnelman. Talon leipä, makkarapasta, yhdessä hyvä makuyhdistelmä, jälkiruoka Ihanaa. Täydellinen ilta, tullaan uudestaan.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 30€ Lisätty: 01.07.2014
Arvosana: 0

Juhannusruokailua isolla ja pienellä porukalla neljänä iltana peräkkäin. Annokset ovat isoja ja laadukkaita, tyylillä tehtyjä. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde. Pasta valmistetaan itse, myös erityisruokavaliot on huomioitu. Ystävällinen palvelu, mukava tunnelma ja miljöö. Viinivalikoima sekä alku- ja jälkiruokalista suppeahko, mutta riittävä. Ravintola luottaa pastatuotteensa kantavuuteen. Paras pastapaikka Suomessa, toivottavasti tämäkin konsepti laajentaa mahdollisimman pian. Ehdottomasti paras ruokapaikka Hangossa.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 19€ Lisätty: 22.06.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (2)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Satamakatu 15, 10900 Hanko - Reitti
+358445234522
http://www.hangonmakaronitehdas.fi

Vaihtoehtoisia ravintoloita