Opens at 11:00

Hus Lindman

Scandinavian Kitchen
Betyg 1.4 / 5

En högklassig lunch- mötes- och beställningsrestaurang i en kulturhistoriskmiljö vid Aura å Biskopsgatan 15.

Vi arrangerar företagstillställningar och familjefester.

172 kundplatser
Våra salar kan lätt delas in i fyra kabinett. Dessutom har vi ett helt separat kabinett -Ekman
Sommarterass med vy över Aura å
Gratis parkering vid restaurangen


Recensioner (35)

Sovittu etukäteen ravintolapäällikön kanssa, että vegaanistta ruokaa saadaan lounasaikaan. Tiskille ilmoitettiin, että nyt tultiin ja nämä oli tilattu. Tunnin odottelun jälkeen ei mitään ja kysyttiin asiaa tiskiltä ja tiskillä ollut mies alkoi valittamaan kun on kiire ja ei hänellä ollut tietoa ja että meidän olisi aikaisemmin pitänyt ilmoittaa. Etukäteen oli siis varmistettu kellonaika ja päivä milloin tullaan ja ravintolapäällikkö kuittasi, että keittiöön on ilmoitettu. Kuitenkin heidän mukaansa asiakkaan vika, ettei ruokaa saatu. Lounastauko meni siinä, mitään ei syöty. Mitään ei myöskään pahoiteltu tai hyvitelty.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 17€ Tillagt: 22.06.2016
Betyg: 1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounaalla usein pehmeitä skandinaavisia makuja ja kalaa. Tila on tyylikäs ja lounas ok.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 05.10.2015
Betyg: 0

ala-arvoista palvelua, mutta upea miljöö.

Yritin tehdä pöytävarausta kyseiseen paikkaan ja katsoin tietenkin vähän paikan tietoja netistä. Ruokalista( alacarte) ei löydy netistä ja lähdin soittamaan . Puhelimeen ei vastattu ja kun vihdoin ja viimein vastattiin oli tyly kommentti. En voi auttaa, koska minun pitää tehdä toista asiaa, laita s-postiin niin vastaan kun ehdin. Valitsimme toisen ravintolan. Miljöö on todella hieno, mutta palvelu ala-arvoista. Olen käynyt paikassa lounaalla ja ruoka on ollut joka kerta myöhässä noutopöydässä ja lounasaika venyy todella pitkäksi. Ruoka on ollut hyvää, mutta en voi suositella kyseistä ravintolaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.07.2015
Betyg: 1

Menin joululounaalle 17. 12, koska puhelimessa luvattiin ottaa huomioon ruoka-aineallergiani. Paikan päällä kenelläkään ei ollut asiasta mitään tietoa ja tarjoilija käski syödä noutopöydästä!!!

Lämpimäksi ruoaksi tuotiin kala, jossa oli minulle allergisia aineita. Taas käskettiin kääntyä noutopöydän antimien puoleen!!!

Koko lounaasta jäi käsiin kuppi kahvia...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.12.2014
Betyg: 1

Joululounas 15. 12. Odotukset oli kovat vielä noutopöydästä tullessa. Alkuruokapöydän ruoat olivat joko todella oudon makuisia tai mauttomia. Ruokien sisältöä piti lähinnä arvailla, koska gluteenitonta näkkileipäkulhoa lukuun ottamatta, ei ruokien sisällöstä lukenut mitään missään. Toinen lounaskokemus muutaman vuoden sisään ja molempina kertoina suuri pettymys. Komeat puitteet mutta ruokaa ei voi kehua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 42€ Tillagt: 15.12.2014
Betyg: 1

Loinas n. klo 13.00. Alkuruokapöydässä oli nokittuja ruuppuja jäljellä ja pääruoka oli verrattavissa lähinnä kouluruokaan:
1) pakasteseiti oli puisevaa ja 2) metsästäjän kanasoosi ei ollut nähnyt minkäänlaista metsästäjään viittaavaa.
Ainoastaan hinta laatusuhde oli todella pahasti metsässä !
Tämä oli jo toinen huono kokemus tästä ravintolasta.
Sanottakoon kuitenkin, että kerran olemme saaneet Hus Lindmanista todella hyvääkin ruokaa, joten missähän lienee vika kun taso vaihtelee ? Puitteet olisivat viihtyisät ja sijainti hyvä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 16€ Tillagt: 02.10.2014
Betyg: 0

Joululounas 20. 12.2013, 42 €. Hinta/laat-suhde oli tällä kertaa ylihinnoiteltu. Runsas joululounasbuffet jäi yllättäen vaatimattomaksi, koska eri ruokalajit vähenivät, vähenivät ja loppuivat kesken. Ruokailijoita oli runsaasti. Outoa, että ravintola ei ollut varautunut niin, että kaikille olisi riittänyt jokaista ruokalajia. Tämän kokemuksen jälkeen tuskin nautin joululounasta tulevaisuudessa tässä ravintolassa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 42€ Tillagt: 22.12.2013
Betyg: 0

RAvinola on siisti ja tyylikäs. Lounas oli hyvä ja monipuolinen. Sen sijaan kesäillan tarjoilu oli aika huonoa, suolaista keittoa ja alkupaloja, Huonosti suomea puhuva henkilökunta, saimme väärää tietoa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 16.11.2013
Betyg: -1

Ruoka hyvää ja maukasta kotiruokaa, viihtyisä ympäristö, ystävällinenpalvelu. Menen kolmannenkin kerran!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 25.09.2013
Betyg: 0

Täällä ei kannata syödä. Parempi vaihtoehto olisi piipahtaa teellä terassilla upeissa maisemissa. Ruoka oli huonolaatuista, mautonta, jopa vastenmielistä. Lounas oli ylihinnoiteltu laatuun nähden. Koko konsepti oli jotenkin sekava, menuvaihtoehtoja oli vaikea hahmottaa. Sisätilatkin olivat tunnultaan epäviihtyistät, ruokalamaiset, vaikka vanhan rakennuksen henkeä on koitettu elvyttää. Ainoa hyvä asia oli aterian hintaan sisältyvä jälkiruokatee, jossa sai valita normaalia laadukkaammasta pussiteevalikoimasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.09.2013
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Piispankatu 15, 20500 Åbo - Route
0400 446 100
http://www.huli.fi