Opens at 10:30

Ravintola Golden Dragon

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (18)

Ei kannata mennä tänne syömään. Sushipöytään tuodaan ruokaa tipotellen. Muutama sushi. Joku lataa ne lautaselleen ja sitten odotellaan. Jos myydään puffet niin silloin pitää olla ruokaa esillä. Sama juttu viime kerralla..miksiköhän kävin pettymässä taas?

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 21.09.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Sushi-ruoat ovat menneet ihan ala-arvoiseksi. Todella huonosti tehtyjä. Pöydästä myös puuttuu sushia ja kokki ei ehdi tehdä niitä edes yhdelle syöjälle riittävästi. Ei jatkoon!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.03.2017 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Perus kiinalaisista, mutta mahtava tarjoilija. Olin isoisan kanssa illallisella ja nuorellla (varmaan 17v) tarjoilijalla riitti huumorintajua vastaa isoisan kysymyksiin ja jutella kiinan eri paikkakunnista, joissa molemmat olivat eri aikoihin kayneet.
Perus sateisen paivan illallinen muuttuikin todella kivaksi

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.07.2016
Betyg: 0

Ihan paras sushibuffa, suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 20.01.2016
Betyg: -1

Tulimme syömään sushibuffettia melko myöhään, 14:n aikoihin. Heti alkuun pöytä oli anniltaan niukka, mutta kävi ilmi että siihen tuotiin hyvin nihkeästi lisää tavaraa (buffet-tarjoilu oli loppumassa klo 15). Emme viitsineet valittaa, mutta vaatimattomaksi jäi ateria. Kiinalaista ruokaa oli hiukan runsaammin vieressä, mutta sitäkään ei voi kehua. Olen useasti hakenut paikasta ruoat, joihin olemme olleet suht tyytyväisiä, mutta nyt ei ainakaan vähään aikaan huvita.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.11.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 1

Ravintola oli siisti ja kiinalaiseen tapaan tunnelmallinen. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja nopeaa. Mukaan ottamani annos oli todella iso ja erittäin hyvän makuinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 29.09.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

En tiedä oliko vanhaa vai mitä, mutta annoksena tilattu kookoskana suorastaan löyhkäsi kengänpohjalta, syömättä jäi, ikävä kokemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 09.07.2015
Betyg: 0

Sushi buffet Turun, elllei jopa Suomen halvimmasta päästä! Mistä muualta saat syödä rajattomasti sushia 10 €:lla? Paikka on vähän hämärä, kannattaa valita istuma paikka! Kaikkiin annoksiin ja buffettiin kuuluu kahvit, teet, keksit... :)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.04.2015
Betyg: 0

Söin sichuanilaista härkää. Kastike oli hyvänmakuista ja sopivan tulista. Lihassa mukana jänteisiä paloja ja toisaalta monen kiinalaisravintolan perisynti, että lihat on pehmennetty liikaa. Yksi asia kyllä ihmetyttää, miksi kukaan laittaa ruuan joukkoon pakasteherneitä. Siitä piiiitkä miiiiinus.
Vieressäni istui lapsiperhe(lapsi ehkä 1 vuotias) Lapsi tietysti sikaili ruokaa lattialle oikein olan takaa ja isä pyysi lopuksi henkilökunnalta harjaa ja siffeliä. Tarjoilija seurasi silmää räpäyttämättä asiakkaan siivousta tiskin takaa. Mielestäni jonkin verran noloa että henkilökunta antoi asiakkaan siivota lattian joten palvelusta ei voi ihan täysiä antaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.12.2014
Betyg: 0

Olen useita kertoja hakenut ruokaa kotona syötäväksi, enkä ole koskaan pettynyt, hyvää on ollut. Annokset ovat sen verran suuria, ettei niitä yleensä tule kokonaan kerralla syötyä. Ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 28.11.2014 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Humalistonkatu 18, 20100 Åbo - Route
022328304
http://www.goldendragoncity.fi