Opens at 12:00

Yangtze Kiinalainen Ravintola

Betyg 4.7 / 5

Recensioner (16)

Best Chinese food in Turku!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.04.2017
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.01.2017
Betyg: 0

Erinomaista ruokaa - kohtuuton odotusaika. Viimeinen annos seurueellemme saapui pöytään 1 h 43 min sen jälkeen, kun olimme saapuneet. Juomien tulemiseen kesti noin puoli tuntia. Oli ilmeisesti erehdys, että osa seurueesta otti alkuruokaa, koska sen jälkeen saimme odottaa vielä tosi pitkään. Itse ruoka oli erinomaista, ei ollenkaan tyypillistä kiinalaismössöä jossa ei erotu mitään makuja. Freesit kasvikset ja kuumat annokset, jopa lautaset olivat lämmitetyt. Tosin osa sai ruuan niin pitkän ajan jälkeen, että lautanen ja toiveikkaana sille kasattu riisiannos ehtivät jo jäähtyä.

Ehkä täytyy antaa vielä mahdollisuus vaikkapa lounasbuffetille, jolloin ei tarvitse odotaa ruuan valmistumista. Sinänsä todella harmi, koska ruoka oli aivan erinomaisen hyvää, ihan jokainen annos, palveluun vain tarvitsisi panostaa ruuhka-aikana. Oli toki ymmärrettävää, että sunnuntaina klo 14, kun paikka tupsahti täyteen ruokailijoita, kiirettä piti keittiön ja salin puolella, mutta kuitenkin...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 23.10.2016
Betyg: 0

Turun paras kiinalainen ravintola. Lounasbuffetin ruoka oli tuoretta, maukasta ja valinnanvaraa oli paljon.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 15.09.2016
Betyg: 0

Alkuruokana sienikeitto, joka oli syötävää, mutta ei juuri muuta. Kana Kung Po sen sijaan oli oikein maukasta ja hyvää. Raaka-aineet olivat tuoreita ja kasvikset oli jätetty mukavan napakoiksi. Alkukeitto ja pääruoka yhteensä alle 17 euroa. Hyvä hinta-laatu -suhde siis.
Ravintola on tyylikkäästi ja modernisti sisustettu. Palvelu on ystävällistä. Parannettavaa kuitenkin on; meillä ruuan saapuminen kesti yli puoli tuntia, joka on ehkä ok fine-dining paikoissa, mutta ei täällä. Lisäksi naapuripöytiin ruoka tuotiin satunnaisesti annosten valmistuessa eikä koko pöytäseurueelle kerrallaan. Joko kyseessä on ammattitaidottomuus tai keittiön alimiehitys.
Kaikenkaikkiaan kuitenkin hyvin positiivinen kokemus ja ehdottomasti koko rahan väärtti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 16.07.2016
Betyg: 0

Tulipas käytyä testaamassa tämä ravintola Juhannuksen alla, muut kun olivat jo pääsääntöisesti suljettuina. Tiedä sitten mitä ravintolan nimi tarkoittaa, mutta ainakin sen niminen joki on Kiinassa. Jo ensivaikutelma yllätti erittäin positiivisesti; normaali kiinalainen räikeän punainen sisustus loisti poissaolollaan. Sisustus oli ainakin minun skandinaaviseen silmään miellyttävän harmaasävyinen ja siisti. Tilaamani annoksen kasviksia ei ollut todellakaan riiputettu kypsiksi, sillä ne oikein huokuivat tuoreutta. Liha oli juuri sopivan mureaa ja maut olivat kaikin puolin miellyttävästi tasapainossa. Annoksen pientä tulisuutta kuvaavaa yhtä chilipalkoa edusti muutama pieni hikikarpalo otsalohkolla, itse kun hikoilen chilistä tosi herkästi. Jälkiruoaksi tilasin jäätelöannoksen hintaan 4,5 €. Perin yksinkertaisessa annoksessa ei ollut muuta kuin jäätelöä, kastiketta ja litsejä. Äärimmäisen yksinkertaista, mutta minun makuun erittäin hyvin toimiva. Enpä muuta kaivannutkaan. Palvelu oli erittäin ystävällistä ja toimivaa. Tosin asiakkaitakaan ei ollut kovin paljon. Sain sellaisen käsityksen että kolmesta nuorekkaasta tarjoilijasta vain yksi osasi suomea. No, ravintolassa pärjää yleensä vaikka käsimerkein, joten tuskin sekään on mikään ongelma. Jos jostain pitää oikein kaivella valittamista, niin ruokalistat voisivat olla ulkoiselta olemukseltaan siistimmät ja tyylikkäämmät, jolloin ne sopisivat paremmin ravintolan ilmeeseen. Nyt ne ovat hieman sekavat ja sutaisten tulostetut. Vaikken olkaan kova kiinalaisen ruoan ystävä, niin tänne palaan kyllä takaisin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 26.06.2016
Betyg: 0

Turun, ja ehkä Suomen parasta kiinalaista! Luonas buffet myös todella hyvän laatuinen. Harva kiinalianen valmistaa buffetissa sama laatua kuin ala cartessa. Palvelu ystävällinen ja hinta kohdillaan. Ruoka maistuu aidosti kiinalaiselta, annokset ovat kasvikset ovat rapeita ja liha mureaa. Annoksissa ei ole mitään pakasteherneitä! Suosittelen General Tso's chicken, Kuumapannu Kana ja Kanaa chilikastikeessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.06.2016
Betyg: 1

Tosi herkullista ruokaa tuoreista aineksista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 18.04.2016
Betyg: 1

Parasta kiinalaista! Turussa ei saa näin hyvää ruokaa mistään muualta. Tuoreet vihannekset. Annoksissa on makuja. Yksinkertaisesti aivan mieletöntä. Ainoa miinus on että ruokaa joutui odottamaan n. 45min. Jos tykkäät kiinalaisesta /aasialaisesta ruuasta, mene tänne syömään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.04.2016
Betyg: 0

Iltalistalta Inkivääri, valkosipuli, kanaa extra yrteillä. Kokemuksena oli loistavat maut, jotka sointuvat yksiin. Aikaisemmat lounas annokset ovat myös olleet hyviä. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 25.03.2016
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Hämeenkatu 9, 20500 Åbo - Route
045 3524935