Stängd

Tee- ja Kahvihuone Helmi

Betyg 1.5 / 5

Recensioner (21)

Kaksi kahvia ja kaksi leivosta 20€. Palvelu ontuvaa. Boheemi ja nätti ympäristö. Törkeän ylihinnoiteltu.

Jatkossa käyn täällä vain tarpeillani kun asioin vanhassa kaupungissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 14.08.2017
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tätä paikkaa pitää välttää! Ihan tunnelmallinen kyllä muuten, mutta lattena tarjoiltiin Nespressoa. NESPRESSOA! Ja siitä pyydettiin n. 4 euroa :O Täysin käsittämätöntä nykyaikana. Palvelukin oli välttävää. Buu!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.09.2014
Betyg: 0

Pysähdyin nauttimaan vanhan kaupungin tunnelmasta, mutta kokemus meni täysin pilalle tarjoilijan törkeän asenteen takia. Tuskin palaan enää tai suosittelen kenellekään!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.07.2014
Betyg: 0

Helmen puutarha on aivan ihana, mutta siihen kehut jäävätkin. Syömiset ja juomiset ovat keskitasoa. En käsitä, miten kupposesta aivan tavallista haudutettua teetä voi pyytää kolme euroa. Vieläpä, kun teetä oli tarjolla vain kahta sorttia. Helmen hinnoilla pitäisi kaffet saada pöytiintarjoiluna.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 11.07.2014
Betyg: 0

Kahvila miljöö ok mutta omistajan käytös asiakkaita kohtaan ala-arvoista. Töykeä, asiakkaita hoputtava ja jopa riitaa haastava.Maksavien asiakkaiden WC:n käyttöä vartioiva ja ihmettelyn jälkeen tokaistaan "Jospa itse siivoaisitte niitä ". En suosittele ystävilleni enkä tuttavilleni kahvilaa jonka käynnin jälkeen koko Porvoon hohde himmeni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.07.2014
Betyg: 0

Aurinkoisen päivän lopuksi kupillinen faffaa kaffia ja juustotorttua. Asuintaloksi alunperin rakennetun Helmen hyörinä ei estä nauttimasta atmosfääristä ja talon herkuista. Toinen jonoon, toinen jää pöytään nauttimaan upeasta sisustuksesta. Näin jo vuodesta 1995 lähtien. Palaamme uskollisesti aina uudestaan, vuodenajat vain vaihtelevat!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.12.2013
Betyg: 0

Todella suloinen pieni kahvila. Haudutettua teetä kahta sorttia, saa hakea lisää. Kakut ok.
Palvelu joskus hitaanlaista, jonotustila on ahdas. Silti käymisen arvoinen paikka, ihan jo sisustuksensa vuoksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.12.2013
Betyg: 0

Pianisti soittaa Chopinia, aurinko paistaa, erinomaista kahvia ja lohipiirakkaa ystävällisen palvelun kera. Olipa mukava käydä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.05.2013
Betyg: 0

Ihana miljöö ja sisustus. Rauhallinen ja ystävällinen kahvila. Haudutettua teetä, mustaa tai vihreätä sai valita ja santsata saa. Kakut olivat tällä kertaa hieman kuivia, turhan murenevaa juustokakkua yritin syödä. Ei haitannut tunnelmaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.03.2013
Betyg: 0

Korvapuusti oli todella kova (joko vanha tai kuivaksi paistettu), kaakao oli vetinen ainoastaan bebeleivokset hyviä. Palvelu on töykeää ja kiireistä. Tarjoilijoiden vaatteet (sinänsä kauniit essut yms) likaisia. Yliarvostettu paikka. Sisustuksesta voisi vähän karsia, niin jäisi enemmän tilaa asiakkaille ja työntekijöillekin, ymmärrän kyllä että tuon tavara määrän keskellä on hankala siivota pöytiä ja väistellä pienissä tiloissa asiakkaita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.03.2013
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Välikatu 7, 06100 Borgå - Route
019 524 5165
http://www.porvoonhelmet.net