Opens at 11:00

Rax Buffet Sello Espoo

Betyg 2.9 / 5

Golden Rax Pizzabuffet -kedjan har fungerat med principen "ät och drick så mycket du vill" ändå sedan 1994. Numera finns det sammanlagt 26 Golden Rax Pizzabuffet restauranger på nitton olika orter.

Kedjans ägare är Rax Ravintolat Oy, som tillhör Restel koncern (www.restel.fi). Som vår kund får du Ykkösbonus (www.ykkosbonus.com) eller Plussapoäng (www.plussa.com) från dina inköp.


Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erehdyin Raxiin lounaalle. Söin lämpölampun alla seisoneita pizzoja, nakkeja, lihapullia ja mustekalarenkaita. Päälle coca colaa. Siis jos haluaa rasvaa ja sokeria, Rax on oikea valinta. Samalla 9 euron hinnalla saa myös ihan oikean, terveellisen lounaan, jos menee vaikka Baseen Raxin sijaan

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.08.2013
Betyg: 0

Salaattiateriaa ei enää saa. Kassa oli yli-imelä ja teennäinen

Eli piti maksaa kallinpi hinta. No maistettiin sitten pizzaa... ei tämä ole pizzaa nähnytkään, laulun sanoin kaikki maistuu sama pahalle. Tonnikalaakaan ei enää ollut tiskillä. Samalla hinnalla saa viereisestä kiinalaisesta kunnon sushia. Emme enää Raxiin mene, liian kova hinta tölkkiruoasta ja nk. pizzasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 16.02.2013
Betyg: 0

Täällä tulisi tyytyväiseksi pelkällä salaattipöydälläkin. Siihen kun lisätään kelvolliset pizzat ja loputtomat juomat, niin homma toimii erittäin hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 16.07.2012
Betyg: 0

Kauaksi on tultu 90-luvulta, jolloin ensimmäinen Rax avasi ovensa Jyväskylässä. Alussa lähdettiin liikkeelle kuuntelemalla asiakasta pitsojen suhteen, mutta vähitellen tämäkin muuttui tiettyihin tuotteisiin. Onneksi tähän on saatu nyt vaihtelua päivän pitsojen suhteen. On siellä kokeilujakin nähty. Ehkä joku saattaa muistaa vielä oluttarjouksen, juo niin paljon kuin jaksat.

Yksi asia ei kuitenkaan ole muuttunut. Syö niin paljon kuin jaksat. Raxiin ei mennä treffeille tai hienostelemaan vaan mättämään. Täällä ei edes yritetä tarjoilla mitään suurta makuelämystä. Eihän siellä kukaan käy pitsojen hyvyyden takia (muutakin syötävää kyllä löytyy). Onneksi olennainen on tajuttu ja salaattipöytä löytyy pitsojen vierestä, jolloin pitsoja voi parannella mielensä mukaan. Valkosipulia ehdottomasti!

Henkilökunta ei ole koskaan jäänyt mieleen, paitsi ehkä alkuaikoina, kun yrittävät huomata asiakkaan. Nyt he ovat jotain kasvottomia nuoria, jolta ei odota muuta kuin tuovat uusia pitsoja tilalle vanhojen loputtua. Lisäksi pöydän siistimistä edellisten asiakkaiden lähdettyä.
Kyllä pari kertaa vuodessa on Raxissa käytävä, ihan vain tarkastamassa (siis mättämässä).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 25.11.2011
Betyg: 0

Läge

Leppävaarankatu 3-9, 02600 Esbo - Route
020 766 4932
http://www.rax.fi