Eksiili

101 reviews

Hinta, määrä ja laatu muodostavat kultaisen kolmion.

Badges

Top critic: Reviewed the most(Top 5%)

Blog link

Reviews (99)

Reviews older than 2 years
These reviews don't affect the average
Restaurant: Cafe Bar Romano

Uusi lounasbuffetti testattu. Hinta 9,50 € ja vaihtoehtoja löytyi, joista tärkeinpänä tietysti kebab. Se ei ollut mitään ihmeellistä, mutta onneksi oli muitakin vaihtoehtoja. Varoituksena ähkyvaara.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 10€ Added: 16.01.2017
Rating: 0

Restaurant: Kingthai

Perus thaimätöt, josta ehkä kevät rulla oli parasta. Vaihtoehtoja tosiaan löytyi ja pakkohan ne kaikki oli testata.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 12€ Added: 24.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Restaurant Caverna international

Illallisbuffet käyntiin testaamassa porukan kanssa ja hyvin toimi. Lihavartaat olivat herkullisia, mutta palautetta pitää antaa, että etukäteen ei kerrottu kuinka monta ja milloin mitäkin tulee. Yritin yhdeltä leikkaajalta kysyä, niin hän sanoi että grillattu ananas on se mikä päättää session. Hetken päästä kuitenkin tuli vielä kanoja ja makkaraa. Ei vaan enää jaksanut. Itse kerätty annos oli maistettu kokin toimesta hyvin. Lapselle maut olivat hiukan outoja. Hieno kokemus kaiken kaikkiaan.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 38€ Added: 03.08.2016
Rating: 0

Restaurant: Base Camp nepalese

Ruoka oli hyvää ja mauat olivat kohdallaan. Palvelu pelasi myös moitteitta.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 20€ Added: 21.04.2015
Rating: -2

Restaurant: Pueblo Bar y Taqueria mexican kitchen

Vihdoinkin pääsi testaamaan meksikolaista ruokaa eikä mitään Tex-mexiä. Menussa ei ollut paljon vaihtoehtoja, mutta ihan riittävä oli joka tapauksessa. Isoimman annoskoon hoiteli helposti. Chorizo makkara ei vakuuttanut, possu voitti tämän erän. Kastikkeissa hieman tulisuutta ja toimivat. Myös papukastike toimii jälleen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 05.01.2015
Rating: 0

Restaurant: KarlJohan restaurant

Hyvä gazpacho simpukoilla alkuun ja onnistunut pihvi pääruokana. Palvelu pelasi ja kaikki olivat tyytyväisiä. Yksinkertaista ja toimivaa. Kiitos

     
     
     
Experience: À la carte Price: 40€ Added: 08.08.2013
Rating: 1

Tämä paikka tuntuu jakavan mielipiteitä laidasta laitaan. Itse pidin pizzasta, joka oli laadukkaampi kuin tavallisesti. Rucola päällä toimi. Salami ja lammas vaihtoehdot ovat nyt testattu. Ei huomautettavaa kummastakaan.

Ravintolan tunnelmasta en oikein osaa sanoa mitään, koska viikonloppuna, heti ravintolan auettua, paikalla ei ollut kuin toinen lapsiperhe.

Palvelu oli aika näkymätöntä. Pyydettiin tilaamaan kassalta ja ruoka tuotiin pyötään. Muuta ei siitä mieleen jäänyt. Suosittelisin kyllä ravintolaa siihen panostamaan. Alla olevissa kommenteissa on varmasti jotain perääkin sen suhteen.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 11€ Added: 14.05.2014
Rating: 0

Restaurant: Döner Harju

Lounas pyörinyt nyt pari päivää, joten ajattelin ettei hirmu jonoja olisi. Paikalla (samoin kuin edellinen kirjottaja) 5 minuuttia ennen avausta ja jonoa oli jo n. 15 henkilön verran. Jono eteni suhteellisen nopeasti.
Alkukeittona libanonilainen kikherne-tomaatti setti. Ihan mielenkiintoinen. Kebabit ehti tulla pöytään ennen kuin olin lopettanut. Hienoa!

Itse kanakebab oli hyvää ja mausteita oli myös käytetty. Arvostan suuresti, kun lopuksi kokki tuli kyselemään tunnelmia. Sanoin, että annoskoko oli ihan ok. Ei se mikään iso ollut ja yhdyin kokin näkemykseen, että lounaalla on mukava syödä hieman kevyemmin. Nälkä lähti joka tapauksessa ja hyvä fiilis jäi. Lammasta pitää päästä vielä testaamaan.

Lounaslistojakin lupasivat, kun meno hieman rauhoittuu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 9€ Added: 13.02.2014
Rating: 0

Restaurant: Ravintola Leijona

Jälleen yksi pitsapaikka monen joukossa. Täällä yritetään hieman erottautumalla tarjoamalla buffettia, jota ei kuitenkaan tällä kertaa ole. Omistaja kyllä lupaa henkilökohtaisesti sellaista olevan.
Spessupitsalla lähdetään liikkeelle. Chilikastiketta en huomaa ärhököiden jalopenojen hyökätessä kimppuuni (seuraavana aamulla tuhot selviävät). Tasoltaan pitsa ei nouse ympäröivien kilpailijoiden yläpuolella. Sitten testataan kebab-rulla, joka jää kuivaksi tekeleeksi. Nyt sitä kastiketta olisi kaivattu.

     
     
     
Experience: Lunch Price: 8€ Added: 14.11.2011
Rating: -1

Restaurant: Kultainen Tai

Sellon kupeesta tällainen paikka oli bongattu aikaisemmin ja nyt vihdoin pääsi testamaan. Netistä ei menua löytynyt, joten siihen ei päässyt etukäteen tutustumaan.

Nautaa pippurikastikkeessa otettiin ja hyvä valinta oli. Mukavasti tulisuutta ja eikä lihassakaan mitään vikaa.
Toinen annos nuudelia ja kanaa oli myös hyvin maustettu. Tyytyväisin mielin ravintolasta poistuttiin.

     
     
     
Experience: À la carte Price: 14€ Added: 14.08.2013
Rating: 0


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites