Keittiö auki

Cafe Bar Romano

pizzeria
Arvosana 2.9 / 5

Päivän jättipitsa ja litran olut 11€. Myös kebapit, salaatit, pastat ja kanaruuat.


Arvostelut (35)

Uusi lounasbuffetti testattu. Hinta 9,50 € ja vaihtoehtoja löytyi, joista tärkeinpänä tietysti kebab. Se ei ollut mitään ihmeellistä, mutta onneksi oli muitakin vaihtoehtoja. Varoituksena ähkyvaara.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 10€ Lisätty: 16.01.2017
Arvosana: 0
Yli 2 vuotta vanhat arvostelut
Nämä arvostelut eivät vaikuta keskiarvoihin

Peruspizzeria, ihan ok jos on nälkä.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 16.01.2016
Arvosana: 0

Ohikulkiessa lounaalla. Valitsin Iskander- kebabin, mukaan kuului salaattipöytä. Vihreä salaatti oli jo parhaat päivät nähnyt, tummuneita reunuksia siinä, muut vaihtoehdot ok.
Kebab oli sitä mitä kebab yleensä Suomessa on, joskus Turkissa hyvän iskanderin syöneenä ei tätä voi siihen verrata, mutta huonompiakin Helsingistä löytyy, joten kyllä tällä näkä lähti ihan hyvällä mielellä.

Paikka on kivanoloinen, hieman kulahtanut paikoin. Jonkinlaisella remontinpoikasella paikasta tulisi hyvinkin viihtyisä, ei ole ahtauden tuntua myöskään.

HInta 8,50 kebabista, salaatista ja kahvista ei ole huono.

     
     
     
Kokemus: Lounas Hinta: 9€ Lisätty: 10.11.2015
Arvosana: 0

Peruspitsaa, nopeaa toimintaa, ei hyvä, ei paha. .

Plussaa hesarista, miinusta jääkapin makuisesta kannuvedestä ja IKEAn syöttötuoleista.

On niitä Kalliossa pahempiakin paikkoja..

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 9€ Lisätty: 30.06.2015
Arvosana: 0

Nyt en ymmärrä mitä tapahtui. Tilasin pizzan katkaravuilla, valkosipulilla ja tuplajuustolla. Pyysin paistamaan vähän pidempään jotta pohja olisi vähän tummunut ja juusto kunnolla ruskistunut. No kotona laatikkoa avatessani löysin reunoilta neljä senttiä paksun, keskeltä kolme senttiä paksun pizzan jonka juusto oli valkoista ja jopa vaakatasossa liikkui ympäriinsä. Siis mitä tapahtui? Tehäänkö normipizzat samasta pohjasta kuin jättipizzat? Sen verran paljon oli pohjaa tässä pizzassa. Laitoin tosiaan uunin päälle yhden slicen maistettuani, pakko paistaa lisää sillä eihän tollasta raakaa sentin juustokerrosta pysty syömään. Ja miten tämä pizza maksoi kympin, jos listalla(jota en muuten löytänyt mistään muualta kuin ravintolasta) 4 täytteen pizzan hinnaksi kerrotaan 9,50€? Toistan itseäni mutta en todella tiedä että mitä h*lvettiä tapahtui.

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.05.2015
Arvosana: 0

Yllätti todella maukkaalla aterialla, ystävällinen henkilökunta. Tiemme vei toisena päivänä uudelleen sinne. Olimme HCR-maratonilla ja todellakin käymme vuoden päästä uudelleen + suosittelemme kaikille.. :D

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 10€ Lisätty: 18.05.2015
Arvosana: 0

Perinteisen "litran pizza" -konseptin hinta oli noussut peräti 14 euroon. Pizza sinänsä oli litran pizzaksi oikein erinomaista, mutta tällä hinnalla ja tieten, että näiltä kulmilta saa myös kolmen euron oluita, olisin ehkä näin jälkikäteen ajateltuna nauttinut pizzan/kebabin jossain muualla ja oluet toisaalla.

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 18.03.2015
Arvosana: 0

pizzat oli kuivia, eikä täyttänyt millään odotuksia. otin vielä kaksi lisätäytettä jotta pizzassa oli reilusti täytetty mutta tuntui että sitä on vaan vähennetty. ei kyllä toista kertaa tule käytyä tuolla

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 24.02.2015 Näytä aiemmat arvostelut (3)
Arvosana: 2

Pizza ihan ok ja paljon täytettä, mutta potkua piti itse lisätä . .. enemmän makua

     
     
     
Kokemus: À la carte Lisätty: 07.08.2014
Arvosana: 0

Lämpimänä kesäpäivänä oli hienoa syödä ulkona. Sekä kepab- että feta-salattiannokset olivat runsaat. Molemmat ruuat olivat maukkaita. Lounasaikaan täällä saa samalla hinnalla annoksen salattipöydästä ja virvoitusjuoman. Varmaan Kallion paras ja hinta/laatu suhteeltaan edullisin pikaruokapaikka

     
     
     
Kokemus: À la carte Hinta: 7€ Lisätty: 07.08.2014
Arvosana: 0

Yhteisö

Kuvat

Fanit (3)

Nämä käyttäjät ovat merkinneet ravintolan suosikikseen.

Kiinnostuneet (2)


Sijainti

Läntinen Brahenkatu 4, 00510 Helsinki - Reitti
(09) 825 1451
http://www.ravintola-romano.fi/

Vaihtoehtoisia ravintoloita