Opens at 11:00

Grill it! Espoo

Betyg 2.4 / 5

Recensioner (13)

Sunnuntain brunssi oli tasokas ja hinta kohdallaan. Ensimmäisen kerran kävin kyseisessä ravintolassa ja olin positiivisesti yllättynyt ravintolan moderniin ja viihtyisään sisustukseen. Henkilökunta oli hyvin ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 20€ Tillagt: 01.02.2016
Betyg: 0

Osa menusta on hyvin tehty ja maukkaits, osa taas laadullisesti vajaata. Eli pitää tietää mitä keittiö osaa tehdä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 18.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Surkea kokemus. Ravintolassa kolme pöytää meidän lisäksi missä oli ihmisiä, mutta silti meidän pöytää palveli kolme eri tarjoilijaa, jotka sekoilivat keskenään. Meidän alkuruuat unohdettiin kokonaan, ja tuotiin suoraan pääruuat pitkän odotuksen jälkeen. Jouduin kahdesti nousemaan ja kävelemään kassalle pyytämään asioita, koska tarjoilijoita ei näkynyt missään, eikä näin ollen palveluakaan. Limulasi maksoi 5e joka on mielestäni törkeä hinta. Ruokani kasvikset olivat aivan palaneet, liha ok. Seuralaiseni pihvi pyydettiin raakana ja läpikypsänä tuli pöytään. Kävin kysymässä kassalta laskua koska vaikka se oli pyydetty, sitä ei tultu tuomaan. Kassalla tarjoilija sanoi, että maksupääte oli kadoksissa. Pöydällä oli kaksi langatonta maksupäätettä. Tämäkin arvostelu on lievä versio illan kulusta. Ei tänne enää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 40€ Tillagt: 17.02.2015
Betyg: 0

Kävimme neljän hengen ryhmällä ravintolassa arki-iltana. Söimme alku- ja pääruoat. Ruoka tuli todellla hitaasti ja meinasimme lähteä hitaudesta johtuen ravintolasta jo alkuruokien jälkeen. Ruoka on hintavaa laatuun nähden. Maku vastasi kotiruokaa eli vaatisi maustamista. Ravintolatila on todella viihtyisä, joten ravintolassa ruokailisi mielellään, jos muut asiat olisivat kunnossa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 150€ Tillagt: 31.01.2015
Betyg: 0

Palvelu ala-arvoista. Lauantai-iltapäivä, ravintola lähes tyhjä. Tarjoilija yritti olla meitä näkemättä, vastaili töykeästi, että saattaa kestää. Ei vastannut, kun kysyin, että kuinka kauan.

Toinen tarjoilija ohjasi pöytään ja otti tilauksemme. Alkupaloja odoteltiin reilu puoli tuntia tilausesta, pääruokaa vielä kauemmin. Yhteensä siis 1,45h oli kulunut, kun olimme syöneet vasta alkupalat ja pääruokaa ei vielä näkynyt missään. Kun kysyin, että missä ruoat viipyvät, tarjoilija tokaisi, että heillä on kiire! Ja syy siihen, että palvelu on hidasta oli kuulema Apulannan keikka illalla Baroona-arenalla. Tätä keskustelua käydessä klo oli 16 ja ravintola edelleen puolityhjä. Vaikea ymmärtää tätä selitystä, vaikka tarjoilija jatkoi selitystä, että ovat joutuneet soittamaan hotellin kaikkiin huoneisiin, että tulevatko ihmiset syömään ravintolaan??! Mielestäni tämä kuulostaa todella kummalliselta. Kokitko/tarjoilijatko sinne huoneisiin soittelivat?Lisäksi tarjoilija totesi, että kaikissa à la carte-ravintoloissa kestää yhtä kauan. Ei kyllä omien kokemuksieni mukaan. Odottamista ei pyydetty anteeksi kertaakaan.

Palvelun taso oli mielestäni täysin ala-arvoista. Myös muut ihmiset valittivat palvelun hitautta naapuripöydissä, yhdelle heistä kerrottiin, että on sairastapauksia.

Vastaavia kokemuksia on ollut myös tuttavillani, ruoka-annosten tulo kestää tässä ravintolassa kovin usein järjettömän kauan, vaikka asiakkaita ei olisi kuin muutama pöytä.

Laitoin palautetta s-postilla ravintolapäällikölle, joka vastasi hyvin yleisellä tasolla; prosesseja pyritään parantamaan. Ei vakuuttanut minua tämä vastaus, ilmeisesti ei kauheasti kiinnosta sielläkään päässä.

Ruoka oli hyvää, ei valittamista siinä suhteessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 50€ Tillagt: 15.01.2015
Betyg: 0

Todella maukasta ruokaa, lisäkesalaatti, hyvä lounashinta. Ehdottomasti menisin uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.10.2014
Betyg: 0

Sain eräästä talkoohommasta elokuussa 2014 ruokakuponkeja, joita saattoi kahden muun paikan lisäksi, käyttää tääll.
Kävin kahdesti mikä oli kaksi kertaa liikaa.
Palvelu oli huonoa ja asiatonta. Ruoka - kuin 70-luvun mautonta koulumömmöä. Hävettävän surkeaa paikalta, jonka luulisi huolimatta vähäisestä Tapiolan kilpailu, olevan tasokas ja asiakasystävällinen. En mene ikinä. Annoin palautetta s-postitse ravintolapäällikölle, joka puolusteli henkilökunnan käytöstä ja ruoan tasoa, EI mitään vikaa missään kuin vissiin asiakkaassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.09.2014
Betyg: 0

Ensimmäinen ja viimeinen kerta. Ajankohta oli lauantai iltapäivä. Muita asiakkaita ei ollut, joten ajattelimme palvelun olavan nopeaa. Tarjoilija tulikin nopeasti ja tilasin Black Anguksen marmoroitua ulkofileetä makurasvalla, johon kuuluin kasviksia, bearnaisekastiketta ja timjami-valkosipuliperunat pihvin kypsyydeksi pyysin medium- lisäksi ruokajuomaksi vettä. Siihen se positiivinen sitten jäikin.
Ainoina asiakkaina odotimme ruokiamme 30 min. Vihdoin aterian saavuttua pöytään lautasella oli portviinikastiketta, jota en ollut tilannut. Seuraavaksi tarkistin pihvin kypsyyden, joka osoittautin täysin kypsäksi. Pihvi oli myös täysin mauton ja jänteitä täynä, joten syöminen oli yhtä jäystämistä. Tässä vaiheessa maku oli ruokailusta mennyt täysin. Pyysin tarjoilijan viemään annoksen takaisin enkä todellakaan halunnut toista annosta tilalle saatikka mitään muutakaan. Seuraavaksi pöytään saapui palvelupäälikkö, joka alkoi kanssani inttämään pihvin kypsyydestä. Hänestä pihvin kypsyydessä ei ollut mitään vikaa. Mainittuani jänteistä, joita oli todella paljon, hän sanoi lihassa olevan välillä laadussa häiriötä. Lopuksi vielä tuumasi, että sinun ei tarvitse maksaa annosta.
Mielestäni, jos annoksen hinta 36e, niin kyllä siihen hintaa pitäisi jo saada laadukasta lihaa ja hyvää palvelua. En suosittelle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 36€ Tillagt: 06.09.2014
Betyg: 0

Aika erikoinen kokemus. Saavuimme ravintolaan kolme minuuttia ennen lounaan alkamista ja puoli tuntia ravintolan ilmoitetun aukeamisen jälkeen. Käveltyämme avoimen oloiseen ravintolaan sisään tarjoilija yritti ensiksi olla huomioimatta meitä, ja lopulta ruokaa tiedusteltuamme ilmoitti ilmeisen närkästyneenä ravintolan olevan vielä suljettu. Saimme sentään luvan odottaa sisällä.

Itse lounas oli mukiin menevä, tuoretta salaattia ja mureaa porsaanniskaa. Joskin pääruokia oli vain yksi, mikä voi olla esimerkiksi kasvissyöjille ongelma. Jäi myös hiukan hämärän peittoon, missä lounaassa oli se ravintolan nimessäkin mainostettu grilli. Myöhemmin huomasin, että porsaanniskan kanssa oli lounasmenuun ilmoitettu kastike, jota ei ainakaan meille tarjoiltu. Lounaan piti sisältää myös kahvin lisäksi jälkiruoan, tosin koska jälkiruokaa ei ollut tarjolla tyydyimme juomaan pelkät kahvit..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.07.2014
Betyg: 0

Palvelu töykeää. Lounas ei hääppöinen ja a la cartelta ei pystynyt tilaamaan hodareita, mitä alunperin lähdettiin hakemaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 14€ Tillagt: 04.07.2014
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Tapionaukio 3, 02100 Esbo - Route
020 1234 800
http://www.grillit.fi