Grilli Ribis
Reviews (29)
These reviews don't affect the average
Good, fast service. Friendly staff. Tasty food. A true classic in Tapiola.
Tapiolan grillikioski.
Meno on kuin vähän paremmalla snägärillä. Listalla näkyy lähinnä lihavetoista. Normihinnat taitavat olla lounasajasta riippumattomia, kahdentoista euron kieppeillä. Päivän tarjoukset liitutaululla kympin luokkaa.
Ruokaileva kaksikko nauttii porsaanleikettä juustoisella soosilla. Kastikkeessa ei ole sen kummempaa sielua. Liha on aivan kelpo. Tikkuperunat pussikaman heikoimmasta päästä. Melko pieni annos, yllättävää kyllä. Nälkä jäi. Omaa maustamista tarvittiin grilliravintolaperinteen mukaisesti.
Palvelu kasvotonta ja nopeaa. Äijämeininki. Terassilla ihan hauska urbaani tunnelma.
Ruoka ihan perus grilliruokaa, mutta pari euroa tavallista kalliimpia.
Ranskikset oli oikein hyviä ja vaikka paikka oli pieni, siellä oli mukava tunnelma.
Isoin ongelma oli tarjoilija, jolla oli koko ajan joku oma show päällään ja tuli melko epäuskoinen fiilis, kun *grilliruokaa* ostaessa ryhdyttiin valittamaan siitä, että lausuu Thyringinmakkaran väärin. Eikä todellakaan siis hauskasti, vaan tarjoilija ei suostunut tunnistamaan annosta ennen kuin sen lausui oikein, vaikka sen listalta osoittikin.
Ribis tekee Espoolaista perinneruokaa ja Tapiolalainen on legendaarinen herkku.
Hyvät lounaspöperöt!
Perjantainen lounas Ribiksessä muodostunut jo perinteeksi. Laatu kohdillaan, Tapiolan helmi!
Täällä tulee ajoittain käytyä vetämässä Thyringinmakkarat.
Muista annoksista olen jäävi kertomaan.
Tämä on niitä "unohda herneenvarret ja muut hörhöilyt" paikkoja. Lautasella on kaksi makkaraa, kasa tikkuperunoita ja lusikallinen salaattia. Lautanen napsahtaa eteesi tiskille jotakuinkin samalla hetkellä, kun viimeinen ranskis on tipahtanut keittimen korista lautaselle.
Miljöö on....... sanoisinko miehekäs.....
Hyvää ja taatusti epäterveellistä ruokaa.
Ihan kiva paikka. Käynyt täällä aina välillä lapsesta lähtien äitini kanssa, kun hänen pitää käydä tapiolassa. Ruoka ja tunnelma on ollut samanlaista 20 vuoden aikana. Jos satut olemaan Tapiolassa, niin suosittelen kokeilemaan.
Kun haluaa retrohenkisen aikamatkan 1980-luvun grilliruokaan, on Ribis oivallinen vaihtoehto.
Lihan laatu, kastikkeet ja ranskalaiset ovat erinomaisia. Parilla kurkkuviipaleella ja tomaattilohkolla tehty klassinen "kevennys" lienee parodiaa, ja sellaisena huvittavan onnistunut.
Ribiksessä saa mitä tilaa, rehellisesti ja konstailematta, ja on hyvä krouvin lajinsa edustaja. Kasvissyöjät ja modernistit älkööt vaivautuko.
Itse "ravintola" on varsin karu koppi, mutta sellaisenaan se sopii kyllä paikan tyyliin.
Ribis on Tapiolan legendaarisin paikka.
Ensi vaikutelma paikasta on varmasti hivenen luontaantyöntävä. Rohkeasti penkille ja vanhat konkarit tiskin takaa kysyvät mitä saisi olla. Tunnelma on omanlaatuisensa, mutta juuri siksi hyvä! Asiakaspaikkoja on yleensä riittävästi, vain pari kertaa saanut seisoa odottaen nousevaa ahteria.
Lounaalla on yleensä kolmea eri vaihtoehtoa. Edullisimpana on päivittäin vaihtuvaa possua (8,90€), toisena naudasta ja yleensä jotain spessua kolmantena. Kaikki perushyvää grillimättöä, mausteena grillimauste.
Tykkään kyllä, vaikkei makuelämys ole mikään super, on kaikki perusasiat kohdallaan. Atmosfääri on oikein bueno.
Community
Fans (5)
These people have marked this restaurant as a favourite.