Stängd

Limetti

Betyg 1 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (12)

Pilaantunutta ja paska ruokaa. Kiinalainen omistaja laittaa 1 tai 2 viikkoa vanha ruokaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 09.11.2015
Betyg: -1
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

LImetti vaihtanut omistajaa syksyllä 2014 ja ilmeisesti myös kokkia. Ruokalista on monipuolinen ja ruoka on hyvää.Aikaisemmin oli moitittavaa mutta viime kuukausina ruoka on ollut erinomaista. Salaattipöytä erittäin hyvä. Ruokailijoiden määrä noussut huomattavasti mikä kertonee myös suosiosta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 93€ Tillagt: 19.11.2014
Betyg: 0

Useista palautteista huolimatta, ruoan taso ei ole kohentunut. Kalaruoat ovat pohjanoteerauksia (peitetäänkö ei tuoraan kalan maku jollain paneerauksella, herää kysymys). Ruoka raskasta "rekkamiehen ruokaa". Hinta-laatusuhde ei pääsääntöisesti kohtaa. Ei niin huonoa, ettei jotain hyvääkin nimittäin osaatte valmistaa todella hyvää nuudelia ja usein myös tosi hyvin maustettuja kanoja. Niitä lisää, ovat täyttäviä ja kevyitäkin. Suosittelen myös panostamaan salaattipöytään. Ravintola hyvällä paikalla, huolehtikaa ruokailijoista, että emme äänestä jaloilla. Kiitos.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.05.2014
Betyg: 0

Olipa kyllä aivan uskomaton pohjanoteeraus.

Riistakäristys on niin varma ruokalaji, että tänään uskaltauduin astumaan ovesta sisään pitkästä aikaa. En tiedä mitä "riistaa" käristyksessä oli, mutta vanhalta sialta se maistui.

Kanankoivet olivat varmaan seisseet yön yli lämpöhauteessa, sen verran niljakkaasti levisivät suoraan lautaselle nostaessa.

Kurpitsasosekeitto oli kuin suoraan vauvanruokapurkista kaadettua - täysin mautonta.

Ainoa pelastava tekijä on salaattipöytä, joka on ihan mukiinmenevä: löytyy raejuustot, tonnikalat, pähkinät ym. Salaattipöytä toisaalta pysyy täsmälleen samana päivästä toiseen, eli eipä sitäkään jaksa kovin usein käydä kokeilemassa.

Lounas maksaa laatuun nähden järkyttävät 9,30e, mutta pelkän salaattipöydän sai muistaakseni 6,00e hintaan, mikä on ihan OK.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 30.09.2013
Betyg: 0

Pääruokien kasvisannoksia eri päivinä: a) pestolla maustettuja pakasteporkkanoita, b) punajuuripaistos = pelkkää punajuurta, c) rasvainen munariisipasteija, d) tomaatti-herkkusieni"wokki" ilman riisiä tai nuudelia. Yksipuolista ja proteiiniköyhää, vanhoista arvosteluista täysin poiketen. Jälkiruoat, salaattipöytä, leivät ja teevalikoiva korjaavat tilannetta. Lounaan hinta 9,30.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 16.01.2013
Betyg: 0

Viime syksynä kehuin Limettiä työkavereiden ennakkoluuloja roimasti paremmaksi paikaksi, mutta lukuisten huonojen kokemuksien jälkeen on pakko tarkistaa arvosanoja alaspäin.

Ruoka on sen verran usein ollut oudon tai epäilyttävän makuista, että olen alkanut välttää paikkaa aina kun mahdollista. Etenkin keitot ovat lähes poikkeuksetta tuottaneet pettymyksen. Tavallisesta herne- tai lihakeitostakin on saatu oudon makuista. Parhaimmillaan Limetti saattaa ajaa asiansa, vaikka ruoat silloinkin ovat melko teollisen makuisia eineksiä.

Hyviäkin puolia on: leivät ja salaattipöytä ovat hyviä, ja esim tonnikalavoileivillä voi paikata tilannetta jos pääruoka tuntuu syömäkelvottomalta. Myös jälkkäri on usein tosi hyvää, joskus jopa loistavaa (esim. jätskiä 3 eri kastikkeella). Hyvä teevalikoima.

Tila on siisti ja ihan viihtyisä. Jostain syystä ravintola on huolellisesti piilotettu; ulkopuolelta katsoen ei näy mitään mainintaa sen olemassaolosta.

Huonon diilin kruunaa yläkanttiin oleva hinta (9€). Seudun vähistä lounaspaikoista ainakin BlueBell hakkaa Limetin 100-0.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.02.2012
Betyg: 0

Työpaikkaruokalaksi selvästi ylihinnoiteltu paikka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 28.09.2011
Betyg: 0

Olen yllättynyt kehnoista arvosteluista, kyllä Limetin sapuskat ovat selvästi keskitason yläpuolella.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 08.07.2011
Betyg: 1

Mitä tapahtui? Kesään 2010 asti tämä oli mainio lounaspaikka, mutta sitten taso romahti. Nykyään on päivästä toiseen tarjolla makkaraa, makkaraa ja makkaraa...

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 18.01.2011
Betyg: 0

Linssikeitto oli maukasta, kasvispihvit kermaviilikastikkeella ja bulgur papuineen maistui. Ruoka näyttäisi olevan tuoreista raaka-aineista tehtyä ja maistuu hyvälle. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 22.06.2010 View previous reviews (4)
Betyg: 0

Läge

Sinikalliontie 3, 02630 Esbo - Route
010 286 6040
http://www.ravintolalimetti.fi/