Köket är öppet

Pizzeria Cafe Metropol

Betyg 1 / 5

Recensioner (8)

Välttäkää! Todella epäsiisti paikka. Ruoka syömäkelvottoman makuista. Tuskin on raaka-aineisiin paljoa panostettu, kun ei ravintolan siisteydestäkään välitetä. Juoppoja vetämässä kaljaa ja örisemässä. Iivisniemen häpeäpilkku.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 17.04.2017
Betyg: 0

Todella huonot pizzat. Yli halvat raaka-aineet maistuvät läpi. Kebab mikrossa lämmitettyä kuivaa moskaa. "ravintolan" sisällä istuu vain juoppoja örisemässä ja huutamassa. Kaksi kertaa käynyt. Kolmatta ei tule.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 26.01.2017
Betyg: 0

Kohtuuhintaiset pizzan, hyviä. Myös intialainen ruoka suosittelemisen arvoinen kokeilu. Vuosia jo täältä tilannut ruokaa vähintään kerran kuukaudessa. Harvoin pettynyt, mutta joskus pizza ollut pohjasta raaka(max yksi 20:stä). Miljöö enemmänkin paikallisräkälä, iltaisin varsinkin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 29.09.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Hyvänmakuinen pizza mutta Täytteiden määrä on vähentynyt vuosien varrella, eli pohja paistaa läpi liiaksi. Pistää hieman miettimään josko pitäisi kokeilla muita paikkoja. Puhun 5 vuoden kokemuksella paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 17.10.2014
Betyg: 0

Pizzoja tullut tilailtua melkein joka lafkasta Espoosta. Metropolin hinnat halvimmasta päästä, pizzat olleet joka kerta loistavia (jos kuljetus tapahtunut asiallisessa ajassa). Itse ravintola ei ole kovin häävi näky, mutta pizzat ovat ollee tilattaessa lähes aina hyviä, eikä kebabeissakaan mitään vikaa ole. Paikasta saa myös wingsejä, eivät taida olla tuoretavaraa (pakkasesta luultavasti), mutta hyvin maustetuja ja rapeita ovat. Ravintolasta on kokemusta noin 15-vuoden ajalta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.11.2013
Betyg: 0

Lähiöpubi tosiaan. .. enemmän tuottoa oluesta kuin pitsasta / kebabista... ja pitsat ovat taikinan päälle kyhättyä rasvalöllöä. Yäk.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.04.2010
Betyg: -2

Monikansalliset kaverit pykäävät pizzoja joista moni saisi ottaa mallia. Iloinen virne kasvoilla - kassan toisella puolella istuu 3-5 toivonsa menettänyttä asiakasta. Anyhoo, hyvä pizza-kokemus, hmm... jos otat mukaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.03.2010
Betyg: -1

Lähiöpubi

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 22.10.2009
Betyg: -3

Läge

Iivisniemenkatu 3, 02260 Esbo - Route
09 8811870