Opens at 10:30

El Armadillo

Betyg 2.5 / 5

Recensioner (14)

Texas Cowboy pitsa oli ihan kohtalainen tuotos, vaikkakaan ei mitenkään säväyttänyt. Ravintolalla on hyvin ystävällinen henkilökunta ja kitch-henkinen tunnelma mukavan leppoisa. Siisti illanviettopaikka keskellä hieman ankeaa lähiömaisemaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 17.04.2017
Betyg: 0

Pettymys. Olen käynyt tässä ravintolassa kaksi kertaa aikaisemmin ja molemmilla kerroilla kokemus on ollut ihan hyvä. Ei tällä kertaa. Tilasin beef fajitakset ja liha oli syömäkelvotonta. Väitetty naudan sisäfile maistui oikeasti todella pahalta. Jos jotenkin pystyn kuvailemaan sen makua, se olisi huonosti tehdyn lampaanlihan ja maksapihvin sekoitus. Joko liha oli maustettu todella huonosti tai sitten se oli pilaantunutta. Seuralaiseni söi Chef´s staken ja sanoi pihvissään olevan hieman outoa sivumakua, muuten annos oli ihan syötävä. Ruokamyrkytystä odotellessa.
Nuori naistarjoilija oli tosi kokemattoman ja epävarman oloinen, minkä toki ymmärrän jos on uusi alalla. Hän ei kuitenkaan ollut lainkaan kartalla työstään, koska mm. toi pöytään vain tortillatlätyt lisukkeineen, eikä lainkaan siihen kuuluvaa lihaa ennenkuin itse huomautin asiasta. Ystävällisestä palvelusta silti plussaa. Kokemus tuo varmuutta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 05.02.2017
Betyg: 0

Mielettömän hyvät burgerit ja fajitakset! Suosittelen

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.11.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kaikki lisukkeet ilmeisesti lähimarketista ja alkupalat pakastimesta. Itse oli osattu lämmittää pihvit ja vihannekset pannulla. Yhtä hienon kokemuksen saa kotona teksmeks-pakasteita mikrossa lämmiteltynä ja salsasoossit purkista.
Guacamole oli ehkä ilmeiseti talon tuotantoa ainoastaan. Aitoa junkfoodia känniselle suomalaiselle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 12.06.2015
Betyg: 0

ERITTÄIN POSITIIVINEN YLLÄTYS,tulen uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.04.2015
Betyg: -1

Jouduin mainitsemaan tilauksen ottajalle että ruokaani kuuluu lisäksi kaksi valinnaista salsaa, kun sitä ei erikseen kysytty minulta, lopulta toinen salsa oli väärä.. Annos oli mielestäni aika pelkistetty ja ranskalaiset liian rasvaisia. Jouduimme kysymään onko keittiön puoli edes auki, paikka oli niin hirveä pimeä ettei olisi tullut mieleenkään mennä istumaan ihan kauimmaiseen pöytään, ei siellä olisi nähnyt syödä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 19.09.2014
Betyg: 0

takuuvarmaa texmexiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 06.03.2014
Betyg: -1

Texmex paikaksi erittäin hyvää safkaa NAM

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.10.2013
Betyg: -1

Juuri niinkuin edellinenkin kertoi. Mitään mieleenpainuvaa makuelämystä ei jäänyt mieleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 21.04.2013
Betyg: 0

Ruoan hinta-laatusuhde on kunnossa (hintataso on edullinen) ja annokset ovat reiluja, palvelu on rempseä ja huomioonottava. Söimme pääruokina BBQ Ribs'it ja Blackened Steak'in. Puitteet eivät ole ruokaravintolan, tupakkakopista valui savua myös ruokapuolelle, mutta sijaintiin suhteutettuna olimme jopa positiivisesti yllättyneitä. Mutta mitään mieleenpainuvia makuelämyksiä ei kannata tästä paikasta kuitenkaan etsiä ja suora moite tulee mauttomasta majoneesidipista ja coleslaw salaattista - oli se vaan niin väsyneen näköinen ja makuinen keko lautasella...
Mutta ikävä kyllä, Espoon keskustassa ei ole runsaudenpulaa ruokaravintoloista - joten El Armadillolla on varmasti oma pikku paikka siinä. Mutta enpä usko, että enään tule mentyksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 09.02.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Vieraskuja 4, 02770 Esbo - Route
(09) 455 3073
http://www.elarmadillo.fi