Stängd

SIS. Deli+Café

Betyg 1.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Surkeasti hoidettu sunnuntaibrunssi. Ruoka loppu, lautaset loppu, kaikkea sai jonottaa pitkään, eikä uutta ruokaa tuotu kuin vähän jolloin se oli 5 hengen jälkeen taas loppu. En todellakaan suosittele.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 22€ Tillagt: 09.03.2015
Betyg: 0

Brunssikokemus from hell. En keksi mitään hyvää sanottavaa tästä sekoilusta. Ruoat loppu, astiat loppu, tarjoiluhenkilökunta ei reagoinut valituksiin mitenkään.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 21€ Tillagt: 08.03.2015
Betyg: 0

Aiemmin hyvä, nyt kannattaa suunnata johto cafen brunssille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 05.10.2014
Betyg: 0

Brunssi täysin ylihintainen, ruoka vähä outoa, en keksinyt mitä valmispullia mahtoi olla laarissa, en siis tiennyt oliko liha vai kasvisversioita maun perusteella. Ehkä jollekkin viherpiipertäjille sopiva, mutta itse tulin lähinnä kiukkuiseksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.09.2014
Betyg: 0

Ihana brunssi taas kerran! Haasteena vain herkkujen keräily eri pisteistä - ja niin yleensä brunsseilla, välillä joku on loppu. Erityissuosikki yllättäen banaanikookospuuro, toivottavasti sitä olisi joka sunnuntai. Kannattaa tulla lasten kanssa, hinnoittelu ikävuosittain.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 16€ Tillagt: 31.03.2014
Betyg: 0

Aamiaisbrunssi ylihinnoiteltu (16,50) siihen nähden mitä tarjolla. Tyydyin kahviin ja fetapinaattipiirakkaan josta mikrossa lämmitettiin nesteet ulos ja jätettiin sisus kylmäksi. Ainakaan tämän yksittäisen kokemuksen perusteella en suosittele.

     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 8€ Tillagt: 09.09.2012
Betyg: 0

Täydet pisteet. Salaattia ei näkynyt listalla, mutta kysyin myyjältä, olisiko sellainen saatavilla ja sain myönteisen vastauksen. Erinomaisesta valikoimasta sai valita kaksi täytettä laadukkaan salaattisekoituksen, tomaatin ja kuorettoman tuorekurkun lisäksi. Annos oli iso, katkarapuskagen kuohkeaa ja maukasta, marinoidut ja grillatut kesäkurpitsaviipaleet erittäin herkullisia ja sopivan kypsiä. Sämpylässä oli siemeniä ja varmasti muutakin kuin valkoista vehnää, päällysteeksi sai voita. Tällaisesta salaatista maksan ihan mielelläni 9,2 euroa! Salikin on mukava, mutta aurinkoisella säällä terassilla kelpaa istua ja poimia vielä annokseen tuoreita yrttejä laareista pöytien välissä. Kahvilassa on myös kattava lehtivalikoima. Edelliskerralla söin noin kuudella eurolla ison täytetyn kasvisleivän, joka sekin saa ehdottomasti täydet pisteet!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 25.08.2012
Betyg: 0

Melko tavanomainen museokahvila, ei yllätyksiä mihinkään suuntaan. Sekä suolaiset että makeat piirakanpalat keskivertoa parempia mutta myös hinnakkaita

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.07.2012
Betyg: 0

Lounaskokemus la/su. Tarjolla oli brunssi mutta päädyin salaattiin kolmella täytteellä. La pohjana oli kiva salaatisekoitus jossa mm rucolaa, sipulia, paljon täytteitä ja pöytiintarjoilu. HInta tuosta annoksesta ok. HIntaan kuului myös buffan/brunssin lämpöiset leivät. Sama uudestaan su..nyt salaatti 2 täytteellä. Kassa rahasti väärin. Salaatit piti itse hakea tiskiltä.Salaattipohja oli edullisinta amerikan salaattia, jossa oli salaatin kanta sekä kaamea määrä purjoa. Täytteitä oli paljon vähemmän, vaikka laskin la käynnin perusteella että 2 täytettä riittäisi. Harmi, että ontui ja että käyntien välillä näin iso ero.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 03.05.2012
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: Frukost / Brunch Priset: 16€ Tillagt: 18.02.2012
Betyg: 0

Läge

Ahertajantie 5, 02100 Esbo - Route
010-422 9303
http://www.sisdeli.fi