Opens at 12:00

Xin Long

Betyg 4.1 / 5

Recensioner (11)

Yllättävänkin hyvä kiinalainen. Buffet on laaja ja ihme kyllä ainakin viikonloppuisin tarjolla oleva sushi on jopa parempaa kuin joissakin "oikeissa" sushi paikoissa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 13€ Tillagt: 04.03.2017
Betyg: -1

Tilasin Foodoran toimittamana. Yksi parhaista kokemuksista! Kerrankin kiinalainen ravintola mistä saa hyvälaatuista kanaa! Ehdottoman positiivinen kokemus. En kommentoi sen kummemmin ruoan makua, koska kyseessähän kuitenkin nyt on pubi tyylinen kiinalainen ravintola, mutta raaka-aineiden laatu jo pelkästään nostaa ravintolan huipputasolle kilpailijoihinsa nähden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 09.01.2017
Betyg: -1

Xin Long, Tapiola.

Tämä on aina tätä. Edellä ylistetään ja keskiarvo on Tapiolan parhaita. Todellisuus on kuitenkin vain aromivahventeen makuinen kiinalainen seka-Aasia-buffet, vieläpä ihan heikoimmasta päästä. Kohta joku sanoo, että "sulla sattui vaan huono päivä". Niitä ei ravintolla saa sattua. Ja nyt ei ole siitä kyse.

9,50 euroa maksaa arkisin. Lautanen ojennetaan tiskillä. Palvelu on oikein poikkeuksellisen sympaattista, tärkeämmissä asioissa ei kyllä suomenkielellä pärjää.

Sushit näyttävät viihtyneen tiskissä huomattavan ajan, enkä ole väärässä. Valitsin lähinnä kasvisvaihtoehtoja. Alle keskitason. Siis buffet-sushivertailussa.

Friteerattuja kalapaloja (ok), kasvisrullia (tuntuu pakasteilta, ok), sekä paneroituja kanafileitä (veikkaisin pakasteiksi näitäkin, hiton sitkeitä ja ylipaistettuja ja kuivia, välttävää). Hapanimeläkastike on imelä. Ehkä se oli tarkoituskin. Silti aika ällö.

Riisi on hyvää ja paistetut nuudelit ok. Kipoissa on kaikenlaista, mutta mieluummin ottaisin yhtä hyvää kuin kuutta sinnepäin. Näistä nimittäin mikään ei ole kovin hyvää. Sichuan-kana ei vaikuta koostumukseltaan kanalta, mutta en lähde sitä miettimään sen enempää. Ehkä se oli kanalaji, jota en tunne. Mustapapu-nauta oli seisseen makuista. Tofu jossain tunnistamattomassa curryssa oli päivän paras suoritus.

Erittäin heikko kokonaisuus, aitojen makujen metsästäminen jäi haaveeksi. Purkkivihannesten, vahventeiden ja heikkotasoisen lihan sinfoniaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.08.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Olen käynyt muutaman kerran buffet-lounaalla Tapiolan Xin Longissa.

Plussat:
- laaja ruokavalikoima
- hyvä ruuan laatu (kuumaa, tuoretta jne)
- ystävällinen asiakaspalvelu
- buffetpöytää täytetään jatkuvasti
- paljon tilaa
- parhaat maistamani sushit!
- hinta kohdillaan (9e, viikonloppuna 12e)

Miinukset:
- Miljöö on toki kiinalaismainen, mutta edelleen pikkupubin tuntu. Tämä tietenkin ihan ymmärrettävää, jos rahaa ei ole tarpeeksi kasassa sisustuksen täydentämiseen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 06.09.2015
Betyg: -1

Hyvää ruokaa kohtuuhintaan. Suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 26.07.2015
Betyg: -1

Ruoka on tuoretta/ täyttävät kokoajan. Eli ei ole vanhaa/monen tunnin jämiä. Monta eri lajia! Tykkäsin. Tämä ja niittykummun ostarin kiinalainen ovat parhaita!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 950€ Tillagt: 02.06.2015
Betyg: -1

Sushit parantaneet laatuaan, nyt voi jo käydä syömässä niitäkin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.03.2015
Betyg: 0

Heti ravintolan avattua, käynti oli positiivinen yllätys ja ruoat olivat herkullisia - selvästi parempaa kuin Espoossa keskimäärin. Sittemmin laatu selvästi heikentynyt ja ruokalista edustaa samaa mitä kauppakeskusten kiinalaisissa yleensä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 09.03.2015
Betyg: 0

Suosikki-lounaspaikkani Tapiolassa. Peruskiinalaista + sushia (tosin melko laajalla valikoimalla), mutta sen sijaan toisinaan lounasbuffetissa olevat Thaimaalaiset vaihtoehdot ovat todella maukkaita ja muutenkin erinomaista vaihtelua. Plussaa jälkiruokakahvista keksien kera.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 20.02.2015
Betyg: 0

Sushi valikoima laaja ja hyvä, muutenkin hieman tavallisesta kiinalaisesta poikkeava buffet. Miljöö ei kovin häävi, mutta moderni kiinalainen musiikki oli ok.
Menen toistekkin

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 15.04.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Tapiontori 3B, 02100 Esbo - Route
098550030
http://ravintolaxinlong.com