Köket är öppet

Dalin Express Pizzeria

pizza
Betyg 3.4 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tilatut pizzat olivat ihan syötäviä näin pahimpaan nälkään. Ei koettu mitenkään mahtavia makuelämyksiä, mutta eivät ne pahojakaan olleet. Tosin hieman hintavia pizzoja laatuun nähden.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.02.2013
Betyg: 0

Maalaus.
Viikonloppuillallinen ei ollut tänäänkään ihan fantsuimmasta päästä. Suuntana itäpasilalainen pizzeria, Dalin. Tosin nimi taitaa olla muuttunut matkan varrella. Teippaukset olivat jotenkin erikaltaiset. Muutetaan nimi siis myöhemmin, jos siihen aihetta on. Meininki näytti olevan muuten melko samanlainen. Seinillä jehovalaishenkiset fantasiamaailmat, joissa vesiputoukset ja lumipeitteiset vuorenhuiput ovat yllättävän lähellä toisiaan.

Kebu maksaa lähes yhdeksän euroa. Annos on melko pieni, nälkä lähtee jotenkuten. Salaatti lautasen puolikkaalle eriteltynä, hyvä soosi. Jugukastike annoksen paras osa, toki. Kaverin pizza on kookkaampi, smetana-kebab toimii hyvin, toiselta puolen pöytää ronkittunakin. Valkosipulin määrä on lähes liioittelua. Kahvit tarjotaan mukaan, voin ymmärtää miksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 22.11.2012
Betyg: 0

Listalta voi valita minkä tahansa tuotteen ja limsa maksaa vain 6,80€ kello 10-15 aikana.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 18.01.2012
Betyg: -1

Eilen tuli tilattua 27. tilaus, pizzat on ollu aina todella hyviä, toimitusaika voisi pikkasen parantaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 06.03.2011
Betyg: -1

Pöydissä edellisten likaiset astiat ja bissepullot ja pitsaa sai odotella puoli tuntia ruuhkasta johtuen. Ruokailuvälineetkin oli lopussa. Pitsa (7€) oli pienehkö eikä erityisen maistuva, ihan ok kuitenkin. Kasvissyöjälle vaihtoehdot olivat vain vegepitsa ja kreikkalainen salaatti. Tuskin tulee uusiksi mentyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 06.11.2010
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 05.07.2010
Betyg: 0

Hyvän hintalaatusuhteen peruspizzeria. Lounasaikaan pizzat ovat 6e, ja sisältävät salaatin ja limun. Jos tätä vertaa esim. Pasilan virastotalon Auringon Pizza & Kebabiin, jossa kaikki annokset 3,90e, on hinta lähes sama lisukkeineen. Täällä Kebabpizzassa on kunnollista rapsakkaa kebabia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 22.06.2010
Betyg: 0

Paikan päällä en ole koskaan syönyt, joten kokemussuosittelu tulee vain ja ainoastaan mukaan hakemisen sekä pizzaonline. fi palvelun kautta - jota muuten todellakin suosittelen. Kotiinkuljetus on aina pelannut moitteettomasti, pizzat on tulleet luvatun toimitusajan sisällä ja -yllätys- jopa maistuneet hyvältä. Autenttista aitoitalialaista laatukokemusta täältä kyllä on turha hakea, mutta mielestäni tarjolla on jopa keskivertoa parempaa peruskiekkoa muuhun Kallio/Pasila-akseliin verrattuna. Dalin spessu, Zerin pizza ja kokin erikoinen tried, tested ja hyväksi havaittu - ja sen kerran kun täältä halusin tonnikala-pepperonipizzan, niin siinä OIKEASTI oli pepperonia, eikä vaan purkillista jotain halpistunaa ja kolmea makkarasiivua. Kebabrulla kaipaisi enemmän potkua, kovin on ollut siitä vaisuja esityksiä, online-tilauksessa voi tosin tietty lisätietoihin runoilla pikku sonetin tulisen soosin kaipuustaan jos siltä tuntuu, itse en vaan muista tätä koskaan ennen kuin on liian myöhäistä. Mestoilla pyörähtäneenä olen katsonut että itse tila on varsin siisti ja valoisa. Ja joka päivä tosiaan toi kotiinkuljetus pelittää aina kello 23.30 saakka vähintään joten sopii tällaiselle myöhäisen työn tekijälle ja yösyöpölle oikein hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 20.01.2010
Betyg: 3

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Ratapihantie 3 c, 00520 Helsingfors - Route
091484449