FutureWhale

109 Bewertungen

Abzeichen

Top Kritiker: Die meisten Bewertungen (Top 5%)
Qualitäts-Kritiker: Die meisten + Kennzeichnungen erhalten

Blog link

Bewertungen (107)

Bewertungen älter als 2 Jahre
Diese Bewertungen haben keinen Einfluss auf den Durchschnitt
Restaurant: Gold Lion

Surullinen kiinalainen. Otin wontonkeiton ja paistetut nuudelit. Työntekijä katosi keittiöön ja mikro alkoi pörräämään ärhäkästi. Paikka oli hämärä ja hiljainen, vain osa valoista paloi, ei mitään taustaääniä, ei telkkaria, ei radiota. Ainoana asiakkaana tuli odotellessa jo vähän spooky fiilis. Luettavaksi tarjolla oli päivän Hesari ja sekalainen sortimentti muita enemmän tai vähemmän ajankohtaisia julkaisuja.

Keitto saapui ja se oli ihan ok - mitä nyt ihmettelin suolakurkkuja seassa, mutta kai ne sitten tässä mestassa kuuluvat tähän ruokalajiin. Nuudelit sen sijaan olivat mun makuuni yksinkertaisesti pahoja - ylikypsiä ja läpeensä currylla maustettuja. Lihoja eli kanaa ja nautaa, ei ollut juurikaan, kaikkea muuta kyllä, kuten kuvasta ehkä näkyykin. Ruokalistassa luvattu "tulisuus" jäi uupumaan kokonaan, nyt setti maistui vain ja ainoastaan currylle eikä millekään muulle.

Paikka elänee melko pitkälti lounaasta, ja take away-asiakkaitakin piipahti puolenkymmentä ruokailuni aikana.
Listan muille sössöille pitänee suoda vielä toinen mahdollisuus, mutta paikan päälle en kyllä jää evästämään. Ankea mesta, tänne veisin korkeintaan sellaisen deitin jota en halua nähdä enää koskaan myöhemmin.

Palvelua puolestaan ei nyt mitenkään "iloiseksi ja ystävälliseksi" voi sanoa, mutta se oli ripeää, toimivaa ja äärettömän kohteliasta.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 15€ Hinzugefügt: 06.08.2011
Note 4

Restaurant: Elmo Sports & Grill

Pyhä Elmo soikoon. Surkein lounaskokemus pitkään aikaan missään. Lunssia tarjoillaan täällä kello 11-14 ja jo kello 11.30 kaikki oli näköjään loppu. Salaattikippojen pohjat vilkkuivat, salaattikastike finaalissa, leipä loppu ja lämpölaarissa tarjolla vain ja ainoastaan palaneelta näyttäviä kerma(möhnä?) perunoita. Kassalla ei kukaan mitenkään vihjannut että tämä oli tilanne kun tultiin ja tilattiin tiskiltä, ja sitten kun asiasta mainittiin, henkilökunta kommentoi että "Tulitte vähän huonoon aikaan" - vad fan, tultiin reipas puoli tuntia lounaan alkamisen jälkeen, kai silloin yleensä pitäisi tarjolla olla ruokaa?

Reilu kymmenen minsaa vierähti ja sitten tyrkylle poksahti myös smetanalohta (en kyllä tiedä missä se smetana oli) ja hetki sen perään iso astia pasta carbonaraa joka näytti siltä että on valmistettu kuin sianruoka konsanaan, ämpärissä kepillä sekoittamalla. Ylikypsää gnocchia, mitä lie markan kinkkusuikaletta ja kermaa. Ai niin, ja makua nolla. Leipääkin ilmestyi, tosin tuoreen leivän toivossa koria lähestynyt asiakas pettyi tavatessaan tarjolta kolmioksi leikattua tavallista paahtoleipää. Just. Kiitti v*tusti.

Ihan oikeasti jätkät. Tätä myydään kotiruokabuffana, ja aika lähelle se kotiruokaa pääseekin, sillä erolla että on monta kertaa säälittävämpää kuin kenenkään tuntemani ihmisen kotona.

Ja jos se ruoka on loppu ja sen saamisessa saattaa kestää, se olisi hemmetin kiva jos kerrottaisiin asiakkaalle tilausvaiheessa, että ei turhaan käytä puolta ruokatunnistaan odotteluun.

En löydä oikeasti mitään hyvää tästä kokemuksesta, paitsi sijainnin. Onnittelut siitä.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 8€ Hinzugefügt: 17.06.2011
Note 14

Restaurant: Erottajan Pizzeria

Kamalaa. Menee kevyesti siihen pahimpien pizzojen kerhoon. Pienet plussat ripeästä toiminnasta ja ok palvelusta. lauantaiyönä mesta oli kohtuullisen täynnä mutta homma tuntui toimivan - tai näin siis luulin ennen kuin pääsin kotiin asti lättyä syömään. Pahaa aurajuustoa, pahaa valkosipulia, koko pizza maistui jotenkin eltaantuneelta. Ei todellakaan hintansa väärti.

Paikka taitaa muuten olla myynnissä. Ostakaa joku ja tehkää tästä parempi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 9€ Hinzugefügt: 26.01.2011
Note 2

Pepperoni eli pepe+tuna+champ. Oikein nannaa. Palvelu oli kaukana itäblokkilaisesta, vastaanotto oli oikein sydämellinen ja lätkä tuli pöytään hymyn kanssa. Seuralainen ruikki tabascoa omaan puoleensa, itse vedin ilman. Poteitou, potaatou, toimi molemmin tavoin.

Hinta nyt on vähän yläkanttiin muuhun lähiseutuun verrattuna, mutta oikeastaan ei harmittanut yhtään kun paikka oli niin siisti, rauhallinen ja homma toimi kaikin puolin. Ihan kiva että tänne tullaan pizzan eikä euron tuopin perässä.

Hiljaisessa ravintolassa eniten häiritsi tuolien hillitön kitinä, kankkua siirtäessä punokset kimitti kuin miljoona vinkulelua :)

Kiitos joka tapauksessa, me tulemme tulemme taas.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 11.11.2011
Note 1

Saako täältä jotain hyvääkin? Työntekijä veti röökiä rennosti ulkona istuskellen kun kävelin sisään, poltti kessunsa rauhassa loppuun ja tuli sitten palvelemaan. Käsienpesu siinä välissä kesti noin sekunnin eli ei taideta kovin tarkkoja täällä olla noiden asioiden suhteen. Kebukka salaatilla kustansi lähemmäs kahdeksan euroa, vettä sai lipittää veloituksetta. Palvelussa ei sinänsä mitään vikaa, ystävällistä ja ripeää se oli, mutta miten kenelläkään on kanttia tarjoilla tällaista moskaa hymy naamalla? Liha oli kuivaa ohutta korppua joka todellakin jäi syömättä. Oheishärpäkkeet sitä iänkaikkista samaa, salaattia oli sentään runsaasti niinkuin tähän hintaan nähden pitääkin olla, tosin hinta pitäisi olla matalampi annoksen laatu huomioituna.

Humalaisethan tätä, näin se on kuten vesi sanoi.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 21.05.2011
Note 3

Restaurant: Tamarin

Buffet. Kaikenlaista. Keittoa, vihannesta, tulista tilapiaa, mietoa possua, semipoppaa kanaa. Paistettua riisiä, keitettyä riisiä, friteerattua kanaa, kauden kasviksia, vegekevätkääryleitä. Tee ja kahvi. Sitä samaa siis, mitä melko lailla muissakin vastaavissa, mutta eihän sitä nyt tusinabuffaan syömään mennessä kannatakaan ladata odotuksiaan hirvittävän korkealle. Pitäisi tulla joskus illalla syömään niin saisi varmaan paremman kuvan niin ruoasta kuin tarjoilustakin, nyt koko syöntisessio oli (osin omasta) kiireestä johtuen kovin hätäinen. Jotenkin tykkään kuitenkin paikan sijainnista ja sisällä oli lounasajasta huolimatta kuitenkin miellyttävää - paitsi kun kolme safkalaaria tyhjeni yhtäaikaa ja nälkäiset verkkarimiehet alkoivat huutelemaan henksulle.

Toistaiseksi tyydyn siis kuitenkin olemaan sitä mieltä että suht monipuolisen lounasannoksen kasaamiseen jees mesta.

     
     
     
Erfahrung: Mittagessen Preis: 9€ Hinzugefügt: 04.01.2011
Note 2

Muhkea, pehmeä, kostea ja öljyistä kamaa sisällään pitävä ciabatta toimitti pikalounaan virkaa. Ajoi asiansa hyvin, täydet pinnat tuoreudesta ja suolan ja rasvan ystävälle meni maunkin puolesta täydestä. Sottaisen puoleista syötävää kuitenkin, kun öljyä tirskahtelee joka puraisulla ympäri pitäjää, tai siis tässä tapauksessa pöytää. Hintaansa nähden aika riisuttu malli, mutta ei yksinkertaisuus aina huono asia ole - ainakin pääsivät munakoiso, juusto ja salaatti täysillä oikeuksiinsa. Miljöö on kiva ja täällä tuoksuu todella hyvältä :) Täytynee käydä syömässä vähän lisää valikoimasta ennen kuin voi yksityiskohtaisempaa arviota antaa, mutta leipä käteen ja menoksi - tyyppisenä mestana toimii joka tapauksessa oikein kelvollisesti.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 8€ Hinzugefügt: 02.08.2010
Note -2

Dinneri hyvässä seurassa. Luojan kiitos, sillä huonossa seurassa tämä illallinen olisi ollut vielä kehnompi kokonaisuus. Pöytävaraus löytyi pienen pläräämisen jälkeen ja meidät ohjattiin salin perälle. Ok, ruokalistat tuli nopeasti. Ok, vettä kaadettiin laseihin. Mitään sen kummempaa kontaktia henksu ei meihin ottanut. Ei tervehdystä, ei katsekontaktia, ei mitään. Illan edetessä tosin palvelukin lämpeni, mutta se vaati kyllä asiakkaan puolelta enemmän yrittämistä kuin mikä normaalisti olisi tarpeen.

Alkuruoka carpaccio oli oikein maukas ja hyvä joskin hintaansa (12e) nähden hämmentävän pieni, liha ei kuitenkaan ollut liian kylmää eli maut pääsivät hyvin esiin mistä kiitos. Kiva että jäi hyvä maku suuhun, sillä pääruokaa saatiinkin sitten odotella aikamoisen pitkä hetki. Tässä välissä ihan kohtuullisessa ajassa meille tarjoiltiin pikku drinksut ja viini pöytään. Tarjoilija täytti lasit hienosti sormi omatunnossa, mutta sen sijaan käsittääkseni ennen kaatoa pullon ollessa tarjoilijan kädessä, se ei lepää käsivartta vasten siten että pullon avoin suu on kiinni hihassa... pikku juttu, mutta silti.

Pääruoaksi pizzaa, ja se oli pizzaa, mitäpä muutakaan. En tiedä mainostaako paikka enää itseään gourmet-pizzeriana, mutta mikäli näin on, sanoisin että kuluttajaa johdetaan harhaan - vehnäpohja, tomaattikastike, juustoa, lihaa ja muutama vihreä ristissä, that's it ja gourmet näkyy vain ja ainoastaan hinnassa (15e). Pannacotta (7,20) jälkkärinä puolestaan oli ala-arvoinen liivatehyhhy ja toisen osapuolen yritys eli juustotarjotin oli aika häpeällinen tekele sekin - kolme erilaista juustoa ladottuna keoksi toistensa päälle (?!), kolme hillottua viikunaa ja viisi tai kuusi kappaletta TUC-keksejä. Siis oikeasti TUC-SUOLAKEKSEJÄ?? Ja tästä maksetaan 12 euroa? Ei tarvinne enempää puhua aiheesta, kaikki varmaan jo ymmärtää että mun mielestäni tämä koko keikka oli pahasti ylihinnoiteltu.

Tavallaan ihan viihtyisä paikka, sijainti on kiva ja salissa rauhallinen tunnelma, ja henkilökuntakin on ihan kivaa jos jaksaa itse asiakkaana ylläpitää kommunikaatiota.

Voin mennä uudestaan jos joku toinen maksaa.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 43€ Hinzugefügt: 17.05.2011
Note 4

Restaurant: Ravintola Ilves

Tarjoilu pirtsakkaa mutta vähän tietämätöntä. Seli seli olen vege - osastoa tuli täältäkin puolustukseksi kun liharuoista kyseltäessä ei tiedetty oikein mitään. Sanooko vaatekaupassa laiha myyjä lihavalle asiakkaalle, että sori mä en tiedä näistä plus koon malleista, kun mä en ole läski? Talon burger oli lupaavan näköinen, mutta lämpötilaltaan haalea, eikä nyt mitenkään erikoinen oikeastaan missään mielessä. Ranskalaiset oli tosin hemmetin hyviä. Ja salaatti. Vähän lounasajan jälkeen ihanan rauhallinen paikka. Hintakaan ei paha. Pastat ja leivätkin on täällä ihan ookoo. Mutta aika mitäänsanomatonta kaikki, en ymmärrä miksi tätä tuntuu ihmiset jatkuvasti kehuvan.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 07.04.2010
Note 5

Koskaan en ole käynyt paikan lähelläkään. En tiedä miltä se näyttää. En tiedä asiakaskunnasta mitään. En tiedä millainen klangi sisään astuessa on. Sen kuitenkin tiedän, että pizza onlinen kautta tilaaminen oli naurettavan helppoa.

Listaa porukalla tiiraillessamme juttu vaikutti suorastaan käsittämättömän lupaavalta. Että mitä häh, saadaan pastaa ja pizzaa, ja vielä juustokakkuakin? Uu jea, antaa tulla, nyt tilataan! And so, we placed our order.

Toimitus kävi nopeaan, n.60 minuutin luvattu toimitusaika alittui reilusti. Reipas kundi heitti eväät ovelle ja toivotti ruokahaluja jne.
Tilausvaiheen innostus vähän laimeni paketteja aukoessa - juustokakku oli pistetty styroxboksissaan lämpimien pastalaatikoiden päälle, ja arvauksien varaan jäi, mitä kakkupalan ympärille sulanut valkoinen mösnä oli - vahvin oma veikkaukseni olisi purkista suhauteltavaa valmiskermavaahtoa, jossa on varmaan enemmän muovipartikkeleita tms kuin oikeaa kermaa. Itse kakku oli tosin kyllä pikkulämpimänä oikein maukas, eli siinä ei sinänsä mitään vikaa.

Bolognesepasta oli iiiso läjä perusspaghettia, ylikypsää tottakai, ja iiiso läjä jauhelihakastiketta, joka satavarmasti on samaan töhnään tehty kuin mitä heittävät pizzapohjan päälle. Päällä oli sulanutta juustoraastetta, joka oli jotain venyvää ja kumista, Parmesanin suvusta varsin kaukana olevaa tavaraa. Kastike oli aivan liian mausteista. Känninälkään varmaan passeli, tässä tapauksessa lapsille jaettavaksi tarkoitettu annos ei pikkuihmisille sopinut. Salaattia oli boksin toisessa pikkulohkossa, pakollinen jenkki + pari tomaattilohkoa - kyhäelmä ilman kastiketta, toisella puolella vielä lämmin patonginpala. Patonki sentään teki skideille kauppansa. Pasta dei piselli puolestaan oli jo parempi esitys, kivan mieto kanapasta herneillä, zucchineilla ja kermalla, listassa luvattu vuohenjuusto ei tosin maistunut oikein yhtään missään,. ehkä juuri siitä syystä tämä sitten muksuille kelpasikin. Pizzat olivat taattua average minus - Kallio - osastoa vaikka Hernesaaresta safka tulikin - lokaatiolla lie tekemistä kuitenkin hinnan kanssa Berghålliin verrattuna ; yhdellä kiekolla oli hintaa suunnilleen kymppi. Vähän rasvaisen oloinen, kova pohja, minimaaliset reunat, mitä lie halpaa juustoa, yhden pizzan vuohenjuusto uunissa ruskeaksi ja kovaksi poltettu. Meat lover oli kyllä nimensä veroisesti oikein stydi esitys, jota jauhaessa meinasi leuat kipeytyä. Sai näillä nälän kyllä pois, mutta henkinen kaipuu johonkin jäi.

Ei näillä eväillä Italiaan pääse. Juustokakkua suosittelen kuitenkin varauksetta, se oli koko tilauksen paras osa ja harmittaa ettei tilattu enempää :)

Miinuksena se ettei perhekokoisia lätkiä ei ainakaan onlinesta saanut, ei myöskään isoja limuja. Toisaalta näin jälkikäteen jälkimmäisenä mainittu harmittaa enemmän kuin ensimmäinen.

     
     
     
Erfahrung: À la carte Preis: 10€ Hinzugefügt: 18.05.2011
Note 6


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites