Köket är öppet

Frutti di Mare

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (22)

Positiivinen yllätys. Tilasin ruokaa kotiin ja se tuli perille ajallaan ja lämpimänä. Pitsa oli oikeasti maukas ja hyvänmakuinen, yksi parhaista mitä olen syönyt pk-seudulla. Annokset ovat edullisia. Aion tilata myös uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 06.02.2017
Betyg: 0

Perus pizzaa normaaliin hintaan. Suolankäyttöä tulisi vielä harjoitella, välillä saatu lähes syömäkelvottomia!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 02.10.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Mentiin pizzalle kun tämä paikka oli lähinnä Linnanmäkeä. En odottanut makuelämystä mutta pizza oli todellakin mauton kaikkien mielestä, ruoilla kesti tulla pöytään todella kauan.
Kassalla tarjoilija oli todella töykeä, huomasin että olin ottanut pizzaani epähuomiossa vähemmän täytteitä ja hän melkein suuttui kun pyysin tehdä lisäyksen vaikka siitä ei ollut mitään vaivaa hänelle kun huomasin sen melkein heti. Paikasta jäi huono mielikuva, en suosittele.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.08.2015
Betyg: 0

Ajattelin nälkäisenä ostaa pita-falafelin. Tyhjänä oleva keitinrasvan hajuinen ravintola enteili pahaa. En odottanutkaan saavani erikoista herkkua, vaan odotin saavani perusaineista tehtyä syötävää ruokaa.Ruoka oli koottu laaduttomista, melkein vanhaksi menneistä aineista, falafelit olivat omituisia ja huonosti valmistettuja. Tomaatit täysin syömäkelvottomia, limaisia ja värittömiä. Lisäksi väliin oli laitettu sinappista salaatinkastiketta joka ei imarrellut kokonaisuutta. Ainoa hyvä ja tuore osa annosta oli leipä.En suosittele jos haluaa rahoilleen vastinetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 26.11.2014
Betyg: 0

Kävin ensimmäistä kertaa tässä ravintolassa ja tilasin Frutti Di Maren kun olin sillä tuulella.

Pizza oli jees, pohja paistettu hyvin ja täytteitä oli runsaasti, vallan maittava kokonaisuus.

Tilat oli suht viihtysät, pehmeät loossit missä istua yms. ja juomapisteet sun muut oli hyvin esillä.

Sain menun mukaani kun pyysin ja huomasin että listaltahan löytyy pihvejäkin yms. joten täytyy vielä testata ne jokupäivä :)

Voin suositella ruokaa jos haluaa maukasta pizzaa eikä halua odotella kauan, ei nimittäin kestänyt kauaa kun pizza oli kädessäni.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 11.10.2014
Betyg: 0

peruskebab-luukuttamo. Jos nälkäkuolema on lähellä, niin voi ostaa lätyn. Pakko mainita että kesällä terassille paistaa kivasti aurinko ja olut on suht halpaa. En suosittele ruokaa, mutta terassille voi mennä oluelle.

Ei mitään erityistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 02.08.2014
Betyg: 0
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 19.07.2014
Betyg: 0

Pizzat ovat syötäviä (ei mitään erikoista) mutta yksi paikan tarjoilista on todella tyly ja huonokäytöksinen. Tulee paha mieli asioisa koko paikassa jos kyseinen tarjoilija sattuu olemaan töissä. Vältän paikkaa tuon tarjoilijan vuoksi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.06.2014
Betyg: 0

Pitakebablounas.

Tilat ovat pitseriaksi suuret, ja terassiakin kahdella seinällä. Toisella puolella oli katto ja toisella aurinko. Valitsimme auringon. Myös koiramme oli terassille tervetullut.

Väkeä ei ole meidän lisäksi kuin muutama random kaljan juoja.

Pitakebabit aika perustasoa. Leipä paistettu mukavan rapeaksi, sisällä vireitä hommeleita kuten kurkkua ja salaattia. Punaista edusti tomaatit ja soosi. Liha taisi olla sitä ihan laaduttominta kepsua.

Ei oikeastaan mikään laatupaikka, muttei mitenkään erityisen onnetonkaan. Tämän kaltaisia tuntuvat kaikki olevan..


     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 28.06.2014
Betyg: 0

Elämäni huonoin kebab. Tilasin kebabin salaatilla ja lisälihalla. Noh, kun "ruoka" tuli pöytään, muistin miksi tämä paikka on boikotissa. Lihan laatu oli luokkaa pahvi ja salaatti oli todella pahaa - varmasti vanhentunutta kamaa. Sanomattakin on selvää, että tuplalihasta ei ollut tietoakaan. Oikeesti, huonoin "ravintola" jossa olen Suomessa käynyt. Myös pizzat ihan järkyttävää kuraa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 31.05.2014
Betyg: 0

Läge

Porvoonkatu 23, 00510 Helsingfors - Route
0942890171
http://ravfrutti.pizzaverkko.fi