Okänd

Fu Man Lou

Betyg 3.6 / 5

Recensioner (16)

Erittäin hyvä buffetlounas, monipuolinen ja maukas! Tilat ovat sopivan hämyiset, joten safkan saa skruudata rauhassa. Wc n valokatkaisijaa oli miltei mahdoton löytää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 19.08.2017
Betyg: 0

Food from the buffet was not good - extremely salty. Customer service was not good either. Even though it costs only 10,90 for buffet, it is a definite no for returning.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 09.02.2016
Betyg: 0

Suosittelen! Hyvä puffet!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 12€ Tillagt: 28.12.2015
Betyg: -1

Ihan ok, ehkä aliarvostettu paikka jossa käyty nyt kahdesti lounaalla. Ensimmäinen seurue yllättyi iloisesti ja jälkimmäisellä kerralla toinen seurue ei ollut pettynyt. Pitivät monipuolisesta sushi-lajitelmasta ja lämpimistä nyyteistä. Vain pimeät kulut wc-tiloihin ihmetytti molempia seurueita.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.10.2015
Betyg: 0

Vältä seisova pöytä ja tilaa ruoka a la carte- listalta, tulet yllättymään positiivisesti. Ruoka oli tuoreista raaka-aineista tehtyä ja maukasta. Parhaimmat kevätkääryleet ikinä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävin täällä muutamia kuukausia sitten. Ruoka oli hyvää ja vaihtoehtoja oli paljon.
Nyt: Buffasta hävinnyt kolmasosa, hinnasta vain euro. Järjestäen kaikki lämpimät ruuat olivat kylmiä. Ei se mitään - olut oli lämmintä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 20.07.2015
Betyg: 0

Hintaa alennettu, valikoima pienentynyt. 11 e viikolla, vl lai 14€.
Ruuassa on maku mukana.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 15.07.2015
Betyg: 0

Kävimme isolla porukalla ravintolan avajaisaikoihin, kun pääsi 7e alennuskupongilla.

Kokemus oli huono. Ruoka ei ollut hyvää ja asiakaspalvelu oli töykeää.
Omistaja ja työntekijät eivät osanneet hyvin suomea eikä ruoissa ollut selkeesti mitä ruoat sisältää. Ja työntekijät eivät ymmärtäneet kun heiltä yritti tiedustella.

Ruoat oli mauttomia. Joissain sushissa oli lauantaimakkaraa tms.
Koko porukka totesi, että tänne ei tarvitse tulla enää koskaan.

En suosittele paikkaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 31.05.2015
Betyg: 0

Pöytä oikeastikin 7 m ja meidän kerralla täynnä ruokaa. Alennuskupongilla käytiin eikä mennä toiste oikealla hinnalla koska kaikki tietävät ettei kiinalainen ruoka saa maksaa paljoa kymppiä enempää. Mutta 9 euroon nähden erinomainen paikka. Itse inhoan sushia joten sen laadusta en osaa sano mutta puolet pöydästä oli maukkaita kastikkeita ja riisiä SEKÄ poiketen muista kiinalaisista niin myös mykyjä (henk.koht. lempparit) niin niistä iso plussa eikä niitä saa edes ostettua kuin harvasta ravintolasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 26.05.2015
Betyg: 0

Alennuskupongin (norm. 18 euron hinnasta -50%) innoittamana kävimme mekin sunnuntai-iltapäivällä tutustumassa tähän buffetiin, eritoten susheihin.

Sushia oli tarjolla käytännössä yhden tai kahden pienen tarjottimellisen verran makeja (ja tiski täynnä tyhjiä tarjottimia). "Lajike" "vaihtui" sitä mukaa kun mies tiskin takana sai jonkun rullan valmiiksi. Käytännössä joka ikisessä oli halpaa, tympeän makuista purkkitonnikalahiutaletta yhtenä raaka-aineena. Ei kunnon kalaa, ei kasviksia. Tuotu täydennys katosi joka kerta melko nopeasti, koska syömässä oli aika paljon ihmisiä (paikka ei ollut aivan täysi kuitenkaan). Kyllä sieltä oman vatsantäyteosuutensa olisi saanut, mutta muutaman, ällöttävästi siltä purkkitonnikalalta maistuvan palan jälkeen ei enää tehnyt edes mieli. Tiskillä ollut wasabikulho tyhjeni jossakin kohtaa ja sitä jouduttiin pyytämällä pyytämään, ennen kuin täydennystä saatiin.

Päätin yrittää niellä sushipettymykseni ja siirryin lämpieni ruokien puolelle (uusia, erilaisia susheja odotellessani, niin ajattelin). Tiskillä oli riisiä ja erilaisia kastikkeita, tosin tyhjiä kulhoja tälläkin puolella. Yhden allergian vuoksi moni kastike oli minulta pois, mikä ei tietenkään ole ravintolan vika tai ongelma. Itse pidän eritoten paistetusta nuudelista. Tiskissä oli sillä nimellä kaksi tyhjää kulhoa, joten jäin odottelemaan, että niihin olisi tullut täydennystä. Napsin joutessani pieniä määriä riisiä ja paistettuja, friteerattuja kasviksia, jotka olivat ihan kelvollisa.

Koko sen kolmen vartin ajan, jonka paikalla olimme, ei nuudeleista kuitenkaan näkynyt vilaustakaan. Sushia tuotiin aina välillä lisää, mutta tonnikalasta ei vain päästy eroon.

Loppujen lopuksi kyllästyin odottamaan sen kummempaa syömistä ja lähdimme pois.
En ole koskaan pettynyt näin kovasti kuin tällä tutustumisella.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.04.2015
Betyg: 0

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Hämeentie 10, 00530 Helsingfors - Route
http://helsinki.fumanlou.fi/