Closed now

NOM Helsinki

Betyg 3 / 5

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Lounassalaatti (halloumsalaatti) oli kyllä rahan arvoinen, ihan parhaita lounassalaatteja mitä on viime aikoina syönyt. Hinta alle yhdeksän euroa ja pääosan salaatista sai koota itse suht runsaasta valikoimasta. Kokilta sai sitten lämpimät halloumit. Varmasti tulee käytyä toistekin, ainakin jos salaattia haluaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 25.12.2015
Betyg: 0

Paikka on lähellä duunia mutta osaksi arvostelujen takia käymättä. Tänään päätin mennä lounaalle mutta Nomin nettisivut ei toimi lainkaan ja Facebookissa ei ole lounaslistaa. Se siitä. Arvostelut näköjään pakolisia vaikka en voikaan tietää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.08.2015
Betyg: 0

Lämpimissä kasviksissa oli aito maku tallella. mutta olisikohan lohi ollut pakastettua, kun kalan mehevyys ei tullut esiin? Sienikastikkeesta puuttui jokin, mutten tiedä oliko säästelty kermassa, työvaiheissa vai sipulissa. Suuhun jäi maitomainen maku seuraavaan hampaidenpesuun saakka. (Heti tulee mieleen 3 referenssiä, joissa samoilla nimikkeillä saa maukasta samaan lounashintaan.)

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.07.2015
Betyg: 0

Ravintola oli käynti kerralla lähes tyhjä. Palvelu oikein ystävällistä ja ruoka erinomaista. Hieno ja siisti paikka! Meidän porukalle jäi oikein hyvä kuva paikasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 09.12.2014
Betyg: 0

Tänään Gastro NOM Helsingin lounaslistalla oli teriyaki-lohta. Annos oli lihaosuudeltaan todella pieni ja salaattipöydässä vain vihreää lehtisalaattia tarjolla.

NOM ei ole millään käyntikerrallani tarjonnut mitään erityistä maku- tai ruokaelämystä, vaan mainospuheista poiketen taso on normaalia Amica-tasoa vertauskuvan huonommassa merkityksessä. Annokset ovat ylihintaisia kokoonsa nähden sekä, kuten jo edellä mainittu, lihaosuudeltaan pieniä.

Annosten maku on hyvin neutraali, jopa reippaasti alle normaalin lounastason.

Annokset tarjoillaan useimmiten oudoista astioista, jotka lienevät jotenkin streetfood-tyylisiä, mutta hyvin epäkäytännöllisiä tarkoitukseensa. Tänään lohiannos koottiin laittamalla kivisen keittokulhon pohjalle riisiä, paistettuja kasviksia sekä päälle lohta. Eli kiinteää ruokaa keittokulhosta haarukan ja veitsen kanssa.

Salaattipöytä niinikään on aneeminen, sillä salaatti on vain pelkkää vihreää lehtisalaattia, tosin joskus lisukkeina on sipulia, siemeniä tms., mutta odottaisin kuitenkin myös kurkkua ja tomaattia vähintään.

Kerta kerran jälkeen ravintolassa on myös hyvin vahva keittiön käry, mikä tarttuu vaatteisiin.

Tästä lähtien lounaansa joutuu etsimään muualta.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.10.2014
Betyg: 0

Käynyt täällä vain lounaalla, mutta joka kerta olen lähtenyt tyytyväisenä. Palvelu todella ystävällistä. Ruoka ei ole koskaan pettänyt, vaan on hinta-laatusuhteeltaan todella hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.10.2014
Betyg: 0

Veikkaan että tämä paikka toimii paremmin lounasmestana. Chorizo-cheddar tortilla oli kuiva ja cheddar tortillan sisällä oli sitä samaa "aamupala" juustoa mitä saa lähikaupasta. Ruoka meni alas, mutta paikasta on kyllä street food kaukana. Palvelussa ei mitään moitittavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 24.09.2014
Betyg: 0

NOM:sta olen kuullut yllättävän vähän, ainakin naapurinsa jalkoihin se on ystävieni puheissa jäänyt. Otetaanpa testiin, niin kuulopuheet muuttuvat tiedoksi.

Glaseerattu possunkylki uunijuureksilla on toimistotyöläiselle varma valinta. Sen avulla jaksaa taas pyöritellä aivonystyröitä ja odotella seuraavan palaverin alkua. Annos oli sekä maukas että komean kokoinen. Glaseeraus oli onnistunut täydellisesti, liha oli erinomaista ja soosi herkullista. Uunijuurekset komppasivat hyvin mehevän makoisaa possua. Nam! Ei kun NOM!

Alkupalapöydän salaatti oli vihreän eri sävyillä ryyditettyä versiota, mutta sitä voi kivasti tuunata paahdetulla sipulilla ja pähkinöillä. Leipää ja levitettäkin saa. Jälkkärin sai ainakin testipäivänä vain 1,5 eurolla, jolloin tarjousta ei vain voi jättää käyttämättä. Suklaakakkupala kahvin kanssa päätti erinomaisen lounaan.

Paikka on samaa tyyliä kuin alueen muutkin paikat: valoisa ja avara. Avaruus on tärkeä, kun yläkerran välillisen verotuksen asiantuntijat ja muut luomakunnan perintöprinssit päästetään lounastamaan ja tyhjä tila alkaa täyttyä.

Yhden lounaskerran perusteella NOM hyppäsi jakamaan alueen ykkösraflan paikkaa. Naapurinsa se tosin voitti.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 11€ Tillagt: 16.09.2014
Betyg: 0

Gastro nomissa tarjotaan omien sanojensa mukaan street foodia, mutta mielestäni tässä nyt oli street food kaukana. Söimme pulled pork hodarit, joissa valmissämpylä oli kuiva, pulled pork kuivaa ja keskinkertaista ja koko hodari kylmä. Ranskalaisissa oli outo sivumaku. Annos oli tosi pieni ja tosiaan sellasta ABC-tasoa. Jälkiruuat räjäyttivät potin. Suklaakakku oli kuin kaupan eineshyllystä ja lilliputtikokoinen panna cotta oli päältä paksu ja jauhoinen ja sisältä kuin jogurttia. Street food -ravintola antoi kyllä odottaa vähän muuta kuin einestason makuelämyksiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 31.08.2014
Betyg: 1

Hyvä palvelu, keskinkertainen ruoka. Tarjoilija tuli ystävällisesti pöytään ottamaan tilaukset vastaan, koska ravintolassa oli lisäksemme aika vähän asiakkaita. Tilasin Chorizo tortillan. Ruoka tuli ihan riittävän nopeasti, mutta tarjoilija pahoitteli hieman eriaikoihin tulleita annoksia ja tarjosi jälkiruokakahvit.

Tortilla oli keskikokoinen, mutta chorizoa oli paistettu liian kauan ja siksi valui suolaista öljyä. Annoksena ihan keskinkertainen, mutta odootaisin 15e "katuruoka" ravintolalta joko huomattavasti isompaa tai laadukkaampaa annosta. Vertailukohtana Cholon annokset ovat isompia, parempia ja halvempia.

Sisustukseltaan paikasta ei kyllä tullut katuruoka mitenkään mieleen; lähinnä uusi ja siisti työpaikkaruokala, jona se lounasaikaan pääosin toimiikin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 28.08.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Töölönlahdenkatu 3, 00100 Helsingfors - Route
+358 40 631 8411
http://www.restaurantnom.fi

Options