Okänd

Hanko sushi Itis

Betyg 2.5 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (8)

Ylihinnoiteltua sushia levottomassa miljöössä. Sushit vaikuttivat tuoreilta mutta makit olivat huolimattomasti tehtyjä ja epämääräisen muotoisia, eivät pyöreitä. Nigirit oli leikattu huonosti.

Hanko Sushin ketjusisustus on aika kaunis teko-orkideoineen mutta muuten paikka on epäviihtyisä. Taustalla kuuluu hälyisiä kauppakeskuksen kuulutuksia ja ravintolan teräväreunaisilla selkänojattomilla jakkaroilla on epämukavaa istua.

Palvelu oli kassalla tylyhköä mutta annosta tuotaessa hymyileväistä ja läsnäolevaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 16.07.2017
Betyg: 0

Ok sushi mutta ylihinnoiteltua. Miljöö ei ole kaunis..

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 09.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Take away sushit toimivat hyvin ja etenkin tilaamamme spicy shake sushi oli erinomaista. Valmis lajitelma oli tavallisempaa "perussettiä".

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 31.07.2015
Betyg: 0

Perus-ok-sushia, mutta ylihintaista. Ympäristö on mitä nyt kauppakeskuksessa on; käytävällä syöminen alkaa kylmällä ilmalla paleltaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.01.2015
Betyg: 0

Pienet ja kalliit sushit. Joutui odottamaan kauan. Inari nigiri on jo pyhäinhävästys kun soijapussin sisällä on pieni kikkare riisiä. Ruoka ok, mutta kiskurihinta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 19.09.2014
Betyg: 0

Olen useasti käynyt syömässä täällä ja hakenut sushia mukaan. Hinta-laatusuhteeltaan hyvää, perus "pikasushia".

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 12.09.2014
Betyg: 0

Olen pari kertaa ostanut täältä lajitelmat mukaan kotiin. Itse sushi on niin maukasta ja palvelukin ystävällistä, ettei pieni ruuhka-aikaan odottelu haittaa lainkaan. Hanko Sushi kärsii mielestäni melkoisesta laadun vaihtelusta ainakin palvelun suhteen. Siinä missä Itikseen palaa mielellään uudelleen, on Jumbossa palvelu vähän mitä sattuu.. Ainoa mainittava miinus on soijakastike joka ei omaan suuhuni oikein maistu.. Onneksi kotona voi turvautua omaan lempparisoijaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 15€ Tillagt: 20.07.2014
Betyg: 0

Saimme tyttäreni kanssa yllättävän hyvää sushia lounasaikaan Itäkeskuksen 2. kerroksessa sijaitsevassa Hanko sushin ravintolassa. Sushi oli raikasta ja maukasta riisiä myöten - ja myös kaunista ja kauniisti lautaselle asettua :) Lounaaseen kuului myös vesi, misokeitto ja tee. Kaikki tarjoiltiin pöytiin. Pieni sushi maksoi 9,50e ja medium 12,50e. Lounassushilista vaihtelee päivittäin.

Tänne menemme varmasti toistekin, vaikka sinänsä ravintolan sijainti ostoskeskuksen keskellä ei aivan houkuttelekaan (hälyisyys, jatkuva ihmisvirta).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.07.2014
Betyg: 0

Läge

Itäkatu 1-7 ylätasanne, 00930 Helsingfors - Route
+358 40 176 95 9