Lunch på gång

Iguana Mannerheimintie

tex-mex
Betyg 1.9 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (69)

Keskinkertaista ruokaa keskeisellä sijainnilla. Iguana-ravintoloita on Helsingin ydinkeskustassa kolme kappaletta. Yksikin riittäisi. Konsepti on ihan kiva, mutta toteutus vähän jotain sinne päin. Muutaman kerran olen täällä ihan tyytyväisenä syönyt simppelin burriton, mutta tiedostaen, ettei paikan ruokatarjontaan kannata kovin paljoa sijoittaa. Ettei pety.

Kilpailevissa ravintoloissa (S**** F*, C****** W*** ja jopa A******O) saa vakuuttavamman texmex-esityksen muutamalla lisäeurolla. Palveluprosessit on täällä hiottu minimiinsä, ja leidien saniteettikopin löytää jostain ahtaasta kellarista. Joskus pitäisi varmaan kokeilla juomapuolta. Hyvät margaritat vai eksyneet turistitko tämän ketjun pitää pystyssä...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.08.2016
Betyg: 0

I keep coming back to Iguana for their value-for-money burritos. at least the Feta cheese burrito and beef burrito have been good. Usually the dish is as it should be but sometimes I have received a plate with too few jalapenos and cheese sauce etc. But when there is everything as it should be the price is good for the taste I would say.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 11.01.2016
Betyg: 0

Odotimme ruokaa yli tunnin! Meille kerrottiin tilausvaiheessa, että annosten saaminen kestää n. puoli tuntia, joka oli ihan ok, mutta annosten saapuminen kestikin yli tunnin, joka on aivan liian kauan. Kun ruoat tuotiin, tarjoilija ei edes pahoitellut asiaa. Perheemme 5-vuotias jaksoi odottaa ruokaa paikallaan kiitettävän hyvin, mutta emme olisi odottaneet lapsen ruokaa yli tuntia, jos olisimme tienneet asiasta. Lapsemme ei edes pitänyt hampurilaisesta, joka jäi siten syömättä. Lisäksi myöhästyimme sovitusta tapaamisesta ruoan myöhästymisen takia. Emme enää ikinä asioi Iguanassa emmekä voi paikkaa suositella ainakaan lapsiperheille.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 20.10.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ravintola hyvällä paikalla ja palvelu nopeaa ja miellyttävää. MUTTA se ruoka, aivan syömäkelvotonta kuraa! Valmis eineksiä ja vielä harvinaisen kalliitta sellaisia. Todella todella karvas pettymys, en voi suositella kennellekkään! Lisäksi ruoka sekoitti vatsani.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 12.07.2015
Betyg: 0

En valitettavasti keksi paikasta mitään kehuja. Etsimme puolisomme kanssa vappupäivänä kohtuuhintaista pizzapaikkaa ja päädyimme epäonneksi Iguanaan. Tilasin listalta Vegetariana pizzan, joka oli jätetty aivan raa-aksi keskeltä!!! Syömäkelpoista annoksessa oli siis alle puolet. Vielä ikävämmäksi tilanteen teki se, että kumppanini söi pizzastani osan ja loppupyhä menikin molemmilta vatsakivuista kärsiessä.

Maultaan pizza oli myös käsittämättömän mauton. On kieltämättä erittäin positiivista, että listalla on kasvisvaihtoehtoja, muttei makuun ole panostettu lainkaan. Puolisoni tilasi Beef burgerin, joka oli ihan syötävää, muttei kehuja herunut siitäkään annoksesta ja alkupalaksi tilasimme ihan ok:t mozzarella sticksit.

Palvelusta vielä sen verran, ettei henkilökunnan välinen kommunikointi selkeäsi toimi. Vaihdoimme nimitäin pöytää ja kävimme ilmoittamassa asiasta tiskille. Alkupalaa tuodessa tarjoilija kuitenkin vei annoksen väärään pöytään ja selvitimme vielä pöydänvaihdos tilanteen hänellekin. Pääruuat nekin (eri tarjoilijan tuomana) päätyivät väärään pöytään. Käynnistä jäi siis kaikin puolin huono maku, emmekä tule asioimaan ravintolassa enää, emmekä missään nimessä suosittele käyntiä muillekaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 03.05.2015
Betyg: 0

Tilasin tortillan, joka oli pöytään tuotaessa melko viileä ja maistui lähinnä pahanmakuiselle kouluruokalan lasagnelle. Huono kokemus huipentui ruokajuomaksi tilaamaani olueen, joka oli lämmintä Karjalaa ja josta jäi puolet juomatta. Viileää ruokaa mutta lämmintä olutta, vaikka asian olisi toivonut olevan toisinpäin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 30.06.2014
Betyg: 0

Nachosupreme annosta koittamassa. Iguana sortuu saman haasteen edessä kun muutkin Suomalaiset ravintolat. Nachoannos on sekava ja aivan liian vetelä; mössöksi vedettyä perus pussinachoa.

Hinta ja laatu eivät kohtaa eikä ravintola vedä puoleensa viihtyisyydelläkään.

Jos joku seurueesta tänne haluaa, menen toki mukana ja varmasti löydän listalta tilattavaakin. En tosin keksi miksi itse veisin tänne ketään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.06.2014
Betyg: 0

Palvelu oli huonoa, ja ruoka vielä surkeampaa (jos mahdollista. .). Söin tortillan, joka oli maultaan huomattavasti kaupan eineswrappeja huonompi, eikä seuralaisen burritossakaan ollut kehumista. Raaka-aineet vaikuttivat pakastepussista vedetyiltä, ja tomaattikin oli nahistunut. Suuri pettymys, ei enää koskaan...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 31.03.2014
Betyg: 0

Savulohipasta on ihanaa! Yksi lemppareistani. Lounasbuffetissa ei ole kyllä mitään kehumista. ja palvelu on keskivertoa. Paikkana kyllä ihan viihtyisä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 31.01.2014
Betyg: 0

Pettymysten pettymys oli tämä paikka. Mikään ruoka ei yltänyt edes keskitasolle ja paojan hampuriainen oli ala-arvoinen. Onkohan pihvi vedetty jostain einespussista tuli mieleen, jos ei niin hyvin on eineshapurailspihviä osattu matkia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 06.01.2014
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Mannerheimintie 12, 00100 Helsingfors - Route
(09) 680 1855
http://www.iguana.fi/mansku.html