Closed now

Kaarna Baari & Keittiö

Betyg 3.5 / 5

Recensioner (103)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 13.11.2018
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tulin hyvin nälkäisenä syömään ja viihtymään kaverini kanssa. Tilasin maalaiskanaa kanttarellikastikkeen kera. Annos oli hyvin pieni. Pari kananpalaa, lusikallinen kastiketta, pari versoa, kaksi ruusukaalia ja perunamuusia. Hyvin vähäeleistä, hennosti maustettua. Olisin voinut saman tien syödä toisen samanlaisen. Kaverini söi ravunpyrstösalaatin. Se oli runsas.
Ravintolan tunnelma ja sijainti ovat mainiot, mutta
tulin vihaiseksi ja pettyneeksi annoksen pienuudesta.
Tarjoilu oli asiallista. Tarjoilija ei kuitenkaan kysynyt
tyytyväisyyttämme ruokaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.01.2018
Betyg: 0

Olin alkuillasta klo 16 jälkeen syömässä ystävättäreni kanssa. Meidät huomioitiin pian ja tarjoilija esitteli listan vaihtoehtoja. Päädyimme molemmat maalaiskanasalaattiin. Annos oli reilun kokoinen, kaunis ja maittava. Olimme molemmat tyytyväisiä. Tarjoilija suositteli viinejä, hyvin osuivat yhteen ruuan kanssa. Saimme annokset ihan kohtuuajassa, klo 19 aikaan keittiö alkoi ruuhkautua. Tarjoilija informoi meitä hyvin ja iloinen hymy oli myös piristävä työpäivän jälkeen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.09.2017
Betyg: 0

Hidas palvelu ja huono hinta-laatusuhde. Annokset pieniä ja mauttomia. Palvelu loppui täysin pääruokien jälkeen, eikä jälkiruokia tultu kysymään lainkaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 30€ Tillagt: 19.06.2016
Betyg: 0

Tilasin maalaiskanasalaatin tuoreilla vadelmilla. Tarjoilija kysyi haluanko leipäkorin. Ruoka saapui nopeasti, mutta vadelmat olivat vaihtuneet miniluumutomaatteihin eli halvinta mitä löytyy. Suuri pettymys. Vatsa tuli silti täyteen.
Huomautin tarjoilijalle ja hän sanoi vaan "voi anteeksi". Toi laskun ilman alennuksia ja päälle 3€ leipäkorista. En aio tulla enää uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 21€ Tillagt: 24.01.2016
Betyg: 0

palvelu ylimielistä, hidasta ja turhauttavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.01.2016
Betyg: 0

Ravintola oli ihan viihtyisä ja siisti. Palvelu oli asiallista ja mukavaa. Ruoka-annokset hintaansa nähden todella pieniä. Ruoka oli hieman mautonta, kanttarellikastikkeessa vain muutama kanttarelli. Lisäksi kastike oli lämmitetty valmiskastike. Kasviksia todella vähän, ja saattoivat olla osittain pakasteesta. Ruoan maku ihan ok, mutta tosiaan hintaansa nähden liian kalliita. Odotukset olivat korkealla mutta petyimme.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 08.08.2015
Betyg: 0

Ruoka oli ihan kohtuullista ja miljöö mukava, mutta en muista milloin olisin saanut viimeksi näin tylyä palvelua. Olimme odottaneet jälkiruokaa yli puoli tuntia (jäätelöpallon ja kakkupalasen laittamisessa lautaselle ei pitäisi kai kestää kovin kauaa) ja kun kysyimme viivytyksestä, tarjoilijan reaktio oli pahoittelemisen sijaan ruveta puolustelemaan keittiötä ja haukkumaan meitä. Oli kuulemma oma vikamme, meidän olisi jo tilatessa pitänyt sanoa että on kiire! Henkilökunnan olemuksesta myös huokui että oli ei-toivottavaa tulla ravintolaan lasten kanssa (seurueessa 4 aikuista ja 2 lasta).

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 19.06.2015
Betyg: -1

Palvelu hidasta ! ruoka ihan ok makuista mutta tosi pieniä !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 15.06.2015
Betyg: 0

Ravintolasta kaunis näkymä ylioppilastalolle. Ruoka on maukasta, parsa suositeltavaa. Palvelu on ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 38€ Tillagt: 01.06.2015
Betyg: 0


Läge

Mannerheimintie 20, 00100 Helsingfors - Route
010 76 64550
http://www.ravintolakaarna.fi/

Options