Lunch på gång

Leonardo Bar Ristorante

Betyg 3.3 / 5

Recensioner (10)

LOISTAVA! !!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.01.2017
Betyg: -1

Sunnuntaipizzalla, Isola D’elba ei nyt tehnyt oikein vaikutusta. Sen verran hyviltä kuitenkin näytti muiden annokset, että uskon, että joku muu pizza olisi voinut olla ihan nappisuoritus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 30.10.2016
Betyg: 1
     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.08.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Perjantai 8. 4.2016 klo 12
> Mamma mia mikä Diavola-näkkileipäpizza! Kivisen pohjan päälle oli pantu kolme pientä ohutta salaminsiivua (ne olivat kaiketi se
> Diavola), pieniä, kitkeriä, uunissa käymättömiä parmesaanilastuja ja rucolaa - alla ei juustoa, ei tomaattia, ei valkosipulia. Tätä piti jyystää raskaalla tylsällä veitsellä, koska sahalaitaveitset olivat loppuneet. Hui!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 14.04.2016
Betyg: 0

Paras tonnikala/kinkku/salami-pizza, mitä olen syönyt. Hyvät raaka-aineet ja erinomainen pohja. Myös Al Salmone oli todella hyvä pizza ennakkoluuloistani huolimatta. Vatsan saa täyteen ruokaa, joka on herkullista viimeiseen suupalaan asti alle 15 eurolla. Hyvä palvelu. Ravintola tiloiltaan hieman ahdas, mutta sijainti on hyvä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 20.03.2016
Betyg: 0

Tunnelmaltaan viihtyisä paikka lauantai-iltana. Pizza ok. Gluteenittomasta pizzasta otettu lisämaksu, vaikka kokokin pienempi kuin normipizzassa. Lisähinnan olisi voinut myös mainita tilatessa. Astiat haettiin pois, ja sen jälkeen ei kukaan kiinnittänyt meihin huomioita puoleen tuntiin. Jälkiruokaa olisi voitu ottaa, mutta sitä ei tarjottu. Viimein kun tarjoilijan sai napattua, otettiin vain lasku....

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 20.03.2016
Betyg: 0

Lounaalla voisi olla pizzavaihtoehto esim. 2:lla omavalintaisella täytteellä (naapurissa 9,70€) ja kolmella (naapurissa 10.40€) eikä niin että pizzat on kaikki valmiiksi valittu ja jos poikkeat listasta niin maksat itsesi kipeäksi..Nämä lounasvalinnnaiset pizzat ovat tarjolla muuallakin niin että asiakas itse saa valita. Pizzeriassa työskennelleenä on myös tiedossa että pizzojen teko ei ole yhtään haastavampaa vaikka asiakkaalla olisikin omat valintansa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.01.2016 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Pizzat vaan paranevat, tuli juuri käytyä. Hinta puolestaan on aika kova, esim. valkosipuli ei ole täyte vaan joissain paikoissa saa valkosipulia kupissa pöytiin ihan ilman lisämaksua. Lounaalla olisi kiva syödä pizzaa mutta suurin osa on lihapitoisia pizzoja, yksi margarita ja yksi tonnikalapizza. Pakko ottaa omavalintainen myös lounaalla ja sehän maksaa 7-8€ enemmän kuin muut lounaspizzat.Kävisin useammin mutta 17-18€ pizza ei juuri innosta käymään. Ennen oli myös salaattibaari myös iltaisin vaan ei ole ollut aikoihin. Kävin ennen monta kertaa viikossa syömässä salaatin ilta-aikaan mutta en käy enää. Ei siis kasvata myyntiä kun kokonaan asiakas jättää tulematta. Muutoin viihtyisä paikka jossa ystävällinen henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 18.12.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Perus italiainen ravintola - Ei ihastuta eikä vihastuta.

Ravintolan hyvinä puolina on sijainti ja hyvät auki-oloajat. Pizzat ovat maittavia, mutta kunnon kotikokki loihtii esimerkiksi pastoista kotona paljon parempia. Kokonaisuutena raaka-aineet vaikuttavat hyviltä, mutta kokemusta ainoastaan pasta & pizza -osastolta.

Ainut syy vierailla täällä on hyvät kulkuyhteydet keskustassa matkanvarrella. Palvelu on ystävällistä, vaikka on kiire. Kiitos siitä henkilökunnalle. Ruokalista ei ole vaihtunut aikoihin. Siihen voisi tehdä pienen päivityksen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.05.2015
Betyg: 0

Hyvä. Meillä on tapana käyttää tätä ravintolan kun saavumme myöhään Helsinkiin. Palvelu ja ruoka ovat hyviä. On helppo löytää yli tien päässä asemalta, ja lähellä kaikki bussit ja junat. A conveniant location over the road from the railway station, and next to all the bus stops. Easy to find and stays open until late. The food and service are always good, so we use this restaurant when arriving late in Helsinki.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.05.2015
Betyg: 0

Läge

Kaivokatu 6, 00100 Helsingfors - Route
(09)640 025
http://www.leonardobarristorante.fi