Okänd

Musiikkitalon Ravintolat

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Musiikkitalon salaattibaari oli aikamoinen turn-off. Lounaalla kahvila melko tyhjä, mutta ruoan saaminen salaattitiskiltä kesti lähes ikuisuuden tarjoilijan uskomattoman flegmaattisuuden johdosta. Lisäksi salaatti 2 täytteellä tarkoittikin ettei saanut ottaa kahta proteiinilisuketta, vaan yhden proteiinin, yhden kasvislisukkeen ja sitten kaikkiin salaatteihin kuului kaksi kasvislisuketta. Kuulostiko sekavalta? Niin minustakin.

Salaattibaarin kana oli sinänsä mehevää ja pestolla mukavasti maustettua, mutta palvelukokemus ja erittäin pieni annoskoko johtavat siihen, ettei tänne tarvitse tulla uudestaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.05.2017
Betyg: 0

Musiikkitalon kahvilan palvelu on hirvittävän huonoa ja tylyä. Lisäksi hinnat on pilvissä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 14.12.2014
Betyg: 0

Ruoka oli ihan okei, mutta kokonaisuus surkea. Palvelu älyttömän hidasta. Odotimme ruokia lähes tunnin. Missä henkilökunta? Ai niin rinnassa lukee RESTEL. Ei tarvitse vissiin muuta sanoa kuin R E S T E L

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 16.07.2013
Betyg: 2

Terasspalvelut toimivat huonosti. Annoksia sai odotella pitkään, vaikka olimme alkuun ainoita asiakkaita. Saimme väärät perunat ("Ai, onko siellä vaihtoehtoja?") ja oma pihvini olli medium vaikka kypsän tilasin "Ai, ettei teillä ole mennyt annokset sekaisin.). Maksuvaiheessa meille tarjoillut pakeni paikalta ja kun toiselle ehdotin vaikka kivennäisveden hyvittämistä, hän kieltäytyi ja kertoi, että voin antaa palautetta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 19€ Tillagt: 09.07.2013
Betyg: 0

Positiivinen kokemus! Terassilla nauttittu karitsahampurilainen oli oikein hyvä. Ruokailijoille taitaa olla pöytiintarjoilu, mistä iso plussa. Henkilökuntaa oli ilmeisesti aurinkoisena iltapäivänä vähänlaisesti, mutta annos tuli silti esimerkillisen nopeasti ja meitä palvellut neitonen, ilmeisesti vuoropäällikkö, oli erittäin mukava ja aurinkoinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 16€ Tillagt: 06.06.2013
Betyg: 0

Sunnuntai-iltana lohisalaattia sai odottaa yli tunnin. Kahdella ensimmäisellä tiedustelukerralla kerrottiin, että kaikki tilaukset ovat bongilistalla ja nyt on vähän kiire. Kolmannella kerralla menisi enää aikaa 5 minuuttia. Viereisen pöydän seurue joutui poistumaan nälkäisinä, koska eivät voineet enää odottaa. Tarjoilija ei varoittanut odotusajasta ja hyvitykseksi laskusta vähennettiin 20 %. Ei jäänyt kovin hyvä maku suuhun. Syynä hitauteen oli, että keittiössä oli sunnuntaina töissä vain yksi kokki. Suosittelen ravintoloitsijaa seuraamaan säätiedotusta ja varaamaan keskeisellä paikalla sijaitsevalle ravintolalle riittävästi henkilökuntaa. Hävettää turistien puolesta moinen luokaton palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 03.06.2013
Betyg: 1

Opiskelijalle erinomaisin hinta-laatu-suhde Helsingin opiskelijaruokaloista. Olen syönyt Musiikkitalossa usein, ja miljöö on hyvin viihtyisä. Olen syönyt savusiikasalaattia marinoiduilla tomaatilla ja rukolalla, tortilloja, savulohisalaattia, fetasalaattia jne. Erittäin jees!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 04.05.2013
Betyg: 0

Sulosäveliä suussa vai riitasointuja lautasella? Musiikkitalo on tyylikäs kokonaisuus ja pidän sen kahvilan avaruudellisuudesta ja valoisuudesta. Harmillista, että lounaalle joutuu painumaan hieman synkempiin tiloihin. Bisneslounaaseen ei ole varaa, joten valinta kohdistuu peruslounaaseen. Hinta on opiskelijoille mukavat 2,60€, joten tämä kannattaa muistaa, kun UniCafen mäiskeet alkavat kyllästyttää. Muilla hinta pyörii lähempänä lounaria.

Otan linjaston vaihtoehdoista tonnikalawrapin puhtaasti ulkonäkösyistä. Valinta osoittautui huonoksi. Riisi oli paikoin raakaa ja varsinainen tunasoosi mautonta. Salaattikipot olivat melko finaalissa, mikä ei haitannut, koska ne eivät olisi tarjonneet mitään ihmeellistä. Sen sijaan tuore leipä oli niin hyvää, että sitä täytyi hakea lisää turruttamaan wrapin aiheuttamaa pettymystä.

Kokemus oli kaikkinensa pettymys, vaikka palvelu oli ystävällistä. Ruoka, pois lukien erinomainen leipä, ei maistunut. Säälin niitä, jotka joutuvat maksamaan kokemuksesta täyden hinnan. Pidättäydyn jatkossa kahvilan maisemissa ja tarjoiluissa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 3€ Tillagt: 09.03.2013
Betyg: 0

Musiikkitalon pääravintola ennen konserttia;kolkko iso tila kuin telakkahallissa istuisi. Ei natsaa fine dining pyrkimyksiin, joita ruokalistalta voi aistia. Jos arkkitehti on muuta taloa piirtänyt hartaasti niin rafla on kyllä sutaistu vasurilla. Industriaalibrutalismi korostuu kun muita asiakkaita ei ole yhtään. Agorafoobikko olisi jo luikkinut tiehensä mutta pyydetäänpä menu pöytään. Paikalla vain yksi tarjoilija hänelle plussaa huomaavaisesta palvelusta. 20 min odotusta. Parsaa, uusia perunoita, korvasienikastiketta; parsa sopivan rapsakkaa; viidestä tangosta yhden tyvi tosin syömäkelvotonta. Hollandaisekastikkeeseen aromikkaat korvasienet sopivat kuin nenä päähän. Perunat ihan käypiä kun huomioi ajankohdan. Partnerilla limemarinoituja grillattuja katkaravunhäntiä salaattipedillä (menussa: ravunhäntiä); hieman aneeminen annos, jonka oliivit ovat kuin päälleistuttuja. Jälkkäriksi raparperipiirakkaa ja kermavaahtoa. Melkoista torttua, pullaosasto dominoi ja harvassa on raparperit.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 19.05.2012
Betyg: 0

Aiemmin Musiikkitalon ravintolan lista oli monipuolinen ja edellisellä kerralla syöty pasta oli maukasta. Tällä kertaa pääruokavaihtoehtoja oli vain kolme ja hiillostettu ahven ( missä hiillostus?) oli aivan ylihintainen makuun nähden. Seurana olleet juurekset ja ruusukaali oli keitetty yltiösuolaisessa vedessä. Toivoisin enemmän konstailemattomia ruokia ja laajempaa listaa, jotta ravintolassa voisi useammin poiketa ennen konserttia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 28€ Tillagt: 14.04.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Mannerheimintie 13 A, 00100 Helsingfors - Route
020 762 4862
http://www.tapahtumamaailma.fi/musiikkitalo/tilat/musiikkitalon-ravintola

Options