Köket är öppet

Ølhus Oslo

Betyg 2.8 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Oslon mukana tullut uusi snack-lista, joka on ihan eri luokkaa mitä mitkään korit tai toastit. Listan halvinkin 6.5e sämpylä on suussasulava. Oslo on myös miljööltään Milenkaa reilusti parempi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 07.01.2015
Betyg: 0

varsinkin kesäisin ulkona jatkuvaa meteliä ja tupakointia

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 03.02.2014
Betyg: -5

Jättitoast antaa virtaa jatkaa iltaa myöhempäänkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 19.10.2013
Betyg: 0

Miltsu.
Alueen johtava olutravintola tyrkkää ohessa jotain purtavaakin. HOK-ketjun pseudotsekkiläisissä oluthuoneissa tapana on pieni puolihuolimattomuus. Eineskamalta ei vältytä, se lienee selvää jo tilatessa. Niitä välteltäköön siis jatkossakin. Sen sijaan viimeisinä tunteina, virallisen listan jo sulkeuduttua, vitriinistä on tullut tilattua useampaankin kertaan tapasvalikoima. Basic-valikoimaa, suolakurkkua, marinoitua hillosipulia, metukkaa, juustoa... Ei hirveämmin vaihtelua tässä vuosien aikana. Hinta on oikein kohtuullinen, ja laatukin ihan vertailukelpoinen kello 2 tapahtuvien ruokailuiden sarjassa.

S-etukorttikaljakin on kallista, se ei tule kenellekään yllätyksenä. Olut- ja siduvalikoima muilta osin miellyttävä. Palvelu on räväkkää ja ystävällistä. Tila muuten hyvin rauhallinen ja hiljainen, jengi keskittyy itse kaljaan. Ainoastaan teatterikorkeakoululaisten puskiessa paikalle, menee tilanne hallitsemattomaksi. Piano on vaarassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 16.07.2011
Betyg: 0

Jos maksan toastista 7,50e niin luulisi että se on jotain muuta kuin pakkasesta uunin tyrkättyä einestä joka sitten palotellaan hienosti lautaselle. Ihan ok makusta mutta harmittavaa oli se että osa leivästä oli ihan kylmää. Silti mukava paikka kebun juontiin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 11.06.2010
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Haapaniemenkatu 3-5, 00530 Helsingfors - Route
09 737 769
http://www.oluthuone.fi/n/oluthuoneet/olhusoslo/