Köket är öppet

Pasilan Pizzapalvelu

Betyg 2.1 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (16)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tilasimme ruokaa netin kautta (sisäänkirjautuneena palveluun) ja saimme vielä sähköpostin tilauksen vastaanottamisesta ja tilausnumerosta. Reiluun tuntiin ei kuulunut mitään ja kun soitin paikkaan, ja he eivät olleet koskaan mitään tilausta saaneet. Varmasti emme tilaa toiste, emmekä voi suositella muillekaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.01.2015
Betyg: 0

Ulkoapäin ei ehkä arvaisi - Itä-Pasilan tasanteet sekä pölyiset muovituoliryhmät "terassilla" - mutta sisältä löytyy ihan tavallista pizzamestaa tasokkaampi miljöö, tunnelmallisemman valaistuksen kanssa voisi kutsua jopa viihtyisäksi.

Palvelu on ollut ystävällistä, ja erityisesti olemme arvostaneet sellaista kätevää yksityiskohtaa kuin noutopizzan kantoon tarkoitettua pussia, joita ei juuri Suomessa näe.

Testaamamme rullakebab-annos oli runsaan lihaisa, mutta vähän tylsä, kaipaisi selkeästi vahvemman makuista kastiketta. Pizzat sen sijaan ovat olleet oikein hyviä: kunnon pohja, ei tunnu liian rasvaiselta muttei kuivaltakaan, ja täytteitä on tarpeeksi. Täytevalikoima on hieman laveampi ja maukkaampi kuin tyypillisesti.

On noussut suosikiksi seudun pizzerioista vaikka onkin hinnaltaan hieman kalliimpi kuin halvimmat seudun pizzeriat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 08.05.2014
Betyg: 0

Tilasimme pizzan netin kautta ja saimme vielä kuittauksen tilauksen vastaanottamisesta ja tilausnumerosta. 1,5 tuntiin ei kuulunut mitään ja kun soitin paikkaan, ei koko tilausta oltu tehty ja ihmettelivät vain. Hyvityksiä, allennusta tai pizzan toimittamista ei tarjottu. Pizzat jäi syömättä ja en varmasti tilaa toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 01.01.2014
Betyg: 0

Pakko antaa risuja, vaikka niiden antamista kovasti välttelenkin. Tilasin kotiinkuljetuksella perhepizzan valitsemillani täytteillä. Palvelu oli ripeää, mutta pizza oli palanut, haisi pilantuneelle lihalle. Muutaman haukun jälkeen loppu pizza lähti roskikseen, koska hajuaisti sanoi, että älä syö. Tälläistä mokaa ei saisi tapahtua edes vahingossa, jos haluaa menestyä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 25.11.2013
Betyg: -1

Varoituksena muille: ostin Tasku kanan. Syötyäni sen sairastuin vatsatautiin. Epäilen, että joko kana tai majoneesikastike aiheutti sen. Satavarma en tietenkään voi olla, että se johtui tästä ruuasta, mutta en syönyt sinä iltana muutakaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 21.10.2013
Betyg: 0

Oman kokemukseni perusteella täältä saa mahtavia falafeleja ja ihan syömäkelpoista kebabia.

Kotiin tilattu pizza puolestaan haisi niin vastenmieliselle, että heitin sen lähes syömättömänä roskiin.

Palvelu on aina ollut ystävällistä ja tilat ovat siistit, eikä salaattipöydässä ole ollut valittamista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.08.2013
Betyg: -1

Fresco-pizza on mainiota! Myös muut testatut pizzat, kebabit ja falafelit ovat olleet hyviä ja reippaankokoisia.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 21.01.2013
Betyg: 1

Odotettu tulokas kotikulmille,hyvät pizzat ja durumit. Just niin hyvää kuin kulmapizzerialta voi odottaakin!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.12.2012
Betyg: 0

Tilasin arki-iltana kotiinkuljetuksena kyseisestä paikasta TULISEN rullakebabin. Annos oli ehdottomasti surkein Suomessa syömäni kebab-annos: pohja, johon kebabin piti olla "rullattu", oli sentin paksuinen raaka tekele. Painotin puhelimessa, että haluan annoksen tulisena, mutta annoksen saavuttua totesin siinä olevan vähemmän makua kuin pakastealtaan lastukebabissa. Itse annosta ei ollut edes rullattu vaan pizzapohja oli läntätty kaksin kerroin annoksen ympärille. Kun avasin rullakebab tekeleen, havaitsin annoksen koostuvan lähes kokonaan salaatista, joten tämä selittänee miksi tulista makuakaan ei ollut. Annos jäi syömättä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 23.10.2012
Betyg: 0

Lihakasa.
Ylistyksien saattelemana ja pasilalais-turkkilaista pentagrammihuumoria suosivana päätin marssia sunnuntailounaalle tähän uuteen tulokkaaseen. Nettisivuihin on satsattu, lista osoittaisi, että jotain spesiaalimpaakin on tarjolla. Katsellaanpa.

Durum-ruuat haiskahtavat pizzapohjan väliin sijoitetuilta rullakebabin sukulaissieluilta, texmex-safkaa en turkkilaisittain(kaan) fanita, ja pizzat syön jatkossakin mieluummin ei-kebabiin keskittyneissä paikoissa.

Salaattipöytä on pelkkää einestä ja valmiskamaa. Oliivit ovat lilluneet liemessään jo jonkin aikaa. Peruna-, punajuuri- ja italiansalaatit. Majoneesi salaatinkastikkeena on vähän turhan tunkkainen. Lisänä hiukan kuivunutta siemenkuorrutteista leipää. Se on hyvä. Valikoimasta plussa, puutteineenkin.

Pääruoka tulee hetkessä. Perinteinen iskender on tällä kertaa lähinnä kasa lihaa. Perusslaissia, hiukan lötkönä. Soosit ovat varsin mitättömät. Määrä korvannee. Pitaleipää alla todella vähäisesti. Erikoinen meininki.

Kebabmestaksi poikkeuksellisen tyylikäs. Palvelu aivan ensiluokkaista. Perhe töissä. Erikoinen sijainti, Pasilan kannen päällä, päättyvällä kadulla. Lounastarjouksena kaikki perusannokset 7,20, sisältäen vissiin vielä juomankin. Eipä tämä viikonloppudiili paljoa sille kalpene.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 23.10.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Asemapäällikönkatu 3, 00520 Helsingfors - Route
09 4289 2182
http://pasilanpizzapalvelu.fi