Köket är öppet

Pihlis Pizzeria

Betyg 2 / 5

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 17.03.2014
Betyg: 0

Talvi terassilla.
Menin ovesta sisään, vaikka tiesin joutuvani kenties elämäni pahimpaan pizzakurimukseen. Olin tutustunut näihin edeltäneisiin arvioihin. Mutta olin nälkäinen. Ajattelin, että se riittää.

Tila on karmiva. Suhteettoman iso ikkuna näyttää raadollisen talvisen Pihlajamäen ostoskeskuksen. Terassilla syöminen todella houkuttelisi nollakelillä tässä maisemassa. Ilmeisesti terassipöydät kannetaan ulos talvella, koska ne eivät mahdu olemaan sisällä.

Sisälle ei mahdu oikein muutenkaan. Kolme äijää tiskin takana luovat omaa tunnelmaansa. Kolme pöytää sisällä tarkoittaa kahdeksaa asiakaspaikkaa. Jotenkin ahdistava tunnelma, epäsiisti vaikutelma.

Lounastarjous 6,50 euroa kaikki pizzat ja kebapit tölkkijuoman ja kahvin kera. Kebabtorsoa ei näy, niinpä otan pizzaa. Quattro on henkilökohtainen ja tietoinen valinta. Se toimikoon todellisena testerinä.

Pizza saapuu yllättävän nopeasti. Paistoaikaa olisin itse antanut ehkä minuutin lisää. Täytettä on sentään näkyvillä. Eineskinkkusuikaletta, purkkiherkkiksiä, muutama katkis. Aijai. Pizzassa ei ole mitään makua, se on kuin tylsä keskiarvo kaikista maailman epäonnistuneista pizzoista. Yritän survoa oreganoa, mutta eipä sillä paljoa pelastu. Kylmä tölkkikokis on selkeästi aterian onnistunein osuus. Kahvi on karmeaa.
Vaikka kuusi ja puoli euroa ei ole juuri mitään, sanoisin sen tässä tapauksessa olevan silti liikaa. Huonoin Xtra-pakastepizzakin on nimittäin ihan silkkaa timangia tähän kammotukseen verratessa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 04.03.2014
Betyg: 1

Täältä pari kertaa tilattu pitsaa kotiinkuljetuksella. Ekalla kerralla pitsa oli ihan kelpoa, ja tuli kotiin noin puolessa tunnissa. Asiakaspalvelu lähes olematonta, kun kysyin voiko lounasseteleillä maksaa niin vastaukseksi sain tuhahtelujen saattamana, "no juu". Toisella kertaa kun tilasimme pitsan, sen tulossa kesti yli tunti, oltiin juuri soittamassa perään kun ovikello soikin. Pitsa oli täysin kylmä, eikä lämmitettynäkään kovin kummoinen, niukalti täytettä eikä edes ulkonäöltään houkuttava.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 28.12.2013
Betyg: 0

Huolimatta mainoskiellosta ovessani, tulee jatkuvasti ko. lättylän ruokalistaa eteisen lattialle. Tämän seurauksena voin varmuudella sanoa etten ko. liiterin palveluita tule ikinä käyttämään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.10.2013
Betyg: -3

Ihan ok paikka tämä on edellisistä arvosteluista huolimatta. Käytiin täällä haukkaamassa pikaiset iskender kebabit kaverini kanssa. Palvelu mukavaa, tilat ok ja ruokaa oli ihan ok hintatasoon nähden. Ruoan teko kesti hieman liian kauan omasta mielestäni. Jos yllättävä nälkä tulee ja asut lähistöllä, tämä on ihan hyvä vaihtoehto.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.06.2013
Betyg: 0

Puhelimeen vastannut "asiakaspalvelija"alkoi huutamaan ettei ovikoodini eikä puh. nroni ole oikeita, vaikka tiedän kyllä itse mitkä ne ovat, käski soittamaan muualle ja löi luurin kiinni.Todella outoa käytöstä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.12.2012
Betyg: -2

Pizzassa outo sivumaku, jäi syömättä. Pizzan toimitti rasvalettinen vittuuntuneen oloinen nuori mies.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 01.07.2012
Betyg: 0

Läge

Meripihkantie 1, 00710 Helsingfors - Route
http://pihlis.pizza-online.fi