Opens at 10:00

Pizza Express Herttoniemi

Betyg 2 / 5

Recensioner (22)

Falafel iskenderinä, kiitos! Falafel, tuo oudon värinen kasvispyörykkä, jonka suutuntuma on usein niin mauton ja kuivakka, että on suorastaan ihme, ettei kyseistä apetta tarjottu peruskoulussa lama-aikaan. Olin toistaiseksi jättänyt falafelit tilaamatta, kunnes sain tämän pizzerian menun silmieni eteen. Falafel Iskender, tämän on pakko toimia!

Boksiin kuului siis falafelien lisäksi perus iskender-mättö, ilman kebablihaa. Oli leipäpaloja, kebukastiketta ja reilulla kädellä jogurttikastiketta. Salaattia kuuluu tämän paikan annoksiin verrattain paljon, minkä voi kokea hyvänä tai huonona. Itse falafelit olivat suurehkoja, pinnalta tummanruskeita ja sisältä mureita. Soossit ja pehmeät leipäpalat sopivat niiden kylkeen mainiosti. Tilaus ja toimitus onnistuivat nekin hyvin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 16.10.2017
Betyg: 0

Pizzat aivan liian kalliita ja huonoja esim. 4 täytteen pizza 10,50€, pikemmin 5€ tämän puljun laadulla. Tilaamani pizza oli huonosti paistettu ja pohja oli kuin raakaa velliä...täytteet vaan lilluu juustoisessa rasvassa ja muutenkin pizza oli raakaa. Ei jatkoon 1/5.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.01.2016
Betyg: 0

Jätin elämäni ensimmäisen kerran kebabin syömättä. Ranskalaiset maistuivat niin eltaantuneelle, etten usko öljyä vaihdetun kuukausiin. Liha oli täysin syömäkelvotonta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 13.12.2015
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Erittäin hyvä maku Your Choise-pizzassa. Kotiinkuljetus erinomaisen nopea, ja pizza erinomainen. Yksi Helsingin parhaista pizzaravintoloista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.06.2015
Betyg: 0

täyttä paskaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2015
Betyg: -4

Hirveä paikka

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.02.2015
Betyg: -1

täyttä paskaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 08.01.2015
Betyg: 0

Jouduin venaamaan pizzoja yli 2 tuntia ja aina kun yritin soittaa minulle huudettiin puhelimeen kiukkuinen mies joka ei osannut suomea enkä ymmärtänyt sanaakaan. Reilu kahden tunnin odottelun jälkeen yritin taas soittaa ja olisi mennyt vielä tunti joten sanoin meneväni toisaalle. En voi suositella. Tämä oli joskus hyvä pizzeria nyt suosittelen että välttäkää paikka kaukaa. Kertaakaan ei edes pahoiteltu vaan huudettiin puhelimeen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 02.01.2015
Betyg: 0

Huono palvelu ja vielä huonommat ruuat! Suomenkielentaitoa ei ole. En enää ikinä tilaa kyseisestä paikasta mitään. Kanakebab oli limainen ja ällöttävä, ja kotiinkuljetus kesti yli tunnin ja tuoja oli helvetin kärttyinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.07.2014
Betyg: 0

Pizzat!
Todella maukkaat pizzat!
Henkilökunta on hyvin miellyttävä, mukava asioida ja palata uudestaan.
Ex-kantis.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.02.2014
Betyg: -3

Läge

Laivalahdenportti 6, 00810 Helsingfors - Route
09-727 4470
http://pizzaexpress-herttoniemi.pizzaverkko.fi/