Köket är öppet

Shine

Betyg 2.3 / 5

Recensioner (12)

Kebabliha kyllästetty currykastikkeella, pizza ui rasvassa. Palvelu oli ystävällistä, mutta se ei tätä paikkaa pelasta. Kävin kerran, en mene toiste.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 06.06.2016
Betyg: 0

Kävin muutama päivä sitten kyseisessä ravintolassa. Tunnelma oli tunkkainen ja karu. Myyjä vaikutti töykeältä eikä heti palvellut minua vaan istui tietokoneella. Tilasin falafel annoksen ranskalaisilla. Annos oli surkea. Falafelit olivat mauttomia ja kuivia ja ranskalaiset oltiin levitelty lautaselle jotta asnnos näyttäisi isolta. Lautasella ei ollut ainoatakaan salaattia ja salaattipöydässä olevat pepperonit olivat vaaleanvihreitä ja vetisiä. Jostai syystä myös vesi alkoi maistua kummalle. En mene uudestaan. Kaikenkaikkiaan huono kokemus.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 22.04.2016
Betyg: 0

Kebabliha löysää, limaista ja kyllästetty currykastikkeella. Iskenderissä leipä korvattu pizzapohjapaloilla. Luokattoman huonoa sapuskaa, joka jäi lautaselle. Kun kokemukseen lisää vielä ravintolan atmosfäärin, jää käteen lähes tyrmistynyt fiilis. Lienee varsin selvä, ettei voi suositella edes äärimmäiseen nälkään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kantis pitsapaikkani. Mukavat pitäjät ja hyvä hintalaatu

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 20.05.2015
Betyg: 0

Ihan ok intialaiset ruuat. Vindaloo-kastike maustettu jotenkin erilailla kuin yleensä, ei pahaa mutta jotenkin kummallista, eikä myöskään niin tulista kuin omasta mielestäni kuuluisi olla. Curry-kastikkeessa sensijaan ei moitittavaa, joskin mietoa sekin.
Mukava henkilökunta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 18.10.2014
Betyg: 0

Epäsiisti paikka. Ruoka perusmättöä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 22.02.2014
Betyg: -1

Tilasimme porukalla pizzoja ja kebabeja, kuljetus kesti n. tunnin. Syömäni pizza oli sinänsä ihan ok makuinen, kebabia tilanneet vähän ihmettelivät runsasta currymausteen käyttöä. Pahinta kuitenkin oli, että kaikilla oli seuraavana päivänä vatsat sekaisin. Tämä kertonee jotain ravintolan hygieniatasosta. Tästä lähin tilaamme muualta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.06.2013
Betyg: 0

Yksinkertaisesti surkeinta käytännössä syömäkelvotonta pizzaa, mikä jäikin parin palan jälkeen kesken. En kommentoi paikan ala-arvoista habitusta sillä otin mukaan, kotona surukseni huomasin, että pizza oli kyllästetty oreganosta, jonka laitosta ei ollut mitään puhetta. Eipä maistunut ollenkaan loppupeleissä, kun surkeaa oli.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 10.04.2011
Betyg: -2

Ei tee mieli jäädä syömään. Kauhea paikka, kaljaveikot vallanneet lähimmät pöydät. Joku voisi käyttää nimitystä räkälä...

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 24.02.2011
Betyg: 0

Varmasti yksi huonoimmista koskaan syömistäni pizzoista. Valkosipulia oli laitettu pizzaan runsaalla kädellä (vaikka nimenomaan pyysin pizzani ilman valkosipulia, ja myyjä vielä varmisti että pyysin sen _ILMAN_ kyseistä tuotetta. Kadun syvästi että ystäväni sai minut ylipuhuttua käymään kyseisessä paikassa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 7€ Tillagt: 23.11.2010
Betyg: -2

Läge

Tilkankatu 1, 00300 Helsingfors - Route
(09) 458 2446
http://www.facebook.com/PizzeriaShine