Closed now

Ravintola 91.1 Kumpulantie

Betyg 2.6 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (42)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tämä on rekkastoppi keskellä kaupunkia. Ruokaa on ja paljon, mutta vähän on makumaailma enemmän perinteistä huoltoasema mättöä, kuin gourmetia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 26.06.2017
Betyg: 0

Tämä on täyden kympin mesta, jos nimittäin pitää rekkamiesannoksista: Lihaa, lisää lihaa ja vielä lisää lihaa. Tämän kun perjantaina vetää, niin vasta maanantaina tarvitsee tankata seuraavan kerran! Ykköslounasmesta Pasila-Vallila akselilla.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 15.05.2016
Betyg: 0

Perusmättöä ja paaljon,, ihmetyttäää juomarajoitus sillä luulisi että kola on halvempaa kuin esim. liha, jota saa vetää surutta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.10.2015
Betyg: 0

Hirveästi eri vaihtoehtoja, mutta kaikki aika perus pakastemättöä. Ihan ok jos tekee mieli mässäillä, mutta ei mitään makujen harmoniaa ole ollut kertaakaan. Plussaa että limu kuuluu hintaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 05.08.2015
Betyg: 1

Mistäköhän sitä edes alottaisi.
Aikaisemmin tuli käytyä täällä kerran kahdessa viikossa lounaalla, mutta nyt en pysty edes ajattelemaan asiaa.

Ruoan laatu ja sen toteutuksen tekninen taso ovat niin heikkoja että en ymmärrä miksi täällä on aina kuitenkin ihmisiä syömässä. Esimerkiksi eiliset lihapullat: päältä aivan karrelle palaneita ja sisältä raakaa lihamassaa. Vinkkinä keittiöön: jos teette noin isoja pullia niin nopea paisto kuumalla pannulla ei riitä. Ranskalaiset SEKÄ lohkoperunat olivat aivan raakoja. Kana oli aivan ylikypsää. Kaikki tuntui ja maistui todella halvalta einesruoalta. Salaattipöytäkin on todella heikkotasoinen.

Propsit siitä että lasillinen limua kuuluu hintaan, ja ehkä pieni plussa siitä että ruokavalikoima on aina runsas ja lihapainotteinen. Mutta ruoan tason ja kypsyysasteiden ongelmien rinnalla nämä plussat ovat käytännössä turhia.

Kiitos mutta ei kiitos.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 13.05.2015
Betyg: 1

Ravintoloitsija väitti raaka-aineita tuoreiksi. Sisäpiiri kertoo, että omistaja käy ostamassa viimeisiään vetelevät tarjouslihat ja pakastaa pussissa vaihtaen viimeinen käyttöpäivä -päivämäärän huomattavasti tuoreemmaksi. Itselläni on aina mennyt vatsa sekaisin paikan ruoista - kotona käytän runsaasti mausteita, joten siitä ei ole kyse -, joten pelkkää entisen työntekijän mustamaalaamista tekstini ei ole.

Paikan konsepti on muuttunut, sillä työympäristö on ollut kaikkea muuta paitsi inhimillinen työntekijöilleen ja harjoittelijoiden työolot eivät kestä päivänvaloa. Ei mikään ihme, että osaavia tekijöitä on lähtenyt lätkimään.

Jos kantti ja vatsa kestävät syödä arveluttavan vanhaa lihaa, niin mikäs siinä, Itse kierrän niin kaukaa kuin olla ja voi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.03.2015
Betyg: -1

Paikan yleisvaikutelma antaa samalla kuvan ruoasta. Heikko salaattipöytä ei ole linjassa pääruoan vaihtoehtojen runsauden kanssa. Ruoat ehkä kotiruokatyyppistä, välillä liiankin paistettua. Ongelmana epätasalaatuisuus. Välillä oikein hyvää mättöä, välillä syömäkelvotonta. Paikan kuha yleensä erinomaista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 02.03.2015
Betyg: 0

Vähän nuhruinen paikka, kolkko, samoin safkassa hieman säätämistä. Tarjonta riittävä, suorastaan ylenpalttinen. Ihmetyttää juomarajoitus, luulisi että on halvempaa antaa jengin täyttää itsensä juomalla kuin syömällä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 12.02.2015
Betyg: 0

Rasvainen, karrelle poltettu ruoka. Tyly palvelu.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 28.01.2015
Betyg: 0

Taksimestatyyppinen eli reilut annokset eikä hinta todellakaan hirvitä. Useimmiten hyvänmakuista ja laaja lounaslista. Hyvää huulenheittoa henkilökunnalta. Käynyt sekä täällä että Pasilassa jo 25v joka kertonee itsessään jotain.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 22.01.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

Kumpulantie 7, 00520 Helsingfors - Route
(09) 146 1427
http://www.kolumbus.fi/hasan/kumpula/ravintola911.htm

Options