Opens at 09:00

Blue Ocean

Betyg 2 / 5

Recensioner (8)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tilasin kananuugeleita, mutta sain porsasta, muuten ruoka oli ihan syömäkelpoista ja annos suuri.
Viihtyvyyttä ei löytynyt lainkaan, muut asiakkaat olivat enimmäkseen ns. laitapuolen kulkijoita ja muita humalaisia, eikä omaa rauhaa edes saanut vaan nämä tulivat häiritsemään melkoisen töykeästikin.

Palvelu oli kuitenkin ihan ystävällistä, joskin vähän hidasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 20.06.2014
Betyg: 0

Muut asiakkaat kännissä. Itse otin kana kung-pon, seassa oli m.m. vähän possuakin. Ystäväni otti sveitsin leikkeen joka oli kämmentä pienempi. Huono kokoemus.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 11.07.2013
Betyg: 0

Hyväpalvelu, nopee toimitus, mukaan melkein tupla-annokset. suosittelen nälkäisille.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 21.10.2012
Betyg: 0

Ei mikään paras mahdollinen ensivisiitti. Edellisen arvostelijan kuvaus ravintolasta piti lähes paikkansa mutta asiakkaat olivat kyllä erittäin päihtyneitä. Taisi päivä/ kellonaika vaikuttaa asiaan. Tilausta odotellessani paikassa tapahtui ikävä välikohtaus jossa kaksi humalassa olevaa vanhempaa naista rupesivat mätkimään toisiaan ravintolan lattialla. Henkilökunta ei mielestäni puuttunut tilanteeseen tarpeeksi tehokkaasti. Muuten palvelu oli kyllä erittäin ystävällistä ja sain odotellessani janojuomaksi kokiksen talon piikkiin. Kung-po kana oli yllättävän hyvää, runsaasti erilaisia vihanneksia ja lihaa. Jos paikkaa siistittäisiin hieman "kuppilasta" ravintolamaisemmaksi, uskoisin että ruokailevia asiakkaita riittäisi enemmänkin.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 20.08.2011
Betyg: 2

7 euron lounaaseen kuului alkukeitto (supisuomalainen nakkisoppa). lounaslistalta löytyi kiinalaisen lisäksi lihapullia ja mm. Hawain leikettä.
Ravintolassa oli jokunen nestemäistä lounasta nauttiva kantis, mutta he olivat selvästi keskivertoa siistimpää kantisporukkaa.
Palvelu oli ystävällistä ja nopeaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 7€ Tillagt: 11.05.2011
Betyg: 2

Kana oli erittäin mureaa ja maistui hyvälle! Kasviksia oli paljon, mutta se oli hyvä! Riisiä oli tarpeeksi ja se maistui hyvältä!

Palvelu oli hyvää, ruoka tuli hetken odottelun jälkeen, mutta oli sen arvoista!

Käykää tyyppaamassa!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 04.02.2011
Betyg: -1

Söin lihaa ja tofua. Riisi ja varsinainen ruoka olivat hyviä. Salaatti oli melko pelkistetty, mutta toi annokseen raikkautta. Ruuassa oli paljon vihanneksia. Miltei liikaakin. Tofua ja lihaa olisi saanut olla hieman enemmän. Nykyinen määrä ei toki ollut mitenkään olematon, mutta pois lähtiessä teki mieli lisää.

Palvelu oli ystävällistä. Ruokaa sai odottaa hetken, mutta ruuasta näki että aika oli mennyt sen tekemiseen. Kävimme täällä perjantaina alkuillasta ja paikalla oli jonkin verran ihmisiä juomassa. Tunnelma oli silti melko rauhallinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 05.09.2009
Betyg: 3

kiva ,rauhallinen pieni mesta p-haagan juna aseman kyljessä. omistaja on lungi ukko,jostain kaukaasiasta.Ruokalistaan mahtuu reilut parikymmentä maukasta settiä.
Annokset painaa n.puolikiloa,eli toimii.A-oikeudet,ei karaokea,ainakaan päivisin.Jurrisia ei juuri näy,snadi paikallisten oma vanhempi popula käy hörppii siellä jonkun drinkin silloin tällöin.

Yleensä lounas aikaan löytyy aina mesta mihin mennä tsittaa. Plussana,joka kuun 5 päivä on kaikki listalla olevat annokset 5 e.

kannattaa käydä tsiigaa !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 8€ Tillagt: 05.05.2009
Betyg: 3

Gemenskap

De som är intresserade


Läge

Hopeatie 1, 00440 Helsingfors - Route
09 5862161