Köket är öppet

Ravintola Laulumiehet

Betyg 1.5 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (9)

Muistotilaisuuten varattu sali vaihdettu 36 hengen kabinettiin ilmoittamatta. Ahdasta, kun vieraita oli 47.

Noutopöydän keitetyt perunat olivat kumisia. Outoa, kun kuitenkin saavuimme syömään juuri sovittuun aikaan. Pääruuan paahtopaisti oli osittain hyvin sitkeää, koska paisti oli väärin leikattu. Alkuruuan lohi oli maistuvaa.

Tarjoilijat tekivät parhaansa pienessä tilassa. Ravintolapäällikkö oli näkymättömissä, eikä palautetta kyselty. Jälkeenpäin kirjoitettuun palautteeseen ei vastattu, mikä ei toisaalta yllättänyt.

Kabinettia kannattaa välttää pienemmälläkin porukalla, koska sinne kulkeutuu ulkoa tupakansavua.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Varattu muistotilaisuuden pitosali oli vaihdettu ilman yhteydenottoa pieneen kellarimaiseen tilaan, joka oli etukäteen ilmoitetulle osallistujamäärälle aivan liian ahdas ja tunkkainen. Ihmetyttää tympeä kommentti reklamaatioon ja hyvitys vain laskutuslisän poisto. Tarjoilu tökki ja oli koko ajan myöhässä. Ei ikinä enää tänne. Tuntuu, että vain raha ratkaisee, eivät ihmiset.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 27.10.2014
Betyg: -1

Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. Seuralaiseni vihjasi Ravintola Laulumiehistä lounaspaikkana. En itse ollut ravintolasta kuullutkaan. Olisi ehkäpä kannattanut, sillä ruoka oli erinomaista ja puitteet jokseenkin juhlavat.

Alkupalapöytä oli suhteellisen monipuolinen pitäen sisällään mm. kalaa. Pääruokavaihtoehtoja oli tarjolla kahta: lohta teriyakikastikkeessa ja gulassipataa. Kasvisvaihtoehdon voi kuulemma tilata erikseen. Päädyin maukkaan näköiseen gulassipataan, joka olikin herkullista. Lihaa riitti ja se oli laadukasta.

Keskustan kovassa lounaskisailussa paikka auringossa ratkaistaan pienillä eroilla. Laulumiehet panostaa laadukkaan ruoan lisäksi jälkiruokaan, mikä näissä karkeloissa ei ole tyypillistä. Tarjolla oli sekä kuivakakkua että raikasta suklaahyydykettä. Kahvi kuuluu settiin.

Ulkoisesti paikka on mitäänsanomattoman näköinen. Ravintolaa ei siis käytännössä vahingossa löydä. Alakerran ruokasali on täynnä arvokkaita herrasmiehiä – seinällä. Sibeliuksen vainoavan katseen alla on hyvä nauttia laadukasta lounasta. Suosittelen kokeilemaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 04.09.2013
Betyg: 1

Laulumiesten iso muotokuvilla reunustettu ruokasali oli autio. Puitteet ovat hienot, saliin astuessa voi melkein unohtaa millä vuosikymmenellä ollaan – ellei äänimaailmaksi olisi valittu hittiradiokanava The Voicea.

Buffet-ruoka oli peruskamaa – lihamureketta, perunoita, lohi-perunavuokaa (josta suuhun eksyi ruoto). Ihan hyvää muttei mitään erikoista. Pienellä skarppaamisella lounaasta ja miljööstä saisi erinomaisen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 22.07.2013
Betyg: 0

Päädyimme viettämään syntymäpäiväjuhlia Ravintola Laulumiehissä. Ruoka oli sovittu etukäteen ja vastasi odotuksia. Muutamat erikoisruokavalioiset oli huomioitu erikseen. Viihdyimme oikein hyvin ja ravintola antoi loistavat puitteet juhlallemme. Palvelussa ei ollut meidän kohdallamme mitään moitittavaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.04.2013
Betyg: 0

Yksityistilaisuus Laulumiehissä onnistui hyvin. Ravintoloitsija huomioi tilauksessamme erikoisruokavaliot, ruokaa oli riittävästi ja palvelu sujuvaa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.10.2012
Betyg: 0

Ruoka oli sinällään hyvää. Olimme varanneet ravintolan tilauksesta ja sopineet ruokamenun etukäteen. Paikka oli siisti. Palvelussa oli suurimmat puutteet tai sitä ei ollut ollenkaan. Tarjoilijat vaikuttivat ensikertalaisilta, mehua, kahvia tai teetä ei tarjoiltu jokaiselle vaan ne täytyi itse käydä hakemassa/pyytämässä erikseen takahuoneelta. Tilaisuuden esimies oli todella töykeä kommenteissaan eikä ainakaan auttanut omalla panoksellaan juhlakokemusta. Meidän tilaisuuteen maksamat ylijääneet ruoat heitettiin myös suoraan biojätteeseen, kysymättä niiden maksajalta mitä niille tehdään. Toiset ihmiset kärsii nälästä ja täällä heitetään kiloja graavilohta suoraan biojätteeseen, ei näin.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 42€ Tillagt: 24.09.2012
Betyg: -1

Ruoka-annokset olivat keskenään erilaiset sisällöltään ja kooltaan, vaikka tilattiin samat annokset. Palvelu erittäin töykeää, emmekä voi suositella hyvällä omalla tunnolla paikkaa kenellekään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 17.11.2010
Betyg: -3

En voi suositella. Hinta nousi usealla eurolla per annos vain hieman ennen tilaisuutta, ruoka ei vastannut sisällöltään sitä, mitä menussa luki, palvelu oli hyvin töykeää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 09.11.2010
Betyg: -3

Läge

Hietaniemenkatu 2, 00100 Helsingfors - Route
0452622991
http://www.ravintolalaulumiehet.fi