Opens at 10:30

Viherlatva

Betyg 3 / 5

Recensioner (6)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Amica lähinnä taivasta.
13.kerros Pasilan kannelta laskettuna. Maisema kaupungin itä- tai länsipuolelle. Terassilta näkyy Espoo. Terassi on erinomainen valtti ainakin tällaisella säällä. Toki lasitettu, ettei hyppyfiilikset herää.

Buffetlounas. Keittoa. Salaattilinjasto riittävä, muttei kovin kekseliäs. Siisti asettelu. Kolme lämmintä. Parit lisäkkeet. Fazerin leivät - parhaimmillaan lämpimänä.

Leipätiski on luksusta. Sosehernari ihan mukiinmenevä. Possufileet ovat huono buffaruoka, mutta keskivertoa parempi yritys täällä. Ei tietty ihan parasta lihaa. Maustevoi on kiva.

Juomapuoli hyvä. Maidot. Mehuja. Kotikaljaa. (Kunnon appelsiinimehua, ei mitään blandattua Tropic-sontaa.) Arvostan. Kahvikin on oikein hyvää. Jälkkärivaihtiksina joko ohukaiset lisukkeilla tai omena. Otin ensimmäisen.

En tykkää näistä "valitse buffetissa" -buffeteista. Muuten tykkään Amicoistakin jo. 9,90€ ei olisi paha. Mutta täällä, lounaskeskittymässä, se on euron liikaa. Vaikka näkyisikin melkein Jumalan jalkapohjat.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 08.08.2014
Betyg: 0

Hienot näköalat. Ruoat olivat oikein terveellisen oloisia mutta silti maukkaita. Lounaan kruunasi jälkiruoaksi nautittu hyvänmakuinen smoothie. Lounaan hinta on suunnilleen euron muita pasilan lounasravintoloita kalliimpi, mutta sen verran kannattaa maksaa jos ruokalistalla on sinä päivänä mieluisia ruokia ja plussana lounastaessa saa katsella hyviä näköaloja.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 16.07.2014
Betyg: 0

Hyvät näköalat. Fresh buffet, josta voi koota oman salaattiannoksen sisältää leivän, pienen keitttoannoksen ja jälkiruokasmoothien.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.05.2013
Betyg: 0

Uskomattomalla näköaloilla varustettu perus-Amica, jossa ruoka ei pahemmin pääse yllättämään. Kesällä ulkoilma-terassi, josta vielä upeammat näköalat kaupungin ylle.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 19.12.2010
Betyg: 0

Nautin usein lounaaksi kasviskeiton, salaattia ja leipää. Tämä lysti kustantaa 6,25 EUR. Talvella salaattipöydässä oli minusta hyvin huomioitu kaudenmukaisuus, ei siis väkisin pelkkää tomaattia ja kurkkua vuoden ympäri. Lounaassa mainitsemisen arvoista ovat sämpylät, jotka ovat usein lämpimiä ja leivottaneen paikan päällä. Muista leivistä en tiedä, tulevatkohan raakapakasteina vai leivotaanko alusta saakka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 6€ Tillagt: 25.07.2010
Betyg: 0

Amican lounasravintola näköalapaikalla toimistorakennuksen 13. kerroksessa Itä-Pasilassa. Lounaspaketti on vähän tyyris (9,20€), mutta siihen kuuluu 2 pääruokavaihtoehtoa, salaatti, jälkiruoka ja kahvi. Hyvää ruokaa, joskaan ei mitään mullistavaa. Mehu (punainen) olisi voinut olla enemmällä vedellä lantrattua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 16.01.2010
Betyg: 2

Läge

Asemamiehenkatu 4, 00520 Helsingfors - Route
(09) 877 1347
http://www.fazeramica.fi/viherlatva