Opens at 10:30

Ravintola Monal

Betyg 4.4 / 5

Kunderfarenhet

Vegetarisk

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Tandoor chicken was as if kept in the fridge for 2 days - and then warmed up. Not spoiled but very 'unfresh' tasting.

Naan bread was like chewing gum. Nothing like the excellent Naan at Himalaya.

Needs serious improvement.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 28.06.2017
Betyg: 0

Kaupungin parhaita intialaisia/nepalilaisia. Palvelu on ollut jokaisella käyntikerralla huomaavaista ja ystävällistä. Taustamusiikki on sopivalla äänenvoimakkuudella. Ruoka on maukasta, ja esillepano on perus-nepalilaista tyylikkäämpää. Peltilautasia täällä ei näy. Hinnat ovat edullisemmat kuin useimmissa muissa vastaavissa paikoissa. Kannattaa käydä!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.12.2016
Betyg: 0

Isot annokset, jotka puoleksi raakaa porkkana-kaali-sipulisalaattia. Tandoori-mix annoksessa oli palanen ihan karmean makuista lohta, luulin että pilaantunutta kanaa tai jotain. Kastiketta ei ollut annoksessa mausteista puhumattakaan. Leivät eivät ole naania nähneetkään, löppösiä, kuin sitkeitä rieskalettuja. Yksi kananpala oli ihan syötävä kuten myös se ainoa "jättirapu". Muuten lihat olivat kovia ja sitkeitä, ilmeisesti annoksessa oli lammasta ja possua lisäksi, en ole varma. Täydellinen pettymys siis, harmillista.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 35€ Tillagt: 16.11.2016
Betyg: 0

Tilasin kotiinkuljetettuna listalta Korman, mutta valitettavasti kana oli erittäin kumimaista. Muutoin annos oli kyllä maistuva, mutta ikävä kyllä kumisuus vei kaiken huomion.

Itse ravintolan tunnelmaa tai palvelua en pysty oikeasti arvostelemaan kun en syönyt paikan päällä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 08.09.2016
Betyg: 1

Tässä ravintolassa pääosassa on taivaallisen hyvä ruoka ja ystävällinen palvelu. Sisustus on hieman askeettinen, mutta se ei haittaa. Söin Butter Chicken -annoksen ja seuralainen Lamb Chop -annoksen. Molemmat oli niin hyviä, että söimme itsemme ähkyyn. Suosittelen lämpimästi Ravintola Monalia

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 02.03.2016
Betyg: 2

Suomen paras Palak Paner! Varmasti menemme uudelleen. Pitää maistaa listalta kaikki kasvisruoat.Onneksi löytyi ja toivottavasti muutkin löytävät.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 13.02.2016
Betyg: 3

Lounasbuffetissa 5 eri lämmintä ruokaa, joista kaikki hyviä ellei jopa erinomaisia, ja hyvä salaatti- ja naanleipätarjonta. Lounasbuffetin menu vaihtelee, mutta joka päivä on jonkin tyyppinen daal (papuja / linssejä kastikkeessa), jokin muu kasvisruoka, lammasta ja kanaa vaihtelevan tyyppisissä kastikkeissa ja spesiaali kana- tai kalaruoka. Erityisesti jotkin kasvisruoat ja spesiaaliruoat ovat niin herkullisia, että vastaavia ei helpolla löydä muiden ravintoloiden A la carte tarjonnastakaan.

Hiljattain kokeilin myös illallistarjontaa take awaynä. Odotukset olivat korkealla Palak chickenin suhteen, mutta siitä huolimatta ylittyivät hienoisesti.

Jostain syystä massat eivät ole vielä löytäneet Monalia, ja joskus tulee mietittyä, mahtavatkohan ravintoloitsijat pitkään pyörittää näin tasokasta ravintolaa, jos kävijöitä on näin vähän. Sitäkin suuremmalla syyllä suosittelen käymään, niin kauan kuin ravintola vielä on pystyssä!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.02.2016
Betyg: 2

Monal became one my favorite restaurants for a nice and peaceful meal. I've been here several times during lunch time as well dinner. The food is really good quality and I can tell they're using fresh ingredients. It's a no frills restaurant, but after having eaten here many times I can say it's above many Indian restaurants in Helsinki and certainly better than most Nepalese ones in my opinion. I also like coming here because it's always the same waiter and chef - hard workers who served me on innumerous holidays and Sunday evenings.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 22.01.2016
Betyg: 4

Toiset menevät kirkkoon, minä palaan aina tänne: kätketty helmi Annankadun eteläpäässä, kaupungin kenties paras lounaspaikka!

Herkullinen noutopöytävalikoima tuoreita ruokia salaatteineen, kaupan päälle hyvä ja ystävällinen palvelu. Omia suosikkejani ainakin Alu Gobi Masala, Fish Pakora, Chicken Chilli, ja pöydässä aina tuoretta naanleipää. Listaruokia en ole toistaiseksi kokeillut, mutta odotusarvo on kyllä lounaan perusteella niilläkin kohdillaan.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 05.12.2015
Betyg: 2

Olen mielestäni kiertänyt kaikki Nepalit ja Intialaiset Helsingissä, ja Monal taitaa viedä pisimmän korren. Erittäin pelkistetty sisustus, mutta ruoka on aivan loistavaa. Todella freshiä ja jopa eleganttia ruokaa. Ovat myös käyttäneet mielikuvitusta esillepanossa, joka on oikein tervetullutta tässä skenessä. Heidän Dal Tarka on parasta Dalia mitä olen koskaan maistanut. Toimii myös lounaalla erittäin hyvin !

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 03.12.2015
Betyg: 5

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Annankatu 4, 00120 Helsingfors - Route
0505969316
http://www.ravintolamonal.fi

Options