mkao

3 Recensionen

Badges

Blog link

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg
Restaurant: Ravintola Monal

Lounasbuffetissa 5 eri lämmintä ruokaa, joista kaikki hyviä ellei jopa erinomaisia, ja hyvä salaatti- ja naanleipätarjonta. Lounasbuffetin menu vaihtelee, mutta joka päivä on jonkin tyyppinen daal (papuja / linssejä kastikkeessa), jokin muu kasvisruoka, lammasta ja kanaa vaihtelevan tyyppisissä kastikkeissa ja spesiaali kana- tai kalaruoka. Erityisesti jotkin kasvisruoat ja spesiaaliruoat ovat niin herkullisia, että vastaavia ei helpolla löydä muiden ravintoloiden A la carte tarjonnastakaan.

Hiljattain kokeilin myös illallistarjontaa take awaynä. Odotukset olivat korkealla Palak chickenin suhteen, mutta siitä huolimatta ylittyivät hienoisesti.

Jostain syystä massat eivät ole vielä löytäneet Monalia, ja joskus tulee mietittyä, mahtavatkohan ravintoloitsijat pitkään pyörittää näin tasokasta ravintolaa, jos kävijöitä on näin vähän. Sitäkin suuremmalla syyllä suosittelen käymään, niin kauan kuin ravintola vielä on pystyssä!

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 11.02.2016
Betyg: 2

Restaurant: Miyako
     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 11.02.2016
Betyg: 0

Restaurant: Yamato

Aina tuoreita susheja, joista monet erittäin herkullisia, ja kaikkia - myös kalliimpia - tuodaan noutopöytään kitsastelematta. Olkoonkin "kiinalaista sushia", mutta Yamato lyö laudalta kaikki kokeilemani sushi-paikat hinta/laatu-suhteessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 11.02.2016
Betyg: 0


Bilder


Followers

Lists

Bookmarks


Favorites