Okänd

Rupla

Betyg 4.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig
Vegetarisk

Recensioner (4)

Itse kävin brunssilla ystävieni kanssa ja samalla näimme myös mielenkiintoisen taidenäyttelyn. Ihastuin paikkaan! Mukavaa, että kalliosta löytyy tällaisiakin ravintoloita! Ruoka oli todella hyvää, buffassa oli paljon erilaisia vaihtoehtoja, varsinkin kasvissyöjille sopivaa syötävää (jes!). Ja mitä herkullisia kakkuja, namm. Asiakaspalvelusta annan ison peukun, koska saimme erityisen ystävällistä ja rentoa palvelua, tunsimme olomme tervetulleiksi ja kaikkiin kysymyksiimme vastattiin. Mukava, hauska ja omalaatuinen paikka, jossa ruoka ei ole pettymys ja tunnelma on kohdillaan.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 23€ Tillagt: 14.11.2016
Betyg: 0

Erinomaista suodatinkahvia, lapsiystävällinen meininki, vegaanista syötävää useampaa lajia, taustamusiikki, joka helli herkkäkorvaista asiakasta ja maisemina Hesarin elämän vilinä ja upea taidenäyttely. Voisiko parempaa toivoakaan?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 29.01.2016
Betyg: 0
Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Suussa sulavat raakakakut ja erinomainen palvelu!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.04.2015
Betyg: 0

Laadukkaista ainesosista tehtyjä raakaruokia ja -herkkuja erittäin herkullisen suodatinkahvin kera. Yhtenä paikan perustajista olen hieman jäävi paikkaa arvostelemaan, mutta tervetuloa viihtymään ja palautetta otamme mielellämme vastaan vaikkapa osoitteeseen info@rupla.fi
Tavoitteemme on tarjota inspiroiva tila, jossa saman katon alla pääsee kokemaan taidenäyttelyitä, kahvilan, workshopeja, monimuotoisia tapahtumia sekä design-myymälän. Toivottavasti maistuu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 25.02.2015
Betyg: -2

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Helsinginkatu 16, 00500 Helsingfors - Route
http://www.rupla.fi