Köket är öppet

Smoothie & Coffee House

Betyg 4 / 5

Recensioner (4)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

I'v been looking for the perfect Latte "to go", that wouldn't cost me a fortune and FINALLY I found it! 2,50 e for this wonderful tasting coffee.. It's like I'm back in Brazil. ❤

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 20.08.2015
Betyg: 0

Kävin ostamassa aamupalani kyseisestä liikkeestä. Ostin marjaisen smoothien, kahvin, baklavan ja lohisämpylän. Maksoin niistä yhteensä vaivaiset 7,70€. Baklava oli herkullista, ei liian makeaa eikä jauhoista niinkuin niillä joskus on tapana olla. Kahvi oli tuoretta, marjasmoothiessa oli oikeasti marjoja (se ei nykyään ole mikään itsestäänselvyys) ja lohisämpylässä reilusti täytettä! En etsimälläkään löydä mitään valittamisen aihetta.

Lisäksi sisäistä bakteerifoobikkoani miellytti se että keittiö oli näkyvissä, ja koko paikka (henkilökuntaa myöten) vaikutti hyvin siisiltä ja hygieeniseltä.

Kaiken kaikkiaan loistava paikka ja suosittelen lämpimästi kaikille jotka Pasilan asemalla liikkuvat! :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 21.12.2014
Betyg: 0

Sympaattisen pieni take away -kahvila, joka jää useimmalta Pasilan asemalla kulkijoista varmasti huomaamatta. Kahvila, jossa on valikoima ja hinta-laatusuhde kerrankin kohdallaan! Paikan päällä valmistettu smoothie maksoi vain 2,80€ ja salaatti 3,80€! Kovasti olisi tehny mieli ottaa terveellisen välipalan kaveriksi vielä herkullinen Baklava, mutta täytyy jottain jättää ensi kertaan..:P

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 26.11.2014
Betyg: 0

Pasilan aseman edullisin kahvila. Ja "aina" auki, jopa ennen aamukuutta! Latte maksaa 2 euroa :) . Suosittelen ehdottomasti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.02.2014
Betyg: 0

Läge

Pasilan asema, 00520 Helsingfors - Route
http://yamii.fi/place/v/10368