Okänd

Aa Han Thai

Betyg 4.1 / 5

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Kävimme täällä usein paikan ollessa vielä Kruo thai. Omistajan ja nimen vaihtuessa ruokien taso laski ja parin pettymyksen jälkeen olemme olleet pitkään käymättä ollenkaan.
Nyt kokeilimme paikkaa uudelleen ja ilahduimme: annokset olivat tosi hyviä. Raaka-aineet olivat tuoreita ja curry vaikutti itsetehdyltä. Tulemme varmasti pian uudelleen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 08.01.2016
Betyg: 0

Ruoka on aina ollut tuoretta. Currykastikkeet tehdään itse ja sen todella maistaa. Kasvikset on tuoreita, ei pakastepussista. Hinta-laatusuhde on Stadin parhaita. Ruoisssa löytyy autenttista makua ja tulisuutta. Suosittelen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 24.12.2015
Betyg: 0

Aa han thai on uusiutunut todella onnistuneesti. Hyvä ja viihtyisä se oli ennenkin. Ruokalista on nyt monipuolistunut (uusi kokki) ja ruuan "lajityyppiin" voi valita .pääraaka-aineen (äyriäinen, kasvis, liha, kana) mieltymyksen mukaan. Oma valintani perinteinen "Aa han thai äyriässalaatti" oli raikas ja nosti hien pintaan niinkuin toivoin.
Suosittelen
Björn

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.12.2015
Betyg: 0

Ruoka ok, tosin annoskoko pienehkö. Palvelu oli ystävällistä mutta hidasta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 13€ Tillagt: 01.11.2015
Betyg: 0

Keskitason thaikku!

Palvelu oli ystävällistä ja ruoat tulivat nopeasti. Phad thai oli suhteellisen mautonta, onneksi on pöytächili. Vihreä curry oli aika pieni ja sisälsi tavallisesta poikkeavia komponentteja kuten kiinankaalia ja kurkkua. Maku oli kuitenkin ihan jees.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 28.06.2015
Betyg: 0

Hidas, alkuruoassa (kevätkääryle) ensin puoli tuntia, sitten sen jälkeen tunti pääruoan odottelua vaikka paikalla oli minun likäksi vain muutama muu. Odottamani tulisuus puuttui täysin.Palvelu oli sinällään ystävällistä ja paikka rauhallinen.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 22.10.2014
Betyg: 0

Loistava ruoka! Suosittelen kokeilemaan erikois listalta "Aa han thai salaatin". Erittäin tuoreen makuiset äyriäiset ja ihanaa lasi nuudelia. 15 euron hintaan ei uskoisi saavan noin tuoreita hyviä äyriäisiä.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 22€ Tillagt: 08.02.2014
Betyg: 0

Päätimme kokeilla tätä Thaimaaliasta, paikka oli lauantaina kahdeksan aikaa lähes tyhjä joten palvelua ja ruokaa ei tarvinnut odotella.

Alkupala äyriäskeitto oli todella maukas ja sopivasti tulisuutta.

Pääruoaksi pyysin listan ulkopuolelta Panang Curry kanaa, mutta se oli pienoinen pettymys, muualla missä olen saanut sitä (myös thaimaassa) se on ollut tulisempaa ja punaisempaa sekä tässä oli käytetty hieman eri raaka-aineita. Hyvää se oli mutta ehkä odotin jotain vähän erilaista.

Puolisoni otti Massaman curryä. Maultaan oli hyvää, mutta perunaa ei ollut ollenkaan. Eikös Massaman curryssä juuri kuulu olla perunaa? Lisäksi curry tuli normaalilla lautasella eikä syvällä kuten olemme tottuneet, mutta voi kai sekin tietysti riippua kokista, mutta syvällä lautasella olen sen ennen saanut.

Uskallan kuitenkin kaikesta huolimatta suositella ravintolaa

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 02.02.2014
Betyg: 0

Mukava pikku Thaikku Mechelininkadulla. Paikka on tosi pieni ja useasti täynnä. Paikan ollessa täynnä voi ruokaa joutua odottaa hetken mutta ruoka on todella hyvää. Pakko sanoa että Stadin parhaimmistoa. Pikku miinus aukioloajoista, maanantai esim kiinni. Mutta iso plussa tosi halvoista hinnoista!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 18€ Tillagt: 30.01.2014
Betyg: -2

Aivan loistava Thaimaalainen ravintola! En voi käsittää alempia huonoja arvosteluja. Ruoka on olkut loistavaa joka kerta ja annoksua sovekkettu mauan mukaan. Palvelu on erittäin ystävällistä ja on ihanaa kun henkilökunta muistaa asiakkaat ja ovat ystävällisen tuttavallisia. Kiire aikaan joutuu ruokaa hieman odottamaan, mutta hyvä pitää odottaa mikrossa laitettu ruoka tulee nopeammin ;) suosittelen!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 20€ Tillagt: 26.01.2014
Betyg: -2

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit


Läge

Mechelininkatu 17, 00100 Helsingfors - Route
(09) 454 4245
http://www.aahanthai.fi/

Options