Opens at 11:00

Hao King Kamppi

Betyg 2.9 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

A la carte annokset maukkaita, ehdottomasti parempia kuin lounasaikaan saatavat.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 13.02.2017
Betyg: 0

Kävin naisystäväni kanssa syömässä viikonloppubuffetin. Buffettiin kuului salaatti, sushi, lämmin ruoka, jälkiruoka ja kahvi/tee.

Koko setti oli mielestäni aika lailla mautonta. Susheissa maistui lähinnä riisi, ei kala. Joidenkin nigirien kala oli niin sitkeätä että jouduin pureskelemaan niitä minuuttikaupalla.

Lämpimässä ruoassa ankka oli täysin kuivaa ja aika sitkeätä, eivätkä naudan- tai porsaanliha sitä paljon auttaneet. Riisi kyllä oli ihan kelvollista. Loppujen lopuksi jouduin jättämään buffet-annokseni kesken sen mauttomuuden vuoksi.

Jälkiruoaksi oli kahvia ja kahta eri teetä, mustaa ja vihreää. Kahvi ja vihreä tee olivat ihan hyviä mutteiät mitenkkän erikoisia. Sen lisäksi oli rahkaa ja tavallista kuivakakkua. Kuivakakku oli ihan tavanomaista, mutta hyvää.

Loppujen lopuksi aikamoinen pettymys tähän hintatasoon nähden. Tilat ovat oikein viihtyisät ja henkilökunta avuliasta ja ystävällistä, mutta itse ruoka tässä on pääosassa, ja se oli aikamoinen pettymys kun oli niin mautonta.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 06.11.2016
Betyg: 0

Mielenkiintoinen uutuus ja joillakin tavoin riistiriitainen kokemus. Sushit ovat maukkaita ja monipuolisia, niita suosittelen. Lammin ruoka taas on ihan toisenlainen. Se on perus halpaa kiinalaista, jossa ei paljon makua ole. Ei suositeltavaa. Salaattipoyta on keskiverto niikuin lounaspaikoissa yleensa, mutta tee on erinomaista.

Hinta on nykyisen 'avajais alennuksen' takia todella hyva. Vaikken syo muita kuin susheja on se silti tarjontaansa nahden mukavan halpa.

Seka maultaan etta hinnaltaan se voittaa muut lahiston sushibuffeet, mutta itse menenkin aika aikaisin lounaalle, joten kaikki on juuri laitettu esille.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 14.12.2015
Betyg: 0

Iltabuffet. Ympäripäivän buffettia tarjoaa Hao King ja alennuksella vielä. Nälkää pukkaa joten testataanpas.

Salaattipöytä on parhaat päivät nähnyt etenkin tomaattien osalta, jotka nahistuneen vettyneitä.
Sushiosasto melko monipuolinen, tuoreustakuu ei kuitenkaan voimassa sielläkään, jotkut palat eivät maistu aivan tuoreelta.
Itse pääruoat ovat aika luotaantyöntäviä, isoja lihanpaloja lilluu sooseissa ja currykanan (tai vastaavan) laariin ei ole koskettu aikoihin, sen verran paksu kuivahtanut kerrostuma sen kastikkeen päälle on ehtinyt tulla.
Päädyn nuudeleihin ja friteerattuihin pieniin katkarapuihin lähinnä, jotka ovat buffetin maittavin anti.

Ravintolamiljöö hieman hämärä, ainoat ikkunat ulospäin ovat katossa, ollaanhan Kampin alakerroksessa. Palvelussa ei moittimista.

HInnallisesti buffet sinänsä halpa, mutta ei tuolla hinnalla toisaalta voi mitään kovin tasokasta odotta. Ei valitettavasti jatkokierroksille omalla ruokalistalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 12€ Tillagt: 30.11.2015 View previous reviews (2)
Betyg: 0

Lounasbuffet sisältäen sushit on ollut avajaistarjouksessa (10€) jo ainakin toista kuukautta. Mahtava hinta-laatu -suhde! Sushivalikoima on laaja, joskin osa hieman toistaa itseään. Hyviä susheja silti enemmän kuin tarpeeksi. Lisäksi erilaisia lähinnä kiinalaisia ruokalajeja, salaattipöytä, kahvi/tee ja rahkajälkkäri. Ainakin tähän hintaan aivan lyömätön paikka.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 30.11.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (1)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (2)


Läge

KAMPINKUJA 2, 00100 Helsingfors - Route
050-4323222
http://www.ravintolahaoking.fi/newweb2/index.html

Options