Opens at 08:00

Ravintola Rumpu, Kannelmäki

Betyg 3.8 / 5

Kunderfarenhet

Barnvänlig

Recensioner (3)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Etsin Kannelmäestä sopivaa lounaspaikkaa töiden lomassa. Tilat olivat kohtuullisen siistit, mutta muistuttivat palvelutalon läheisyydestä. Ruoka oli hyvin laitosmaista ja melko mautonta. Salaattipöytä melko suppea, esimerkiksi mitään proteiinin lähdettä ollut tarjolla. Ruokailin kahtena päivänä, enkä todennäköisesti mene näiden kokemusten perusteella uudelleen.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 23.10.2014
Betyg: 0

Lounas oli hyvää suomalaista ruokaa, kunhan ei järin laajaa salaattipuolta odota. Tilat eivät ole mitkään erityisen viihtyisät, mutta toimii kyllä. Henkilökunta on erittäin palvelualtista ja ystävällistä.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 16.11.2013
Betyg: 0

Isoäitini kutsui minut lounaalle palvelutalon alakerrassa olevaan lounasravintolaan. Ennakko-odotukset eivät olleet kovinkaan kummoisia, toisaalta en ollut ennen ruokaillut palvelutalossa. Lounas buffetissa oli perus kotiruoka eväät lisättynä jälkiruoalla. Asiakkaana oli lähitomistojen väkeä sekä tietysti palvelutalon asukkaita. Hämmästeltyäni palvelua jolla henkilökunta auttoi rollaattori-mummoille ruota pöytiin ja ihmeeteltyäni ruoan hyvää makua, on pakko todeta että täällä kaikki viihtyvät. Kyllä meidän mummon kelpaa nauttia eläkepäivistä

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 01.11.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Klaneettitie 10, 00420 Helsingfors - Route
050-4433141
http://www.ravintolarumpu.fi

Options