Okänd

Ravintola Uno

Betyg 4 / 5

Recensioner (7)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Ei enää KotiPizza, ei tavallinen lähiöpizzeria, muttei myöskään liian autenttinen italialainen. Loistava sekoitus näitä kaikkia sopivassa suhteessa, ja viihtyisä miljöö. Tällaista konseptia toivoisi lisää pizzeriamarkkinoille. Hieman erikoista oli, ettei tällaisessa varsin intiimissä pizzeriassa ollut pöytiintarjoilua. Sentään astianpalautuspistettä ei nähdäkseni ollut. Ateriani sisälsi pizzan ja rajattoman hanajuoman.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 10.07.2016
Betyg: 0

"Entinen kotipizza" nykyinen Uno jatkaa samoilla tekijöillä. Jo Kotipizza-aikaan tämä oli yksi parhaaksi tiedetyistä Kotipizzoista eikä meininki ole lainkaan huonontunut franchisetoiminnan luopumisen jälkeen - päinvastoin, lätyt ovat ehkä vieläkin parempia. Hinnoista ei oikein voi urputtaa kun kyseessä on mesta joka selkeästi ei kilpaile hinnalla vaan laadulla. Ja ainakin minä olen nikottelematta pulittanut vaaditun rahasuman aina. Pizza on hyvää ja mikä parasta, sen saa nopeasti. Ruuhka-aikoina olen joutunut ehkä vartin odottelemaan, mutta yleensä pizza on valmis kymmenessä minuutissa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 06.11.2015
Betyg: 0

It's the same same but different. No, rehellisesti tunnustan tykkääväni Kotipizzan piirakoista, joten tykkään myös näistä. Rucola tuoretta ja raikasta. Asiakkaita näyttää sunnuntai-iltapäivänä piisaavan ruuhkaksi asti. Uno tuntuu olevan useille lähialueen ihmisille jokseenkin kulttimaineessa.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 11€ Tillagt: 30.10.2015
Betyg: 0

Täälä saa todella laadukkaita ja maukkaita Pizzoja! !!!!!! ps. ja valkosipulia reilusti! palvelu on tosiystävällistä! suosittelen lämpöisesti

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 02.10.2015
Betyg: 0

Kotipizzasta irtautuneet yrittäjät jatkavat omalla konseptilla. Ystävällinen palvelu, laadukas ruoka ja KotiPizzan jäljiltä vielä loistavia pizzavaihtoehtoja. Tuen yksityistä ravintolaa mielummin kuin ketjupaikkaa - peukut ylös tälle.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 15.07.2015
Betyg: 0

Pizzat ovat oikeasti hyviä, erilaisia variaatioita pizzatyypeissä ja täytevaihtoehdoissa löytyy paljon. Henkilökunta on erittäin ystävällistä ja kohteliasta, palvelu on tämän ravintolan suurin valtti. Hinta-laatusuhde on ok. Juomaveden maksullisuutta en ymmärrä, todennäköisesti se vähentää paikan päällä syövien määrää.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 05.07.2015
Betyg: 0

Odotukset olivat aika korkealla kun nimikin ristorante uno antaa odottaa oikeaa pizzeriaa. Totuus paljastui kuitenkin jo tiskillä kun näin ne tutut tukusta ostetut pakastetaikina pallerot joista pizzat täällä tehdään. Päälle normaalit einestason täytteet ja näin luodaan sama pizza kuin mitä on jokaisessa perus kivijalkapizzeriassa ympäri kaupunkia. Erona täällä että hinnat on nostettu jopa 12.5eur tasolle kotipizzan kokoisesta pienestä lätystä ja lisäksi lisätienestiä on ajateltu tienattavan maksullisella pöytävedellä. Tämä konsepti ei toimi.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 22.06.2015
Betyg: 0

Gemenskap

Fans (3)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (1)


Läge

Oulunkyläntie 2, 00600 Helsingfors - Route
+358 9 7283010
https://pizza-online.fi/ravintolat/helsinki/kotipizza-kapyla

Options