Okänd

New Centrum

Betyg 3.6 / 5

Recensioner (5)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Todella hyvä falafelpizza. Ja hyviä vegetäytteitä listalla jos haluaa kasata toisenlaisen vegepizzan. Myös hyvät falafelit, itse tehdystä pitaleivästä iso plussa. Kaiken lisäksi tosi ystävällinen palvelu.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 10.10.2015
Betyg: 0

Kokin käytöksessä on toivomisen varaa. Ei tee mieli mennä enää tänne jos asiakaspalvelu on tuolla tasolla ja nyrpistellään nokkaa ja nakellaan niskoja.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 28.04.2015
Betyg: 0

Tilasimme pizzat ja pizzoilla meni vähän yli 1,5 h saapua. Soitimme centrumiin ja ystävällinen työntekijä pahoitteli ja sanoi, että pizzat tulevat kohta. Sanoin kuitenkin, että emme ota pizzoja vaan tilaamme muualta. Ovikello kuitenkin soi ja kuski pahoitteli tapahtunutta ja tarjosi pizzoja ilman veloitusta. Pizzat olivat kuitenkin lämpimiä, niin päätin ottaa pizzat vastaan. Pizzat olivat laadultaan aivan omaa luokkaansa yllätyksemme. Täytteitä oli paljon ja pizzat meheviä ja maukkaita!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 22.03.2013
Betyg: 0

The price is quite reasonable for food of this genre. The added 250ml of coke/fanta is also quite nice. Food is good and can be as spicy as you want it to be. However, if you have more than 4 people in your group, they don't have enough space for everybody to sit at the same table.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 08.08.2012
Betyg: 0

Hyvää asiakaspalvelua ja parasta pizzaa mitä Hyvinkäältä löytyy. Lounaalla ilmainen salaatti noutopöytä

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 6€ Tillagt: 02.09.2010
Betyg: 0

Läge

Uudenmaankatu 2, 05800 Hyvinkää - Route