Okänd

Kesäkahvila Suviranta

Betyg 2.7 / 5

Recensioner (10)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Asiakkaiden harmiksi hinta on noussut mutta laatu ei ole parantunut. Liian paljon vaihtelee ruoka sattumien varaan, toisinaan hyvinkin runsas annos mutta toisinaan pihvi palanut ja hampurilaisen sisältä ei löydy juuri mitään.

Ikävä toissakesänä ollutta 10€ juustoburgeria, joka nyt maksaa 13,5€ eikä vesikään ruokajuomana ole enää ilmaista.

Lisäksi ruuan valmistus kestää todella kauan eikä pitkästä jonostakaan varoiteta edes kassalla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 14.07.2015
Betyg: 0

luokatonta asiakaspalvelua

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 17€ Tillagt: 13.11.2014
Betyg: 0

Hyvä ruoka, ei yhtä nopeasti kuin mäkkärissä mutta emme sitä odottaneetkaan.
Hymyilevä tarjoilija, joka piti huolta meistä.
Joko saa mennää uudestaan?

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 06.05.2014
Betyg: 0

ruuan tulo kesti yli 2 h ja kun vihdoin tuli, oli jopa ranskalaiset raakoja! Hampurilainen vetinen eikä maistunut juuri miltään. Henkilökunta oli nyrpeää eikä pahoitellut pitkiä odotusaikoja tai hyvittänyt milläänlailla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 15€ Tillagt: 05.05.2014
Betyg: 0

Pari kertaa ollaan käyty hampurilaisilla, ne on tosi hyviä ja hinta kohdallaan. Viimeksi erehdyin kuitenkin tilaamaan lehtipihvin.. Lautasella oli siis jauhelihapihvi! Vaikka listassa luki, että naudan ulkofile, ei ollut ulkofilettä nähnytkään.. Lisukkeena 1 säälittävän kokoinen (ehkä 4cm pitkä...) joku pekonirulla.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 04.08.2013
Betyg: 0

Aivan loistava palvelu ja ruoka. . Suosittelen kaikille :) ammattitaitoista henkilökuntaa ja rento meininki:) terkut henkilökunnalle Kuusamonlikalta ( kuljettaja) ;) tulen pian uudestaan :)

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 23.07.2013
Betyg: 0

Ruoka tuli nopeasti kermaperunat annoksessa olivat kylmiä ja suolattomia, toki ne lämitettiin uudestaan kun sitä pyysimme. Annoksessa oli pihvi jonka päällä oli pari nappia maustevoita, voit olivat sulaneet uudelleenlämityksessä, seurauksena todella rasvaiset kermaperunat. Saalattina pari papua ei muuta. Olisin niin toivonut parempaa, sillä olisi miljöönä kiva paikka.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 14€ Tillagt: 25.06.2012
Betyg: 0

Ihana miljöö, kiva staili, iloinen ja ystävällinen palvelu. Ruuan tulo kesti 50 min mutta siitä varoitettiin ja terassi olikin ihan täynnä. Juustohampurilainen oli todella suuri ja super-herkullinen ihanine, erilaisine ranskalaisineen. Pian Mustangilla uudestaan. Suosittelemme, nam!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 9€ Tillagt: 19.06.2012
Betyg: 0

Olen asioinut Suvirannassa uusien omistajien aikana muutaman kerran ja kahdesti myös nauttinut maukasta ruokaa. Ja senhän tiedän, ettei paikka ole pikaruokala, sillä jos pikaruokaa haluaa, sitä saa mäkkäristä. En siis olettanutkaan että ruoka valmistuu alle puolen tunnin.
Palvelu oli erittäin iloista, ruoka hyvää ja muutenkin paikka on muuttunut edukseen. Nyt terassilta näkee jopa kauniin joki-maiseman, mikä ennen oli piilossa puiden ym takia. Kahvikin on huomattavasti parempaa kuin edelliskesänä, jolloin kahvikuppiin sai usein kahvin mukana jotakin ikäviä sattumia,
Tällaistä kesäpaikkaa on toivottu, nyt vaan lämpimiä ilmoja odottelemaan jotta pääsee nauttimaan myös muutaman huurteisen isompaan janoon.
Tsemppiä uudelle yrittäjällle!

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 11.05.2012
Betyg: 0

Uusi yrittäjä aloittanut ja nimennyt paikan Motor Cafe Suvirannaksi. Ruoka-annoksen Pekoni-sipuli Burger valmistuksessa kesti 45 minuuttia vaikka sisällä oli kaksi tilausta (4 hampurilaista) ennen meitä. Salaattia annoksessa oli niin vähän, etten itse edes kehtaisi niin vähää laittaa lautaselle. Hampurilaisen pekoni ei ollut riittävän kypsää, muuten hampurilainen oli ok. Ranskalaisia vähänlaisesti.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 10€ Tillagt: 29.04.2012
Betyg: 0

Gemenskap

Bilder

Fans (0)

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade (0)


Läge

Turengintie 31, 14200 Janakkala - Route