Opens at 10:30

Mairella Lounasravintola

Betyg 3.8 / 5

Recensioner (15)

Över 2 år gamla recensioner
Dessa recensionen har ingen påverka till genomsnitt betyg

Laitosmainen

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 03.05.2015
Betyg: 0

Suosittelen. Kylläpä tuli hyvä fiilis mieleen ja masuun. Palvelu ei voisi olla enää ystävällisempää, koko meidän perhe otettiin huomioon. Ystävällinen henkilökunta tullessa ja mennessä. Ruoka; superhyvää, salaattivalikoima mahtavan runsas, lohikeitto huippuhyvää ja lämpimiä muita ruokia kolmea erilaista pihvistä kasvisruokavaihtoehtoon, voisiko enää paremmin olla, ei! Monesta ala carte paikasta ei saa tuollaisia pihvejä kuin Mairellasta. Myös kuulin muidenkin pöydässä kehuvan ruokaa. Valoisa, avara ja puhdas paikka, kiitos koko henkilökunnalle. Tästä tuli heti lempipaikka meille. Hinta äärimmäisen edullinen, kaikkea sai ottaa lisää ja en tainnut olla ainut santsaaja... Onneksi on tuollainen luonaspaikka Kuopiossa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Tillagt: 29.04.2015
Betyg: 0

Italialaiset lihapulla ihanan pehmeitäjä on ollut mukava kun lounaspaikassa on teemana tehdä useita erämaiden parhaita lihapullia ja näin olemme saaneet kokea uusia hyviä makuja useammalla viikolla. Salaattipöytä on ollut meidän työyhteisölle mieleinen ja riittävän monipuolinen. Meidän mielestä Mairellassa on erittäin hyvää kotiruokaa ja he tekevät pääsääntöisesti kaiken itse, ei valmiita eineksiä niin kuin moni konsepti paikka. Meillä on melko useat lounaspaikat sopimuspaikkoina mutta käytämme pääsääntöisesti Mairelaa hyvien makujen sekä laadukkaan lounaan takia.
Hinta ja laatu kohtaavat täällä hyvin. Jälkiruuat jotka on maukkaita ja päivittäin vaihtuvia on mukava asia.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 970€ Tillagt: 30.11.2014
Betyg: 0

Täysin yliarvostettu paikka! Tällä viikolla kävin kahdesti syömässä, ensin tiistaina jolloin ruokana lihapullia ja nyt perjantaina jolloin ruokana possunleike. Tiistaina lihapullat oli pahoja ja ilmiselvästi jossain halvassa valmis-kastikkeessa. Salaattipöydässä oli lehtisalaattia, lehtisalaattia ananaksella ja tomaattia ja kurkkua sekä makaronisalaatti (makaroonia ja pikkelsiä). Ei todellakaan mikään ERINOMAINEN SALAATTIPÖYTÄ!
Tänään perjantaina salaattipöytä ihan yhtä huono kuin tiistaina ja ruoka eli possunleike aivan liian suolaista! Perunaa en edes ottanut, oli ilmiselvästi jotain valmista kermaperunasössöä. Jälkiruokana piri olla creme brulee mutta oli tainnut kokilta mennä sekaisin creme brulee ja pannacotta. Mut se oli silti ainoa hyvä maku, jonka maistoin tänään.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 10€ Tillagt: 31.10.2014
Betyg: 0

Lihapullat viherpippurikastike, hyvät maut ja salaattipöytä erinomainen. Kolmea erilaista jälkäriä ...mahtavaa.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 970€ Tillagt: 14.08.2014
Betyg: 0

Otin rosvopaistia joka jäi syömättä liiallisen suolan takia, salaattipöytä tavanomainen. ..

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 8€ Tillagt: 11.08.2014
Betyg: 0

En käsitä miksi tätä hypetetään näin kovasti. ..Ihan ok ruoka ja ok muutenkin, muttei nyt ihan näin loistavaa kuitenkaan. Palvelustakaan en hirveesti plussia antaisi.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 01.03.2014
Betyg: 0

Erinomainen lounaspaikka, Keitot ihan mahtavia. Välitön ja hyvä palvelu. Tarpeeksi vaihtoehtoja

     
     
     
Upplevelse: À la carte Tillagt: 07.08.2013
Betyg: 0

Erinomainen nepalilainen menu ja palvelu nopeaa, kiitos älykkään kutsupainikesysteemin, joten ei tarvinnut odotella henkilökuntaa.
Annokset riittävän kokoisia ja maukkaita. Naanleipäannos kuului annoksiin. Suosittelen ja varmasti tulen toistekin käymään.

     
     
     
Upplevelse: À la carte Priset: 25€ Tillagt: 26.07.2013
Betyg: -1

Ihania ravintolan itse tehtyjä pinaattilettuja ja muutenkin saa aina kasvisruokaa vaikka ei olisi lounaslistalla. ...hyvää palvelua.

     
     
     
Upplevelse: Lunch Priset: 9€ Tillagt: 26.01.2013
Betyg: 0

Gemenskap

Fans

Dessa användare har markerat restaurangen som favorit

De som är intresserade


Läge

Puijonkatu 30, 70100 Kuopio - Route
(017) 2627 595
http://www.mairella.fi/index.html